Képek ideátról

Online lelkek

Oldalainkat 1 vendég böngészi

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Négy év múlva világvége - árulkodó jelek a Szent Koronán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagymester   
2008. november 19. szerda, 22:21
A maja próféciákban jövendölt 2012-es nagy „világégésre” a Szent Koronán is találunk utalást. Sőt, koronázási ékszerünk több fontos eseményre vonatkozó időkódot is magában rejt... Ezoterikus körökben 2012 olyan, mint a gazdasági életben a 2000-es évforduló. Akkoriban azt jósolták, hogy kezelhetetlenek lesznek a komputerek, és óriási káosz tör ki az évszámváltás miatt. Szerencsésen átvészeltük az évezredfordulót, ám azóta több tucat összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy mi történik majd 2012-ben. A legenda úgy tartja, hogy a maja naptárak időszámítása alapján 2012. december 21-én véget ér egy olyan ciklus, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezdődött el. Ezután egy újabb 5125 éves időszak indul, viszont az új korszak teljesen különbözni fog az előzőektől, és egyáltalán nem lesz zökkenőmentes az átmenet…
 
Folytatáshoz katt a képre!
 
A naptár nem téved...

A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböző létsíkokban „kalandozó” maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jövőbe is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát. 
Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek. Több naptáruk volt, a „hosszú számítást” időszámításunk előtt kezdték meg 0.0.0.0.0 dátummal. Ez a naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0-t, ami nagyjából 5126 évet jelent. Ehhez tudni kell, hogy ők a húszas számrendszert alkalmazták, vagyis a jobb szélső helyi érték naponként 0-tól 19-ig változott, majd utána a következő fordult át 1-esre (például 0.0.0.1.0-re). A vitát a mai napig az váltja ki, hogy mi történik 13.0.0.0.0. után, azaz 2012. december 21-én? Lenullázódik a naptár, és újraindul, vagy pedig továbbmegy 20.0.0.0.0-ig, és akkor kezdődik új időszámítás?


Átlépünk az ötödik dimenzióba

A kevésbé elvadult elméletek képviselői szerint a 2012-es fordulópont nem az emberiség pusztulását jelenti. Ekkor egy „félanyagi” létbe emelkedünk, és megszabadulunk az olyan „vágyaktól” (irigység, félelem), amelyek erősen az anyaghoz kötnek bennünket. Ennek lesznek fizikailag is érezhető hatásai, például a testünk könnyebb lesz, és még jobban kifinomulnak az érzékszerveink. 
Mások szerint 2012. december 21-én (vagy 22-én) új világrend váltja fel a jelenlegit. Ekkor az emberiség, vagy legalábbis egy kritikus tömeg átlép az ötödik dimenzióba. Közben a Nap mágnesespólus-váltása miatt a Föld mágneses polaritása felcserélődik, és ez számtalan természeti katasztrófa kiváltó oka lesz. Földrengések, szökőárak, árvizek és vulkánkitörések tizedelik meg az emberiséget.


A koronán van az időkód!

A tudományos érdeklődés középpontjába évekkel ezelőtt bekerült Berta Tibor orientalista író időkódelmélete, amellyel csillagászatilag bebizonyította, hogy szerkezetileg köze van egymáshoz a dél-angliai Stonehenge-nek, az egyiptomi Kheopsz-piramisnak és a magyar Szent Koronának. A két építmény szerinte üzenetet közvetít az emberiség számára, és ez a magyar korona szerkezetébe rejtett időkód segítségével megfejthető. Természetesen nem véletlen, hogy a Stonehenge és a Kheopsz-piramis lett a mementója a már letűnt kornak. Berta szerint mindkettőbe az akkor még meglévő „Tudást” kódolva átörökítették az utókor számára. Méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 m hosszú „piramismétert”, amely meglepő módon a koronán is megtalálható.
Az orientalista író közel két évtizeden át végzett kutatásokat a témában. Tudományos felfedezését csillagászati összefüggésekkel támasztja alá. A kiindulási alapot az az érdekes összefüggés adta számára, hogy a Stonehenge, a Kheopsz-piramis és a korona egyformán kiemeli a Szíriusz csillag kultusz földi totemjelét, a fehér ló szimbólumot, amely a magyarok szent totemjele volt. Ezután a korona szerkezetét kezdte vizsgálni. Rájött, hogy az abroncsból és a pántból (föld és ég) álló ékszer egy több ezer éves zoroasztriánus világképet tükröz, amely valamiféle csillagászati naptárként információt közvetít. Például a rajta található „jelekben” utalás van Jézus születésére, 2012-re és talán az apokalipszis kezdetének idejére is.


Mi lesz 2030 után?

Az író nem szeretné úgy beállítani elméletét, hogy az a magyarok kiválasztottságát hangsúlyozza. Véleménye szerint nekünk csupán megőriznünk kellett a koronát, ami talán földrajzi elhelyezkedésünkből is adódik, vagyis jó időben voltunk jó helyen. A koronázási ékszeren például nincsenek magyar személyek, viszont szerepel rajta az i. u. 401-es dátum, amikor a Szkíta Birodalom népeinek egyesített fejedelmét Kárpát-medence központtal megválasztották.
Tehát ebből a szempontból túl nagy jelentőséget ne tulajdonítsunk a származásunknak és a koronának, viszont sok múlna azon, ha megjavítanánk az időmérő szerkezetet. Berta Tibor szerint ugyanis a koronán a megoldás is rajta van, amely a sok baj elkerülését sejteti, ezért úgy gondolja, hogy helyre kellene állítani az ékszer eredeti állapotát, és akkor talán újabb információkat tudhatnánk meg a közeli vagy éppen távoli jövőnkről, vagy akár 2012-ről…
Mindebből a felfedezésből a legtöbbünket az foglalkoztatja, hogy a koronán található dátumok szerint lesz-e világvége, és ha igen, akkor mennyi időnk van még hátra? Annyi bizonyos, hogy megtalálható rajta a 2012-es dátum. A legfurcsább talán a 2030-as év, ezután ugyanis nincs több évszám a koronán. Arra még Berta Tibor sem tudja a választ, hogy mindez mire utalhat, talán a mostani korszak végére és egy új kezdetére? Véleménye szerint attól is függ a távoli jövő, hogy mi történik az emberiséggel 2012-ben és azután…

Bővebben a témáról: Berta Tibor, az időkód
Forrás: NLC - 2008. 07. 18.
 
Hozzászólás (28)
28 2012. szeptember 17. hétfő, 11:04
pusztajáró makika
Gyászol itt valaki? Miért a szétkapcsoló agyprogramozó fekete háttér?
Egyébként a Fehér Fény Testvériség adta és hozta a Szent Koronát a Földre, és gyógyítja, és dolga végeztével el is viszik a Földről.
27 2012. július 10. kedd, 13:56
Xénii
Hát ez rohadt nagy hülyeség...
26 2011. június 02. csütörtök, 17:42
DARK
GYEREKEK MAGYARORSZÁG MIN GEOLOGIAILAG MIND GEOFIZIKAILAG,ALEGJOBB HEJEN VAN MINDEN VÁLTOZÁS AMI EUROPÁRA ILLETVE AZ EGÉSZVILÁGRA HATÁSSAL VN INEN IDULT KI.............MINDEN ALFOG PUSZTULNMI DE A KÉTEZERTIZENKETTES KATASZRRÓFÁBAN LEGALÁBB IS AZ EMBERISÉG NAGYRÉSZE DE A KÁRPÁTMEDENCE MEGMARAD S KI K OTT ÉLNEK AZOK IS...........
25 2011. május 21. szombat, 11:14
erika
szerintem nem igaz mert akor már figyelmesztetek volna szoval kamuuuuuuu
24 2011. április 17. vasárnap, 11:11
éorn
ÚR ISTE!!!!!!!!MIND MEG DÖGLŰNK....CMERTY
23 2011. január 25. kedd, 19:23
pisti
nem tudom ki találta ki hogy világ vége lesz de aki ki találta nem egy okos ember mert csak ijesztgetik a népet.nem tudom mire valo ez de ha ugy is lesz nem kell csodálkozni............
22 2010. december 26. vasárnap, 19:18
tök mindegy
"A koronázási ékszeren például nincsenek magyar személyek, viszont szerepel rajta az i. u. 401-es dátum, amikor a Szkíta Birodalom népeinek egyesített fejedelmét Kárpát-medence központtal megválasztották.
Tehát ebből a szempontból túl nagy jelentőséget ne tulajdonítsunk a származásunknak és a koronának, "

Az író igen csak jártas a témában.
Semmi Magyar, csak Szkíta.... ennyire hülye nem lehet valaki a mai világban!!!
Ilyen emberek miért írogatnak?
21 2010. december 12. vasárnap, 02:20
Homér sándor
Mindenki ir jobbra balra mint a kerge marhák.Emberek ugyis megtudjátok hogy milessz eljön az a nap is és hidjétek el elfog jönni.Addig aki meg fél az nézzen simpson családot,hidjétek el egy részt megér megnézni ebböl az isteni sorozatból! Do !!!! bocs elkalandoztam.Na ennyit a világvégéröl.JAAA És nézzetek meg min.1 részt belöle.csumi !
20 2010. július 28. szerda, 23:02
edit
A Bibliában az van írva, hogy nem tudhatjuk az órát, a napot, a percet
19 2010. június 16. szerda, 23:44
.
Jesszus:S:S ti nagyon hlyék vagyok!!!!!!!!!!
18 2010. június 13. vasárnap, 15:16
pereiné judit
le kellene venni a koronáról a keresztpántot, ami pont a koronacsakrát fedi le! akik rátették tudták, hogy miért!a korona több, mint 60 ezer éves, mi MU-ból származunk, az Istenek Fiainak eredeti Őshazájából, amely az Emberiség őshazája is !
17 2010. május 04. kedd, 19:36
>
Ha az emberek megértik a fejlődés következő lépcsőfokát ami most van eléjük tárva szingularitás formájában, minden rendben fog haladni. Ha nem építik be saját tudásukba és mint felhasználható problémamegoldási-fejlődési lehetőségeik közé, akkor sajnos nem az életképességükről adnak tanúságot, hanem a balgaságukról. A döntés, az emberiség kezében!!!
16 2010. április 30. péntek, 23:36
Isten
Nem tudom hogy keröltem erre a forumra:D
De srácok komolyan szerintetek lesz világvége?
A jó válasz a nem!
2000ben összeomlottak a gépek... nem?!
stb stb... ez 1 hülyeség!
15 2010. április 14. szerda, 18:48
neos
Az Atya-Anya-Fiú szentháromság szerelmére,hát senki se olvas Badiny Jós Ferencet,Marschalko Lajost? Könyörgöm olvassatok!!!
14 2010. március 21. vasárnap, 20:54
Attila fia!
Mennyire hülyék vagytok! A kereszet a Szent Koronánkon azért van elferdülve, mert amikor a a királyunk menekült,most per pillanat tudom kik elöl, elásták!!!hogy ne kerüljön jogtalan kezekbe!!! És egy jó darabig a földben volt! Olvasatok már egy kis Magyar Történelmet!!!
Azt legalább tudjátok hogy nem vagyunk semmilyen kapcsolatban a finnugorokal?

Ja és Mária országa vagyunk!!!! az ország nem hallot, az irányitoi azok,meg az olyanok mint te!!!!
13 2010. március 18. csütörtök, 16:44
fish777
és mi a másik magyarázat?
Én is azt mondom, hogy "Higyj az Úr Jézus Krisztusban, és üdvözülsz"! És van egy rossz hírem: Mária halott. Ha Mária országa vagyunk, akkor a mi országunk egy halott ország! De az Úr Jézus él! Ha az Ő országa vagyunk, akkor a mi országunk egy élő ország. Bár így lenne!
12 2010. február 28. vasárnap, 22:02
karogo varju
Majd en "megmondom" miért ferde a magyar koronán a kereszt :D
idezet, draga jo testverunk a google oldalarol: Erre két magyarázat is van. Az egyik egy legenda. Eszerint amikor Hunyadi Mátyás gyermekkorában játszadozott, egyszerre csak nagy szárnycsattogást hallott. Jöttek az angyalok, hozták a koronát, hogy a fejére tegyék. Megrémült a kis Mátyás, nagyot sújtott az öklével, és éppen a keresztet érte a csapása. Azóta ferde. Nyilvánvaló, hogy ez a legenda messze jár a valóságtól." De az igazsagot mi ugyse fogjuk megtudni :D
11 2010. január 31. vasárnap, 15:25
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
miért ferde a kereszt a koronán?A jelenésekben azt olvassuk amikor azt mondják béke és biztonság...Jelképekben beszél. Az egyház ellen fordul a politika és lemezteleníti.Az én értelmezésem szerint a kereszt eldőlése nem véletlen.
10 2010. január 25. hétfő, 22:37
pittineni
ti mind oltarian naiv huje sok semmik vagytok
igen most fikaszlak
9 2010. január 25. hétfő, 22:32
csoka
TI SOK SEMMIK
!!!!!!!!!!!
8 2010. január 25. hétfő, 22:32
angi
nah ennyi,feltetek a 2000 evtol,miert?
a nagy semmiert!!!!!!!!!!!ez tizta terminator,vagy virus....elljetek ember eljetek az a lenyeg!
7 2010. január 16. szombat, 13:25
pánczél ildiko
Higyj az UrJézus Krisztusban és űdvőzülsz mind te, mind a
te házad népe.

Ne koronában, ne badar tanitásokban higyj.
6 2010. január 04. hétfő, 17:25
Imukola
úgy tartják h az ufók magyarul beszélnek. lehet h nem véletlen több 1000 évvel ezelött megbiztak benünk ránkbizták a titkokat amik akkor nem voltak titkok csak késöbb nehéz volt megfejteni ezért titoknak értelmezzük. szóval BÁRMI lehet úgyse tudjuk meg sosem az igazságot!!!
5 2010. január 02. szombat, 09:38
Ha-ha-ha
Anyátok picsája!
4 2009. december 30. szerda, 16:06
Erzsó
Ez nem mese!!Való igaz. Aszent korona nem véletlen van a magyaroknál. Sajnos az igazságot mélyen elhalgatják. A szent korona sugárzik. Mindenkinek ajánlok egy remek irót a neve Badiny Jós Ferenc.
3 2009. november 27. péntek, 17:52
asd
mese... de ha nem úgy legyen :P
2 2009. november 18. szerda, 21:07
Jónás József
Hát én nem tudom hogy mit is higyjek.Annyi féle képpen mondják hogy milessz hogy az ember össze zavarodik!
1 2009. november 10. kedd, 19:47
Béres Lászlóné
Nem ok nélkül vitték a Szent Koronánkat az Egyesült Államokba és lehet hogy aki hazahozta akkori miniszterelnök észrevett valamit és nem ok nélkül került a Diósgyőri forró vasba.
Véleményem szerint már megfejteték a titkot az ellenségeink és mindent megtettek, hogy összezavarják a további megfejtőket. Edgar Cayce szerint az új világot valamilyen módon az oroszok fogják számunkra elhozni, lehet hogy Ők is ismerik már a Titkot. A magyarokra vigyáz Boldogasszony Anyánk és ne feledjük, hogy Mária országa a mienk. Amikor kell, tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk! Mindíg is tudtuk, csak nem voltunk tudatában.

Szólj hozzá!

Név:
Hozzászólás: