Képek ideátról

Online lelkek

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
2012 - Világvége – vagy új világ születése? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Joshua   
2009. május 10. vasárnap, 08:54
Az Astronet.hu megjelent márciusi írásában az alábbiakat közölte: Tették már a világ pusztulását 1000-re, 2000-re, Cayce a híres alvó látnok viszont még a 22. századból is jövendölt eseményeket. Azt viszont ő is határozottan állította, amire az ősi maja feljegyzések figyelmeztetnek: 2012 fordulópont lesz az emberiség életében. Sokan ezt a „fordulópontot” úgy értékelik: eljön a világvége. Mások optimistábbak, és azt mondják, a Halak korszak ér véget, és kezdődik az új világév, az igazi Vízöntő kor. De a fogadására mindenképp fel kellene készülni! Tudatosan! Hogy ne áldozatok, hanem az új korszak építői lehessünk. Lehet, hogy az emberiség azért tér majd észre, és kezd egy merőben új életet, mert a régi már nem élhető, katasztrófához vezet. Ennek „előszeleként” emlegetik a mostani gazdasági válságot épp úgy, mint természeti katasztrófákat, vagy az időjárás „megbolondulását”.  Világégést prognosztizálnak a Nostradamus hagyatékot elemzők épp úgy, mint a maja kód értelmezői.
 
 
A Szentírásban is ez áll?

A Biblia Kódja című bestseller szerzője az Ótestamentum ősi szövegét tanulmányozva arra jött rá, hogy az Írás valójában nem más, mint az emberiség jövőjének rejtett kódja, amelyben rejtjelezve megtalálható az emberiség sorsa, az elmúlt évek eseményei, politikai és közéleti személyiségeinek nevei, adatai épp úgy, mint a már lezajlott és a még bekövetkező háborúk, katasztrófák, de jelzés van közeledő kisbolygókról, és ott vannak az esetleges világvégére utaló szavak is. 

Mit mondanak a tudósok?

Michael Scallon szeizmológus-geológus már az 1990-es években megjósolta, hogy a következő évtizedekben számos olyan szeizmikus katasztrófa rázza meg a Földet, amilyet csak a hátborzongató amerikai katasztrófafilmek forgatókönyvírói álmodtak eddig. Vagyis mindaz, amit az elmúlt néhány évben bekövetkezett (cunamik, hurrikánok, földrengések, árvizek) még csak a kezdet: a jövőben mindent leromboló vulkánkitörésekkel, földrengéssel számolhatunk, aminek nyomán felszabaduló gáz- és porfelhő évekre eltakarja majd a Napot, lehetetlenné téve ezzel az életet. S csak mintegy mellékesen még megjegyzi: a tengerparti városok víz alá kerülnek, így Kalifornia és Florida is a tengerbe süllyed. De ő is azt sugallja: igaz, hogy milliók elpusztulnak, de akik megmenekülnek, azok végre összefognak majd, és eljön az új aranykor. Amelyre oly’ nagy szüksége lenne már az embereknek.

2012 – a számmisztika szerint

2+0+1+2=5 – a szabadság szimbóluma. Váratlan események és hirtelen fordulatok jellemzik ezt az évet, amikor szinte minden megváltozik. Ha fájdalmas események árán is, de végül az ember (az emberiség) javát szolgálja, a végén minden jóra fordul. Azt jelenti, hogy aki akar, most megszabadulhat a kötöttségektől, szellemileg is, érzelmileg is. Sőt, kicsit fizikai síkon is. Aki önként teszi, aki nem ragaszkodik a szerzett javakhoz, a rossz beidegződésekhez, aki nem akar szembe menni a természet törvényeivel, aki alkalmazkodó képes, annak nyert ügye van – ezt tanítja a számmisztika.

A maják és a hopik mire gondolhattak?

A maja és tolték civilizáció tudósai megpróbálták rendszerbe foglalni megszerzett tudásukat. Precíz számításaik szerint a Föld kozmikus együttállás felé közelít, amely egy hatalmas fejlődési ciklus végét, és a lehetséges kaput jelenti egy magasabb szintű világ felé. Ez a fordulópont 2012. december 21-én következik be, amikor a Föld és a Nap együtt áll a Tejút központjában lévő „sötét hasadékkal”. A konkrét dátum nem olyan érdekes, mint a maja szemlélet – figyelmeztet John Major Jenkis majakutató, aki szerint 2012. év táján az emberi történelem egy nagy fejezete fog lezárulni. A korábbi világkorszak minden értéke és feltételezése elenyészik, és az emberiség fejlődésének egy új szakasza veszi kezdetét. Jenkis azt sugallja, hogy a „maják ezt természetes folyamatként fogták fel, amelyben a halált új élet követi”.

Az arizonai bennszülött hopik – akik a Chaco-kanyon emlékműveit építő anaszázik leszármazottai – azt állítják, hogy jelenleg a negyedik világban, a Föld negyedik megtestesülésében élünk. Szóbeli jövendöléseik szerint közeleg az átmenet az ötödik világba. A hopi prófécia szerint a negyedik világ végén „vissza fog térni a vén fehér fivér, Pahana, a szívek és ismeretek őszinte kicserélése végett”. Alighanem valóban szüksége volna az emberiségnek a hopik ismereteire. Mert ahogy Peter Whiteley több éves helyszíni kutatómunkája alapján dokumentálta: a hopi szertartásokkal olykor még a természeti erőket is képesek befolyásolni. Vagyis nagyon tudják, hogyan lehet a koncentrált pszcihés energiával valóban gyökeres változást elérni. Ha így áll a dolog – ha végre sikerül „kicserélni” a szívünket, az ismereteinket –, és felfedezzük, elfogadjuk, de még inkább alkalmazzuk az elme és a világ kölcsönös kapcsolatát, egy sokkal szebb új világot építhetünk.
 
Forrás: Astronet.hu 
 
 
Hozzászólás (790)
790 2012. december 18. kedd, 19:08
Fogtündér
Én is ugyan így vagyok vele!! (hiszek is meg nem is?)Remélem,hogy nem válik be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
789 2012. december 17. hétfő, 07:56
hiszem is nem is?
én csak anyit fűznék hozá hogy el is hiszem meg nem is kételkedek bene de mikor olvasok rola akor félek,és akor eszembe jut mivan ha akor halt meg a ficko és nem tuta fojtatni a naptárt ez is meg eshet,vagy épen akor volt náluk szilveszter és nem találják a kővetkező évi naptárt,én inkáb igy gondolkodok és szerintem ezel nyuktatom magam .
788 2012. december 16. vasárnap, 17:28
Fogtündér
Remélem hogy,ez nem iga ez VILÁG VÉGE JÓSLAT!!De ez kiderül!Maják a jövőbe láttak....!!És ezt szerintem nem lehet figyelmen kívül hagyni....!!Eddig ez a leg pontósabb naptár a Majáké.....!!!!
787 2012. december 16. vasárnap, 17:17
Zsolt
Hát ez kiderül!!De a Majákat szerintem nem lehet figyelmen kívül hagyni....!!Eddig ez a leg pontósabb naptár.....!!!!
786 2012. december 15. szombat, 17:01
Valaki :(
Én hiszek benne mert velünk nagyon nagy dolog történt és azt irja az egyik honlap hogy 21 3 napos sötétség de utána uj világ jön és nagyon jol fogunk élni Remélem isten minden embereket meg segit és senkit nem enged meg halni és nem lesz világvége
785 2012. december 13. csütörtök, 09:04
nikol
dikk esezt az egesz hulyeseget be is veszitk piiiii de gazzzzz
784 2012. december 07. péntek, 10:06
cseti
Én nemhiszek ennek a világvége dolognak!Én Istenben hiszek,de azt tudom hogy a maják hamis bálványokat imádtak!Sőt emberáldozatokat mutattak be faragott szobroknak amely sátáni eredetűek!Bibliában nincs dátum mely felkészitené az embert az eljövő itéletekre!
783 2012. november 29. csütörtök, 12:02
Ildi
A föld amióta létezik, mozog,alakul,változik........Úgy hogy üzenem azoknak akik azt mondják hogy hü...ék akik elkezdték mondogatni ezt a világ vége dolgot, hogy igen is lesz, FŐLEG AZ Ő SZÁMUKRA. Vége lesz bizonyos értelemben a mostani állapotnak és jön egy más fajta lét. Már csak az a kérdés hogy mennyi ember tud majd ebben a létben létezni, van egy gyanum .............
782 2012. november 28. szerda, 09:27
gigi
Szerintem ez hűlyeség sokkal nagyobb problémák vannak azokkal kellene foglalkozni ha vége lesz a világnak úgy is mindegy adig élvezük amig lehet már ha lehet!!!!!!!
781 2012. november 26. hétfő, 13:51
Izaa94
Nezzetek szét a világban,milyen gonosz világot élünk. Ugyan ez volt a Noé idejében, testvér támad testvér ellen,nemzet nemzet ellen,gondoszak az emberek. Igeen is közel van a vég,de azt sem ember sem senki nem tudja hogy mikor jön el,hanem csak isten,nem adta senki tudomására, ezt is csak az ördög csinálja,hiszen az áll a bibliáb ,hogy jönnek hamis próféták és ne hidjüünk, nekik. Sajnos és sem egy hivű életet élek,de azért hiszek Istenben. Nem tudom hogy 3 napig sötét lesz e,de azt igen hogy mindenre felkell készülnünk.Nem is hinnétek,de mikor kinevetitek amit megjövendöltek,azt is csak ördög teszi veletek.Hidjetek Istenben,és szeressétek,mert ő szeret mindenkit. De mikor egy nap eljön,jusson eszetekbe,hogy nem hittetek,de ő akkor is megbocsájt nektek!
780 2012. november 24. szombat, 16:29
amanda,jancsi.noémi
és nincs valami fegyver szerkezet amivel megtudjuk állitani a meteort vagy a sötétséget?
779 2012. november 24. szombat, 13:23
Mari
mivel közeleg az idő és ki fog derülni a Realista hantája, ezért már megnyugtat mindenkit, beszedi a pénzt a lapért,és távozik. Legalább köszönné meg a résztvevőktől,hozzászólóktól,hogy mindenki csurgatott a pénztárba egy kicsit a hozzászólásával.
778 2012. november 22. csütörtök, 22:14
DB°˘698E42C_CoRmus
J-%-O%%-V5˛[[UssNs-%5_6K66
777 2012. november 19. hétfő, 14:45
REALISTA
VEGE és MIKI:


---Úgy látszik, még nem haltak-ki, az ŐS-TULKOK.


Bölcsebb leszel, ha nem válaszolsz!
776 2012. november 17. szombat, 11:05
miki
egy huje elkeszte es a tobbi huje fojtasa
775 2012. november 17. szombat, 11:03
vege
van egy huje aki elkeszte es a tobi huje fojtasa
774 2012. november 14. szerda, 19:45
sanya
reméljük nem lesz semmi --------
773 2012. november 12. hétfő, 09:14
REALISTA
ÜDV. Mindenkinek: ---. SZerintem dec. 21-én megnyugodhat mindenki.
---. Mert ha lesz változás, azt nem a 10-dik bolygó fogja okozni!
---. A MAJÁK másra gondoltak. A számítások szerint, a NIBIRU most
---. érkezik a 0-ponthoz (logosz). A galaktikus egyenlítőhöz.
---. Még 2000-évnek kell eltelnie, hogy megérkezzen a NAPRENDSZERÜNK-BE.
---. A megtett távolság a 0-pontig, 432,000 000 000-MÁ-KM-ter.
772 2012. november 11. vasárnap, 19:42
Jucus
Azt írja a biblia. Azt a napot, azt az órát senki sem tudhatja mikor jön el a vég, egyedül a mennyei Atyánk. Úgy fog eljönni mint a tolvaj, ezért legyünk éberek. Ahhoz hogy mindez megtörténjen, még sok bibliai próféciának kell még teljesülnie, de sajnos közel vagyunk, hogy a gonosz rendszer véget érjen.
771 2012. november 11. vasárnap, 18:42
tünde
hogy lehettek ilyen hitetlenek csak ne várjátok azt a napot mert aztis megbánjátok aznap hogy megszületetek szerintem inkáb imátkozzatok hogy senkinek ne legyen semmi baja és mindenki tulélje ha leszis valami de bárcsak ne legyen semmi
770 2012. november 11. vasárnap, 15:12
qeen
neked lesz véged ha igy fogsz beszélni baranko
769 2012. november 10. szombat, 13:59
branko
a kurva életbe minek a fasznak lesz vég
768 2012. november 03. szombat, 17:31
565
Hát szerintem mielőt valaki is véleményt alkotna a december 21.-ei dátummal kapcsolatban mindennek járjon utánna ne csak a maják jóslatára hagyatkozon mert erre a dátumra több kultura és elhunyt hires ember(tudósok) is változásokat igértek.
767 2012. október 30. kedd, 22:13
cselli
Helló,én csak annyit szólnék,hogy nemtudjuk pontosan mi lesz,de valami fog történni,a hitetleneknek persze halvány fogalmuk sincs,sajnos,de REALISTA jól beszél!
Igaz csak egyszer,de kiolvastam a Bibliát és az amiből példabeszédeket merít,az egyenesen így van.
És még,szerintem,nem teljesen mondanám,hogy ez év Dec.21.-én valami olyasmi is történne,már mint minden nap történik valami,
de amiről szó van ezen az oldalon,azt semmi és senki nem garantálja azt a dátumot:21.12.2012.de egy biztos,hogy nagyon,de nagyon közel állunk hozzá ahogy REALISTA írja.
Én ,személyem szerint, úgy érzem,hogy igazat kell adnom REALISTA-nak. Azért őrizzük meg nyugalmunkat,mert tudom valaki azért nem akar,(nem szeretne) ebben hinni,hogy nyugtassa magát,de jóvá kell hagynunk,mert természetesen egyikünk sem szeretné,hogy bármi áron kitörjön a pánik,idő nap előtt.Elnézést,ha valakit megsértettem volna.de részemről,ennyi!
766 2012. október 29. hétfő, 19:13
adrienn
szerintem ez nem igaz!!!!!!!!!!
765 2012. október 02. kedd, 19:03
tiki
És majd jön egy nagy sárkány és tüzet okád és fényleni fog minden mint valami lakkcipő vagy valami ilyesmi
764 2012. szeptember 21. péntek, 19:06
Júlia
Nekem tetszett, köszönöm az információt, legalább valaki informál minket. Hogy mi lesz, azt igazából nem tudjuk, de legalább nem fog váratlanul érni. Köszönet.
763 2012. szeptember 19. szerda, 13:08
Babikaa
Szarsag
762 2012. szeptember 16. vasárnap, 14:57
attika75
szuper a cik varom mar a december 21-et
761 2012. szeptember 15. szombat, 16:45
PZ
Ez hihetetlen.
Ennyi birkát egy helyen.
760 2012. augusztus 27. hétfő, 09:03
REALISTA:
KÖSZÖNÖM EDINA:
759 2012. július 17. kedd, 14:03
Becky.!
Szerintem ez nem igaz mert csak egy megtisztulás lesz.Sokan vagyunk.!!
758 2012. július 17. kedd, 14:02
Kakika
Szerintem igaz.!!!
757 2012. május 16. szerda, 16:20
Edina
Remélem elolvassátok a hozzászólásomat és rájosztok,hogy igazam van. De ha nem Így lesz akkor annál jobb mert azt jelenti,hogy már elhuztatok innen:P
756 2012. május 16. szerda, 16:18
Edina
Miért bántjátok realistát? Talán ismeritek személyesen,hogy itélkezni tudjatok felette. Szerintem igenis sokat ezekehez a dolgokhoz. Amíg nem is merek valakit kzelről addig nem szoktam ilyeneket mondani rá,amilyeneket itt egyes személyek. Ha nem tudtok normálisan hozzászólni a dolgokhoz mert az IQ szintetek ezt nem teszi lehetővé akkor inkább hallgassatok.
755 2012. május 10. csütörtök, 20:54
++++
Ez a pofátlan Realista, tényleg idegesítő, és még a dolgokhoz sem ért, csak innen onnan másolgat, valamint másokat szapul, ha nem értenek vele egyet. Igazad van Kati.Gyere húzzunk innen, ahogy a Realista ajanlotta.
754 2012. május 10. csütörtök, 20:41
Ha Ha Ha
Cáfolja a világvégét a legősibb maja naptár.Egyedülálló, eddig ismeretlen falfestmények és számítások kerültek elő egy ősi maja város most feltárt termében. A falakon lévő naptár 7000 évre előre számítja ki a különböző csillagászati eseményeket, és a 9. században készülhetett.12. 19. 19. 17. 19. lesz a maja dátum; ez 2012. december 21-re esik. Utána viszont nem 0. 0. 0. 0. 0. jönne megint, hanem 13. 0. 0. 0. 1. Ez lesz 2012. december 22-e.
753 2012. május 03. csütörtök, 12:49
REALISTA
C++: KÖSZI hogy ilyen hamar, válaszoltál. De ezek a időjárási
problémák abból adódnak, hogy a FÖLDÜNK központi tengelye, egy-pár
fokot elmozdult. A MAJÁK tzolkin naptára, éppen erre a periodikussan ismétlődő katasztrófákra, hívja fel a figyelmünket! És 2012 dec.21-re jósolnak, egy nagyobb katasztrófát. Ami a megadott 5125-ös év számból,
következtettek-le, a MAJA naptárt kutatók. Csak remélem, hogy tévedtek.
752 2012. május 03. csütörtök, 10:46
C++
(REALISTA) pontosan...

Valami elkezdődött!Tény elég ha az időjárást nézzük bár szerintem 2012 nem lesz semmi, a világvége szépen lassan fokozatosan pusztít majd,mondom elég ha az időjárást nézi az ember milyen árvizek milyen esők vannak ott ahol eddig nyoma sem volt ennek,jön ez szépen...
2012-ben meg nem világvégét jósolnak a maják ha nem valami változást fordulatot az a naptár megy körbe állítólag és 2012-ben ér a végére és ismét az elejére ...
751 2012. május 03. csütörtök, 09:37
REALISTA
C++: Úgylátcik a hozzászólásoknak, csak ezt a részét olvastad-el!
Vannak ennél, becsmérlőbb hozzászólások is.
Természetesen érthető voltál, én is ezt vallom és igazad van.
De mivel a C++ fantázia neved, még nem szerepel a hozzászólásoknál,
így a kritikádat, tartsad meg magadnak C++!!!
Legközelebb a 2012-es évhez, szóljál hozzá ha tudsz!
Mivel a téma, neked is adott!!!
750 2012. május 03. csütörtök, 07:56
C++
'Tehát a téma adott, "2012 Világ Vége".
'Az oldal nem azért jött létre, hogy egymást Kritizáljátok'
'Ne szemeteld tele mások topicját, hozzászólásra kialakított felületét felesleges megjegyzésekkel! (Nem peldazok, remelem érthető voltam!)
749 2012. május 02. szerda, 05:44
REALISTA
Kati: Ha idegesít valaki, vagy valami, akkor ne máson vezesd-le
a idiótaságodat!!! Hanem verd a fejed a falba, akkor talán helyre
rázódnak a fogaskerekeid!!!
S még annyit: 2012 dec. 21-ig számíthatsz a negatív kritikámra!!!
Vagy pedig bocsánatot kérsz, tőlem és minden hozzászólótól!!!

A SZEMÉT HOZZÁSZÓLÁSOD MIATT!!!
748 2012. május 01. kedd, 13:28
St. Grál
Az univerzumban, az elme, és a tudat, egységes egészet képez. Hogy mi történjen, azt nem határozhatjuk meg. Hogy mi ne történjen meg, azt igen. Véletlenek nincsenek. A mentális energiák eredője, a következő történés.
747 2012. április 27. péntek, 07:22
REALISTA
Gondolom már mindenki tapasztalta, aki hosszabban próbált hozzászólni,
hogy az ablak mérete miatt, lekellet rövidítenie az írását.
A működtető ezért, hogy ne legyenek véget nem érő hozzászólások,
12-sorban engedélyezte az írást. A 12-sornál hosszabb írásokat, a számítógép nem továbbítja a központnak.
Így mindenkinek és nekem is, röviden és tömören kell fogalmaznom.
Ezért akinek, bizonyos témákban hiányos a tudása, annak valószinüleg kínaiul hangzik!
De erre is van megoldás, többet kell olvasni és gondolkodni. De mivel egyeseknek, ezen az oldalon ez nehezére esik.
Bölcsebbek lennének, ha nem szólnának hozzá!!! PL: MARI, XRL, KLÁRI, KATI.
746 2012. április 26. csütörtök, 16:56
REALISTA
KATI: Ha az értelmi szinted még engedi, akkor legközelebb a
2012-es évhez szóljál hozzá!

Mert ez az oldal, nem rólam és nem rólad szól!!!

REMÉLEM A BUTA AGYAD, EZT FELFOGTA!!!
745 2012. április 26. csütörtök, 07:09
REALISTA
KATI: Úgy látom szíven talált, a 742-old. hozzászólásom!

De én még senkit, soha nem hülyéztem-le, s nem bunkóztam-le
ezen az oldalon!
Arról meg te tehetsz, hogy alacsonyabb DIMENZIÓ szinten, gondolkodó mint én.
Ha nem böngésznéd ezt az oldalt, akkor nem tudnál a hozzászólásaimról.
Amit ezek szerint, a tudatlanságod miatt, rosszul értelmező!!!
De erre is van megoldás, húzzá-el a vadkacsákkal egy másik weboldalra!!!
Ott talán vannak vevők, a szélhámosokra HÁP-HÁP-HÁP-TÁN.
744 2012. április 25. szerda, 16:49
Kati
Nagy bunkó vagy te Realista, se helyesen írni,se fogalmazni nem tudsz, nem beszélve a primitív modorodról, annyira idegesítő vagy, hogy csak miattad nem járok ide.üdv.
743 2012. április 20. péntek, 09:06
Vivi
Hát igen,és ahogy elnézem még egy darabig ott is fog heverni:D
Azért kiváncsi vagyok,hogy mire jutunk dec. 21-ig.
742 2012. április 20. péntek, 06:21
REALISTA
MEGJEGYZÉS: Általában minden területen, vannak szélhámosok!
Ez itt, ezen az oldalon is megtalálható.
A hibát ott követik el, amikor a fantázia nevüket, állandóan változtatják.
És nem figyelnek oda, a megszokott ékezeteik, újbóli használatára.
Én szerintem ez az oldal, egy nagyon komoly problémát, ha nem a legnagyobb
kérdést, teszi fel MINDENKINEK!!!
Hogy lesz, vagy nem lesz, VILÁG-VÉGE 2012 dec.21-én!
Ezért a szélhámosokat arra kérem, hogy fejezzék-be az idióta írásaikat.
És húzzanak-el, erről a weboldalról, mint a vadkacsák!!!
741 2012. április 18. szerda, 11:27
REALISTA
Jó regelt VIVI felébredtél!

A hogy mondani szokták, a téma az utcán hever!
740 2012. április 18. szerda, 11:14
REALISTA
A MAJÁK miért 9-fokozatú lépcsős piramisokat építettek?
Én szerintem a piramisokba, kódolták a tudásukat.
PL: A NAPRENDSZER bolygóinak, csillagászati és numerológiai adatait.
Ennek matematikai értelmezése van, nem pedig mitológiai.
A MAJÁK a 9-fokozattal, a NAPRENDSZER 9-bolygóját és a párhuzamos fokozatok
távolságával, a bolygók közti távolságot adták meg.
Az 1-fokozattól kezdődő lépcső sor a 9-fokozatig, a FÖLDÖN 1-év alatt eltelt napokat jelenti, ami 365+1-nap.
A kilencedik fok tetején lévő templom, a tizedik bolygót, a négy világot és a rajta lévő, négy nyílás pedig.
A négy DIMENZIÓ-kaput szimbolizálja!
739 2012. április 18. szerda, 10:12
Vivi
Atyaég!!! Mennyi hozzászólás lesz még itt dec.21-ig:D
738 2012. április 18. szerda, 08:38
REALISTA
Mivel még nem történt, a MAJA kóddal összefüggő esemény.

Ezért elnézést kérek, ha más témával foglalkozok.

De szerintem ez is tágítja, egyeseknek a világról alkotott képét!
737 2012. április 17. kedd, 18:50
REALISTA
Azok akik mitológiailag hisznek, ISTEN létezésében. Akkor erre MÓZES
ISTENE, igen csak rácáfol, amikor leszáll a SINAI hegyre.

IDÉZET: És lőn harmadnapra virradatkor, mennydörgések villámlások és sűrű
felhő lő a hegyen és igen erős kürtzengés.Az egész SINAI hegy pedig füstölög
vala, mivel hogy leszállott arra az ÚR tűzben és felmegy vala annak füstje,
mint a kemencének füstje és az egész hegy nagyon reng vala.

TIPIKUS LEÍRÁSA, EGY ŰRHAJÓ LESZÁLLÁSÁNAK!!!
A kérdés csak az hogy, melyik bolygóról, vagy világból érkezett.
Mivel MÓZESNEK megtiltotta, hogy arcát lássa, csak hátulról nézhette meg!
736 2012. április 17. kedd, 10:25
REALISTA
A SUMÉROK szerint, a NIBIRU egy lakott bolygó.
Ez valószinű mert, amikor az ISTENEK elmentek, vagy elmenekültek a FÖLDRŐL, valahová lekellet űrhajóikkal szálni.
És ez csak a 10-dik bolygó lehetett, ami éppen a FÖLD mellet haladt el.
Minden vallásban megtalálható, a FŐ-ISTENEK igérete.
Hogy egyszer, vissza térnek a FÖLDRE!
Ez még, nem lenne baj, ha nem lenne, belőle nagy baj!
Ugyanis az AMERIKAIAK és a OROSZOK, nem véletlenül telepítettek,
lézer fegyvereket, a műholdjaikra!!!
735 2012. április 15. vasárnap, 10:14
REALISTA
KLÁRI: Ez egy okos, döntés volt! De hidd el nékem, nem azért szolók
hozzá, hogy megbántsak valakit. De ami itt megy MAGYARORSZÁGON és a
FÖLD többi részén, azt másképp nem lehet nevezni, mint idiótizmusnak!
A tízparancsolat, nem erről szól.
Csak nehogy számon kérjék, mindenkitől 2012-dec.21-én!!!
734 2012. április 15. vasárnap, 09:18
Klári
Na mind1....nem vitatkozok tobbet veletek mert kezdem megunni. Ugyhogy pápá!
733 2012. április 14. szombat, 19:06
REALISTA
OMO: Az a várva várt kollektív tudat, még sajnos nem érkezett meg.
---------Így pedig, ragadnak az emberre, a negatív rajongók!!!
732 2012. április 14. szombat, 18:43
OmO
Nocsak, mindenkinek akadnak rajongói. Az én elérhetőségem Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , ha valaki szeretne az küldjön e-mailt.
731 2012. április 14. szombat, 18:22
REALISTA
KLÁRI: Ha jól értelmezted volna, 708-oldalt.

Akkor tudhatnád, hogy egy kis időt mondtam!!!

De úgy látszik, hogy te ennek az oldalnak, vagy a púpja!!!
730 2012. április 14. szombat, 17:43
REALISTA
OMO: A tudást az élet tapasztalat hozza, és az állandó tájékozódás,
---------a világ dolgai iránt.
---------Ne vedd zokon, de az elérhetőségemet, ezen az oldalon
---------nem tudom megadni.
---------A negatív rajongóim miatt!
729 2012. április 14. szombat, 11:10
Klári
ÉÉééééés realista visszatért. Mondtam én,hogz benéz még ide:D
728 2012. április 13. péntek, 12:47
OmO
Hello, Realista!
Nos, a harcokkal tisztában vagyok. Már csak az a kérdés, Te honnan tudsz ilyen sokat? Esetleg, tudnál megadni egy elérhetőséget?
727 2012. április 13. péntek, 08:01
REALISTA
SZIA OMO:
1,MARDUK 2012-es évben sem nappal, sem éjszaka, sem téged, sem
--másokat, nem fog felkeresni! Mivel a NIBIRU bolygó, még messze jár.
--MARDUK fizikai lény, nem pedig mitológiai. Bizonyíték erre MOZES könyve.
2,Ha voltak, vagy vannak, megmagyarázhatatlan élményeid, az nem MARDUK műve.
--Van erre egy másik szakirodalom, ami ezzel a tudománnyal foglalkozik, nézd át.
3,Hogy milyen céllal tenné? Ahhoz kiválasztottnak kell lened.
--Akinek valamilyen képességet, vagy feladatot adnak. LÁSD: Mozes története.
4,Mit szeretne elérni? Természetesen a saját oldalára állitani.
--Mivel a negatív oldal(SÁTÁN)-666 és a pozitív oldal (ISTEN)-777.
--A TEREMTÉS óta, harcban áll egymással, a LELKEKÉRT!!!
726 2012. április 12. csütörtök, 11:35
OmO
Realista: Egy kérdésem volna hozzád. Szerinted, elképzelhető, hogy valakit MARDUK felkeres? Akár álomban, akár személyesen? Vagy ha már felkeres, akkor azt milyen céllal tenné? Mit szeretne elérni?
725 2012. április 11. szerda, 16:44
REALISTA
Miért titkolják a tudományos társaságok és a VATIKÁN, még ma is 2012-ben
a 10-dik bolygó létezését és érkezésének az idejét!
Mindegyiknek megvan a saját egyéni, politikai és vallási és főleg gazdasági
(pénz) érdeke. Addig van jó világuk, míg meg nem érkezik, a NIBIRU bolygó.
A hivatalos verziójuk szerint, a pánikot akarják elkerülni. De szerintem, a
saját egzisztenciájukat és hatalmukat féltik. Mi egyszerű emberek többsége,
valószínűleg félve, de örömmel fogadnánk a 10-dik bolygó érkezését.
Mivel a 10-dik bolygóval érkező, FŐ-ISTEN (MARDUK), nem ezt az idióta,
modern rabszolga világot adta meg törvénybe, 2012-éve ránk halandókra!
Hanem a (TEN=TÍZ-PARANCSOLATOT)!!! Amit nyugodtan mondhatom, még 1%-ban sem
tartottunk-be a FÖLDÖN!
Ezért négy-ciklus évenként, ami (4000-évet jelent) új civilizációnak adnak
lehetőséget az újra kezdéshez!
724 2012. április 10. kedd, 08:20
Vivi
Olvastam azt is,hogz a probléma oka lehet a hiányzó flash player is..letoltottem de sajnos ez se segitett..:(
723 2012. április 10. kedd, 06:21
OmO
Vivi: Sok eshetőséget nem tudok elképzelni. Kapcsold ki/be a modemed. Telepítsd újra a programot. Frissítsd le a legújabbra. De mivel net kapcsolatra hivatkozik, ezért próbáld meg azt újraindítani.
722 2012. április 09. hétfő, 12:33
Vivi
Légyszi minél hamarabb válaszoljatok....
721 2012. április 09. hétfő, 12:17
Vivi
Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Bocsi,hogz itt érdeklődőm de remélem,hogz itt kapok választ rá. Nos,az a problémám,hogy amikor beakarok lépni a yahoo messengerbe beirom a nevem és jelszam....eddig minden jól megy. De amikor nzomok egy entert kiirja,hogy troubleshooter. Azt irja,hogz valoszinuleg az internet kapcsolatommal van baj. Pedig az internetem nagyon jól mukodik. Kérlek szépen segitsetek,elore is köszi. (nagyon fontos lenne)
720 2012. április 09. hétfő, 08:43
REALISTA
JÉZUSRA EMLÉKEZVE: JÉZUS ÉLT, ÉL ÉS ÉLNI FOG!!!

IDÉZET: JÉZUST ki felvitették tőletek a mennybe, akképpen jő el
a miképpen láttátok őt felmenni a mennybe.
Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után, a NAP elsötétedik és a HOLD nem
fénylik és a csillagok az égről lehullanak és az egeknek erősségei megrendülnek és akkor feltetszik az ember (ATYA)fiának JELE (IQ-X-B) az égen és akkor sír a FÖLD minden nemzetsége és meglátják az embernek fiát eljönni
az ég felhőiben, nagy hatalommal és dicsőséggel.

JÉZUS második eljövetele: A NIBIRU (IQ-X) bolygóval és a LOGOSZ törvénye szerint, fog meg történni!!!
3333-ÉV: Annyi neked, mint nekem, 3-VILÁG-ÉV, 3-HÓNAP, 3-NAP, 3-ÓRA!!!
719 2012. április 08. vasárnap, 12:26
Vivi
Bizzunk benne,hogy nem ez az utolsó húsvétunk:P
718 2012. április 02. hétfő, 12:37
OmO
Aki szeretné megtudni mi történik és egy összeállításban olvasná el annak ajánlom figyelmébe: Hihetetlen Magazin: 2012-ről szóló külön számát. Minden megtalálható benne ami szükséges információ!
717 2012. március 30. péntek, 19:56
Mia
Az isteni terv

Egyetlen ókori feljegyzés létezik arról, mi történik a naptár végekor. És ez nem galaktikus összeomlásról, nem a mágneses sarkok váltásáról, és nem az X bolygó eljöveteléről vagy napkitörésekről tudósít. A feljegyzés, amelyet Tortuguero 6 emléknek hívnak, a kilenc szintű piramis istenének eljöveteléről szól. Ami azt jelenti, hogy a naptár szerint tetőzik az egységes tudatosság kilencedik hullámának fejlődése.

A Maja naptár azt tanítja, hogy nincs visszatérés a múltbéli politikai, gazdasági vagy vallási rendszerekhez. Ez az egyetlen útja annak, hogy új világ szülessék a káoszból. Ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy az emberiség megteremtse a szeretet világát.

http://www.turultaltos.hu/blog/129-vegere-ertuenk-a-maya-9-hullamnak.html
716 2012. március 29. csütörtök, 08:35
valaki
nem
715 2012. március 27. kedd, 16:16
Mia
705.Egyetértek.Rajtunk múlik,hogy lesz-e változás vagy nem.Az embereknek nem így kellene viszonyulniuk egymáshoz. Szeretetteljesen cselekedni,nem pedig gyűlöletből,haragból,félelemből,irigységből.Sajnos elég szomorú,hogy vannak akik még ott tartanak,hogy egymást gyilkolják.
Nem kihasználni kell a másikat hanem adni neki,minél többet.A hazugságot lecserélni az igazságra.Ha tele vagyunk félelemmel,akkor nem lesz sikeres a változás.
714 2012. március 26. hétfő, 15:34
frankeinstein!!!
szerintem ilyen nem fog megtörténni2012-es évben, csak minden zagyvaságot összeirnak ,majd megtörténnik amikor az isten jónak látja .A Nibiru is egy kitalácio az egész.A Holdfogyatkozást még lehet hogy még elhiszem de abba sem vagyok nagyon biztos.Én azt mondom hogy talán lesz valami hüjeség.Azt mondták hogy a Maja naptár szerint véget ér a naptár .És a megújulás éve lesz.Teli lesz megujjulással.
713 2012. március 24. szombat, 17:19
Balázs
Koszi szépen,sokat segítettél:)
712 2012. március 24. szombat, 12:18
OmO
Az omg kifejezés azt jelenti. oh my god: uram isten, te jó ég!
711 2012. március 24. szombat, 11:37
Balázs
Légyszi válaszoljatok,mit jelent ha egy hozzászólásba azt irják,hogy OMG???? előre is koszi
710 2012. március 24. szombat, 07:28
OmO
Kedves Klári!
Ahogy elnézem, te még mindig nem szóltál semmi érdemlegeset a témához. Legalább azzal tisztelj meg mindenkit, hogy megosztasz néhány gondolatot, Te hogyan látod ezt, mi fog történni, mi az aminek kéne és ami nem fog, stb. Mivel itt, nem emberekről kell beszélgetni, hanem 2012-ről. Hallgatlak...
709 2012. március 23. péntek, 12:32
Klári
ÓÓÓóóóó....te szegény realista most ugy megsajnáltalak!!! és most mi lesz??? ezután nem fogod győzkodni a mépet a realitásodról? hát az szomorú mert itt nagyon unni fogják magukat bizonyos illetok....gondolok itt első sorban Vivi-re,stb. De én megnyugtatom őket azzal,hogy a "mester" ezután is szétfog nézni ezen az oldalon...hiába mondja,hogy "kiszáll". NYUGI nem tudja majd megállni,hogy ne nézzen be hozzátok:P
708 2012. március 22. csütörtök, 06:39
REALISTA
VIVI és OMO: Köszönöm szépen a szolidaritásotokat!

De úgy döntöttem, hogy egy kis időre, kiszállok a hozzászólásokból.
S nem venném a lelkemre, ha a hápogó-kacsa (klári) és mások miattam,
kapnának szívinfarktust! SZIASZTOK és KÖSZI!!!
707 2012. március 21. szerda, 15:56
OmO
Klári
Mindenkinek van véleménye, nem muszáj elfogadnod, de ezért nem kell megszólnod őt. El kell tudni fogadni a másikat és a véleményét is. A világ így sosem fog megváltozni, ha nem vagyunk képesek elfogadni a másikat. Részben ez kell ahhoz amire az emberek számítanak. Remélem mindenki rátalál erre. Mélyen magába néz, végiggondolja, ha segít másokon, önzetlenül akkor annál jobb nincs. Látni a másik ember boldogságát, jobb, többet jelent mint bármi más. Aki ezt nem érti vagy nem ért velem egyet azt a személyt az EGO uralja. Nem baj, ki lehet abból is vetkőzni. A lényeg, légy kedves másokkal, tegyél jót önzetlenül, ne használj ki senkit és próbálj meg barátkozni az idegenekkel hiszen mind egy helyről jöttünk, egy utunk és célunk.:)
706 2012. március 21. szerda, 15:43
Vivi
Mi a baj klári??? nem találtál még más weboldalt? Ha nem érted.hogy miről van itt szó,akkor keress a szintedhez való oldalakat. Ha nem találsz szívesen ajánlok egy párat,ahol muveltségi téren tájékozodni tanulhatsz....
705 2012. március 21. szerda, 15:15
OmO
Meghallgattam, amit linkeltél, Mia és meg kell hogy mondjam, egyet értek vele. Az embereknek összefogás kell, rajtunk múlik mi lesz 2012 végén. Ha azt akarjuk, hogy legyen változás, lesz, ha nem akarjuk, akkor nem lesz. Ez ilyen egyszerű.
704 2012. március 21. szerda, 14:33
Klári
És tessék. REALISTA már megint okoskodik....hát komolyan mondom felháborító egy lélek vagy
703 2012. március 20. kedd, 14:58
Mia
Sziasztok! Ajánlom mindenkinek a következőt: http://www.emberiseg.hu/portal/blog/2012/03/belepes-az-uj-tudatossagba/#more-6069
Hallgassátok végig!
702 2012. március 20. kedd, 14:22
OmO
Ez így igaz. Öntudatra kéne ébrednie mindenkinek. Csak sok embert a valódi világ megrémiszt és nem hajlandóak dolgokat elfogadni. Mondhatom, mindenki álomvilágban él. Sajna ez az álomvilág egy teremtett világ, más nagy vezetők által. Szerencsére sok disznóság kiderült már az elmúlt 5 évben. Manapság az emberek vágynak az elrejtett, titkos információkra, amikből kiderül, milyen is a valódi világ? Csak sok ember nem fogadja el ezért mondja rá, hogy hülyeség. De sajna el kell fogadni, együtt kell vele élni. Tudni kell együtt élni a sok információval és a valódi világgal is.
701 2012. március 20. kedd, 14:00
REALISTA
OMO: Sok igazságot mondtál, de míg az érdekek irányítják a FÖLDÖN
---: (pénz és hatalom) az embereket, addig sajnos nem lesz
---: kollektív öntudat!!!
700 2012. március 20. kedd, 10:11
OmO
Pedig ha úgy élnénk, hogy felmérnénk mivel mit teszünk, és nem csak élnénk, hanem tudatosan élnénk, akkor a világ lehet jobb hely lenne, csak apukámat tudom idézni: Fiam, minden ésszel csinálj. A világból ez néha hiányzik ahogyan én észreveszem. Esztelenül, a hatalomért cselekszenek az emberek, pedig azt könnyű elveszíteni, a megszerzett tudást viszont nem. Azzal még jót is lehet cselekedni, de a mai EGO uralta világban mit vár el az ember? Mindenhol kapzsiság, egymás gyilkolása, nem értjük, nem fogadjuk el a másikat csak azért mert másképpen néz ki. Mindenkit el lehet fogadni olyannak amilyen. Aki viszont lop, csal, hazudik, annak okai vannak, ha azokat megszüntetnénk akkor a világ jó hely volna. De ugye mindenki kapzsi mindenki hatalmat akar, ezt viszont az EGO akarja így. A világ sajna ilyen lett, csak mi változtathatjuk meg, nem fog magától megváltozni.
699 2012. március 20. kedd, 10:09
OmO
Ez az emberektől függ. Ha minden ember képes lenne változni és nem csak a szokásos minden napos dolgokkal foglalkozni, akkor igen a világ változna. De persze ez is attól függ, mit mondanak a vezetők. Ha egy vezető személyiség kimondaná, hogy holnap ezt és ezt lesz a módi, gondolok itt a minden napos spirituális meditálásra vagy különböző könyvek olvasására akkor lehet az emberek követnék a szavát. Sok dolgot azért nem teszünk meg, mert törvény van rá. Ha ezekre is lenne talán az emberek elkezdenék űzi és a világ jobb hely lenne. Sajna mindenhez ahhoz, hogy jól menjen, törvény kell. Az ember önmaga nem képes észrevenni, hogy most az amit tesz az rossz. Nem gondol bele a következményekbe.
698 2012. március 20. kedd, 06:31
REALISTA
OMO: Valószínüleg változik a világ, a (FÖLD) arculata.
---: Csak a kérdés az, hogy milyen irányba?
---: Marad a jelenlegi idiotizmus, vagy végre tudat
---: változás lesz, MINDENKINÉL!!!
697 2012. március 19. hétfő, 10:08
OmO
2012es év azaz év amikor minden megváltozik, gyökeresen. Ha körbenéztek a világon akkor észreveszitek a változásokat. Persze eddig is voltak, de nem ilyen mértékben. Csak az veszi észre a változást aki tudja hol keresse. Vannak emberek akik tudják, sokan megírnak sok mindent. Persze senki sem tudhatja pontosan mi lesz.
Én csak annyit mondok, nem fogtok örülni a látványnak. Mindenki készüljön fel egy új világra, persze ha bizonyos személyek hajlandóak ezt nem megakadályozni.
696 2012. március 18. vasárnap, 19:58
trroppik
igazadvan vivien
695 2012. március 18. vasárnap, 09:08
Vivi
Klári: Szerintem is neked más oldalak után kellene nézned...
694 2012. március 16. péntek, 16:18
REALISTA
KLÁRI: Inkább a világvégéhez szólj hozzá, mint hogy hülyézől!!!
--------: Ha nem tudsz, ÉRTELMI okoknál fogva, hozzászólni a 2012-es
--------: évhez, akkor keres inkább, az oldal bordáddal egy másik weboldalt!
693 2012. március 16. péntek, 15:19
REALISTA
FIX: Pocsék egy látnok vagy!!!
---: Még gyakorold, a látnoki képességedet!!!
692 2012. március 16. péntek, 15:14
REALISTA
KLÁRI: Fura egy csaj vagy te. A 667-old. még kritizálsz.
--------: Most meg azt várod tőlem, hogy mondjak el, olyan személyes
--------: eseteket, ami csak rám tartozik!
--------: Az önéletrajzomat is elmondjam!
--------: A VIVIT meg hadjad békén!!!
691 2012. március 16. péntek, 15:11
Klári
Vivi: hulyék vagytok mindketten:P
690 2012. március 16. péntek, 14:41
Vivi
Hogy érted,hogy ugyan az? hmm???
689 2012. március 15. csütörtök, 19:13
fix
Vivi = Realista, ugyan az!
688 2012. március 15. csütörtök, 16:52
Vivi
Klári: miért? ő milyen? talán ismered?
687 2012. március 15. csütörtök, 14:55
Klári
Vivi: te is azon a véleményen vagy mint realista! úgyhogy te is csak olyan vagy mint ő.:S
686 2012. március 14. szerda, 17:19
REALISTA
VIVI: Ha már bedoptam magamat a mélyvízbe, akkor már vállalnom
kell, a negatív hozzászólásokat is!
De idéznék JÉZUSNAK, a beszédéből egy részletet.

Intelligencia: IS-648, Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal
ítéltettek és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.
JÉZUS IQ--504=9
0--I--I--I--I--I--I--I--I--9--0
685 2012. március 14. szerda, 13:47
Vivi
Realista: Soha ne vitatkozz egy hulyével mert még a kivulállok téged néznek hulyének...Ez egy érdekes mondás. Kár,hogy nem én találtam ki:P
684 2012. március 13. kedd, 17:20
REALISTA
KLÁRI: Diplomatikus leszek, majd a klubban elmesélem!
-----: De szerintem, nem véletlenül kérdezed.
-----: Veled is történtek, bizonyos dolgok!
-----: Köszönöm a kérdésedet.
683 2012. március 13. kedd, 16:04
Klári
realista: az tuti,hogy 2012 dec. 21-én kiderul....de nem válaszoltál a kérdésemre!
682 2012. március 13. kedd, 14:11
REALISTA
KLÁRI: Örülök hogy, egy hullámhosszon vagyunk. Nem az a típus vagyok,
aki megijed az árnyékától. Annyit azért el árulhatok neked, hogy nem
véletlenül tudok dolgokat. Ugyanis a materialista iskolákban, a DIMENZIÓ
számítást és a HATÁR tudományokat, nem tanítják!
Az érdeklődésem pedig világi. Természetesen most a MAJÁK naptára és a
NIBIRU bolygó érkezésének, az ideje foglalkoztat.

Meglátjuk dec.21-én, hogy kit tájékoztattak helyesen!!!
681 2012. március 13. kedd, 13:09
Klári
realista: veled talán tortént valami kulonleges és azért érdeklődsz ennyire,hogy mással tortént-e valami mert félsz,hogy veled +érdekes" dolgok torténnek:) kíváncsi lennék a válaszodra..!
680 2012. március 13. kedd, 09:57
REALISTA
Már 2012 március 13-ka van:

És szerencsénkre, a szokásos éghajlat változáson kívül, más nem történt.
A kérdés továbbra is az hogy, tapasztalt-e már valaki, valamilyen változást?
Például: Dimenzionálisan, spirituálisan vagy ezotérikusan!
A tudat váltást, már nem is kérdezem!

A JÓSOKTÓL KÉRDEZEM, MÉG ADJUNK A VÉLEMÉNYETEKRE???
679 2012. március 13. kedd, 07:21
REALISTA
ártatlan: Majdnem igazad van! De nem a rossz emberek, miatt fog
eljönni a világvége! Mert azok csak pénzt és hatalmat akarnak.
Ezt még a világvégéért sem adnák fel!!!
Hanem a fanatikusok véget! Mert ezeknek már, annyira át mosták
az agyukat, hogy magyarázhatod nekik a realitásokat.
Példa erre, a különböző elvhű párt katonák, vagy az elvakult
vallásban, hívő szekta tagok!!!
678 2012. március 12. hétfő, 17:18
Vivi
fontos: nagyon szívesen
677 2012. március 12. hétfő, 16:47
fontos
Vivi: köszi szépen nagyon fontos volt:)
676 2012. március 12. hétfő, 08:06
REALISTA
KLÁRI:
1, A probléma az hogy, nem vagyunk egy hullámhosszon! Ezért egyesek
---hát-oztak, jobban mondva háp, háp, háp-poktak ezen az oldalon.
2, Abba igazad van, ha valaki rátapint az igazságra, akkor már baj van.
3, A BIBLIÁT meg azért ajánlom, mert ebből a könyvből lehet, minden
---problémára választ kapni, csak helyesen kell értelmezni.
---A történelem a negatív bizonyíték erre!
4, REMÉLTEM, hogy majd egy teológus, fog hozzászólni a 665 és a 666-os
---oldalhoz. Mivel ők tisztába vannak, a négy-világ elméletével és az
---IS-TEN szó értelmezésével.
5, Távol áll tőlem, hogy megsértselek, de ezt a témát, te még amatőr
---szinten müveled! Háp-háp-háp-hát.
675 2012. március 11. vasárnap, 10:29
Vivi
fontos: MSN,skype..én ezeket tudom ajánlani:)
674 2012. március 10. szombat, 18:32
fontos
bocsi,hogy nem a témával kapcsolatos a kérdésem de nagyon fontos lenne. Milyen messenger programokat tudok letolteni a yahoo messengeren kivul??? Kérlek válaszoljatok,nagyon fontos:S
673 2012. március 10. szombat, 17:29
ártatlan
annyi rossz ember van,ezért fog eljoni a világ vége:(
672 2012. március 10. szombat, 14:37
Klári
és ezt ne vedd sértésnek mert nem annak szántam
671 2012. március 10. szombat, 14:32
Klári
Nem azzal van itt baj,hogy ki milyen gyakran olvas Bibliát. Itt azzal van baj,hogy egyesek nem hallgatják meg mások véleményét....csak az ők "eszuk szerint" kommentálnak. Ha valaki rátapint az igasságra MÁR baj van....
670 2012. március 09. péntek, 19:48
REALISTA
KLÁRI:

Ha valamelyik hozzászólásom kiakasztott, légyszíves jelöld meg az oldal számát és válaszolok rá!
669 2012. március 09. péntek, 18:53
REALISTA
KLÁRINAK: Elnézést ha magasra dobtam a labdát, hisz nem mindenki
olvas BIBLIÁT! És ha olvassa is, akkor is a jelenlegi prédikátoroknak
a hamis tanításait hallgatja!!! PL: A templomokban, a televízióban,
imaházakban, és a vallást magyarázó, előadó termekben. STB.

EZÉRT ÉRTEK ÉN EGYET, EZÉKIEL PRÓFÉTÁVAL:
IDÉZET: EMBEREK VAN SZEMETEK HOGY LÁSSATOK S MÉGSEM LÁTTOK SEMMIT!!!
DE ÉN MÉG HOZZÁ TENNÉM AZT IS:
ÉS VAN FÜLETEK, HOGY HALJATOK S MÉGSEM HALLOTOK MEG SENKIT!!!

KLÁRI, olvasd a BIBLIÁT gyakrabban és ne a MARX és ENGELST!!!!
668 2012. március 09. péntek, 18:01
Klári
Nem akarlak megsérteni de végignézve az eddigi hozzászólásaidat....háááát....
667 2012. március 09. péntek, 17:56
Klári
nem beszélsz te hulyeségeket Realista???
666 2012. március 09. péntek, 13:04
REALISTA
665-old.folytatása: Ezen a négy világ rendszeren halad át a NIBIRU bolygó!
A BIBLIA ezt a négy világot említi!

1-VILÁG: ATYA--:A FIZIKAI VILÁG FŐ-ISTENE jele a négyzet, színe a piros.
NEPTUNUSZ------:KÓD-száma 216

2-VILÁG: UR------:A ANTIANYAGI VILÁG FŐ-ISTENE jele a kereszt, színe a kék.
ADONÁJ-----------:KÓD-száma 432.

3-VILÁG: IS-------:A KVANTUM VILÁG FŐ-ISTENE jele a háromszög, színe a zöld.
RÉ--------------------:KÓD-szám 648

4-VILÁG: TEN----:A PLAZMA VILÁG FŐ-ISTENE jele a kör, színe a sárga.
JEHOVA------------:KÓD-száma 864.
665 2012. március 09. péntek, 09:24
REALISTA
Elnézést ha megint eltérek, a világvége hozzászólásától. De mivel már
elégé kibeszéltük, ezért felesleges újból, ismételgetni magunkat.
Természetesen, ha valakinek van újabb információja, akkor szóljon hozzá!

Szeretnék tisztázni, amár az évezredek alatt, félre értelmezett szavakat.
Kevesen vannak tisztábba vele, s ha tisztábba is vannak vele, akkor sem
értelmezik helyesen. IDÉZEM: ATYA ÚR ISTEN: HELYESEN: ATYA--ÚR--IS--TEN!!!
A IS és a TEN szót, a történelem folyamán összemosták.
Az IS-Intelligenciát IQ-jelent, a TEN pedig tízet. (10)
664 2012. március 08. csütörtök, 10:26
REALISTA
VIVI: Ne ijedj meg!

Az én számításom szerint, a 10-dik bolygó az idén, még nem fog megérkezni !
Ezt könnyen, a számításokkal bizonyítani lehet. A NIBIRU bolygó ellipszis
pályán kering. 3600-év az érkezési ideje, a NAPRENDSZERÜNKBE.
Legutóbb 2012-éve járt, a FÖLD közelbe. Ha 3600--2012-évet elveszünk, akkor még =1588-év van, az újabb NAPRENDSZERBE való érkezéséig.
A probléma most, a MAJÁK idő számítása. Ugyanis ők, nem a 10-dik bolygóra
gondoltak. Hanem a FÖLD adottságaiból, bekövetkező katasztrófákat, adták meg TZOLKIN naptárukkal !
Bizonyíték, az idáig megtörtént katasztrófák!!!
663 2012. március 07. szerda, 17:19
Vivi
Valóban érdemes elgondolkodni rajta,hogy tényleg ez vár e ránk.
Miért lenne jó az Istennek ha tobb milló ember meghal???!!
miért lenne jó az ha meghalna egy akkor szulettet kisbaba,aki semmit nem tud még az életről?,ő még nem bunős.....és ezen gondolkodjatok el.....
"eljon aminek jonnie kell" (habár nem szeretnék 22-évesen meghalni),de Isten kezében vagyunk!
662 2012. március 07. szerda, 08:04
REALISTA
Természetesen minden szó akkor igaz, ha bizonyítani lehet.
Ezért a BIBLIÁBÓL idézném, a NIBIRU bolygó és JÉZUS újbóli eljövetelét.

Az IQ-X-B. érkezése, JEL: (ISTEN BOLYGÓ) az ítélet napján 3633-év ben!

IDÉZET: Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után, a NAP elsötétedik
és a HOLD nem fénylik. És a CSILLAGOK az égről lehullanak és az egeknek
erősségei megrendülnek. És akkor feltetszik az ember (ATYA) fiának JELE
(IQ-X-B.) az égen. És akkor sír a FÖLD minden nemzetsége és meglátják
az embernek fiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel!
661 2012. március 06. kedd, 09:45
REALISTA
660-old: folytatása.
Természetesen, nem vagyok vallásos. A vallásban is a realitásokat fogadom el! PL: JÉZUS születése és kereszthalála.
Az ATYA és a 24-VÉN volt, a forgató könyv író, "ISTEN" segedelmével!!
Hitet kellet adni, az elvadult és erkölcstelenné vált emberiségnek.
Lásd: BABILON!!! És ezt JÉZUS, keresztre feszítésével és a NIBIRU bolygó
érkezésével, oldották meg.
Mivel 6-ó tol 9-ó ig, teljes sötétség volt a FÖLDÖN.
A LOGOSZ törvénye szerint, a következő eljövetel, a 10-dik bolygóval, majd
3333-évben lesz. Az érkezés ideje, 3600-ban lesz FÖLD közelbe.
És 3633-ban jön el, az ítélet napja!!!
Nem pedig a MAJÁK jóslata szerint 2012 dec.21-én!!!

HA EZT A FORGATÓ KÖNYVET, ISMÉTLIK MEG ÚJRA!!!
660 2012. március 05. hétfő, 10:42
REALISTA
Vissza kanyarodva, a 2012-es évhez és a NIBIRU bolygóhoz.
Régóta foglalkoztat az a titok, hogy amikor JÉZUST felvitték a menybe, az
(űrbe).Természetesen (kerubbon) EZÉKIEL így hívta, ezeket a repülő gépeket.
Vajon hová vitték JÉZUST!!! Ha a mai felfogással, olvassuk el a JÁNOS jelenéseit, akkor választ kapunk erre a kérdésre is.
A titok pedig az ÚJ-JERUZSÁLEM, ami az égből száll alá. Jel: LEM (űrhajó)
Természetesen, a véletlenül arra járó, "NIBIRU-bolygóra" szálltak le.
Az ATYA és JÉZUS is, jelenleg ezen a 10-dik bolygón tartózkodnak!!!
Így már érthető, hogy miért mondta azt, hogy egy kevés idő és újra látok
majd engemet. Csak ez a kevés idő a FÖLDÖN 2012-évet jelent,a NIBIRU bolygón
pedig 2-évet és 12-napot. Azok akik 2012-re várják a 10-dik bolygó érkezését, nem fognak csalódni, hatalmas lézer showba lesz részük!!!
659 2012. március 05. hétfő, 06:42
REALISTA
VIVI: Úgy néz ki, hogy ketten maradtunk, ezen a weboldalon akik
----: hozzászólnak.
A többieknek, elfogyott a tinta a tollából, vagy a szókincsük kevés.
De én azért továbbra is kitartok és hozzászólok a véleményemmel és a
----: realitásokkal ezután is!
658 2012. március 02. péntek, 17:08
Vivi
Realista: Nálam általában igen....:) Ez most lehet hulyén hangzik de mindennap megnézem:P
657 2012. március 01. csütörtök, 09:58
REALISTA
VIVI: Én ezek miatt a szélhámosok véget, lettem realista! Hogy felhívjam az emberek figyelmét, az újból kialakulóban lévő AGY-MOSÁSRA!!!
Ugyanis nem olyan régen, még az (eszmében) kellett hinni. Most meg a (hit) özönét zúdítják mindenkire, akire tudják!
Az emberiség már EURÓPÁBAN, igencsak megfizette, ennek a két őrült eszmének az árát!

Pénzt meg akkor fogok, az ilyen szélhámosokra költeni, ha az általam
helyesnek tartott, helyen látom őket!
Az általad javasolt horoszkópot, nem szoktam olvasni, mert szerintem az
áltudományok körébe tartozik. Ami csak a szerencsén múlik, hogy bejön-e!!!
656 2012. február 29. szerda, 17:03
Vivi
Az ilyen jóslatoknak nem szabad bedőlni,inkább olvasd el a horoszkópod,mint ilyesmikre pénzt kolts.
655 2012. február 29. szerda, 16:52
Vivi
A film....hááát,hgy is mondjam...őőő....egyszóval pocsék:PP
:D
654 2012. február 29. szerda, 10:08
REALISTA
Elnézést ha egy kicsit eltérek, a világvége hozzászólástól.
De ezek a jósok, kiakasztanak engem és másokat is, amit a különböző
TV.csatornákon művelnek. PL: A legutóbbi 10,000000-os energia érme,10-ML.-os energiával való feltöltése.(NEVETSÉGES) Némelyik jósnak, még annyi energiája
sincs, hogy végig üljön egy műsort, vagy egy egészségeset fingjon!
Jó lenne ha, lepottyannának már végre a FÖLDRE!!! Az általuk kitalált, és
pénzhez kapcsolódó mutatványaik, szégyen az igazi jósokra nézve!!! Különben is,a születési év adatából és az adott névből, magyarázataikat csak a szellemileg leépült, emberek hiszik el.Persze a lényeg az, hogy hívják őket percenként 330-FT-ért. Az emberek hiszékenységét, tudatlanságát és főleg a pénztárcáikat használják ki!!!
SZÉGYEN EZ, AZ ADOTT TV-CSATORNA VEZETŐINEK IS!
653 2012. február 28. kedd, 10:04
REALISTA
Hát igen: Mivel jelenleg még bizonyíték nincs, így megnyugodhat
mindenki. Persze ez nem ilyen egyszerű!
Mert akik, ezt a világvége pánikot világszerte okozták, tudatosan
vagy tudatlanul. Így ők legyenek az elsők, (ha mégis megtörténik.)
Akik ezt majd az első sorból nézik! PL: A HALIVÚDBAN készült film
alkotói és a többiek.
Ez lesz majd nekik az igazi és legnagyobb OSZKÁR díj átadás!!!
652 2012. február 22. szerda, 15:53
Vivi
...vagy vannak már akik elbizonytalanodtak az állításukkal kapcsolatba???? hmmm?
651 2012. február 22. szerda, 15:49
Vivi
Bizony,bizony....lehet jönni a meggyőző érvekkel:P
650 2012. február 21. kedd, 07:51
REALISTA
VIVI: Én is így gondolom.

De volna egy észre vételem! Azok akik ezen a weboldalon, világvégét
kiabáltak, jó lenne, ha továbbra is hozzászólnának!
És állnának elő, valami értékelhető bizonyítékkal.
Nem pedig hallgatnak mint, stb.
Ugyanis a limonádé íróktól, átvett információik, PL: 2011-re igencsak
nem jöttek be. És gyanítom hogy 2012-re sem lesz igazuk!!
Mivel a MAJÁK nem vették figyelembe, a LOGOSZ irányító szerepét!!!
649 2012. február 16. csütörtök, 19:14
Vivi
Velem semmi változás nem nem tortént. Gondolom mással se semmi érdekes:P Minden a régi,minden megy tovább dec.21-ig. 21-én majd meglássuk,hogy tobbmint 600 hozzászolo kozul kinek voltigaza!
648 2012. február 13. hétfő, 10:21
REALISTA
Hát igen: Meg sem tudom számolni, a sok hozzászólást.
De a nulla is eredmény, amit értékelni lehet.
Ezek szerint, még nem történt semmi, szokatlan senkivel!
De ez 100%-san így van jól! Mivel nem hiányzik, semmilyen
katasztrófa sem! Csak a tudat-váltás, sok embernél.
Ezek szerint, megy minden tovább. Hogy JÓZSEF ATTILÁT idézem.
Dolgozni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.
És persze pontosan tájékozódni, nem pedig minden zöldséget elhinni!
A tévedhetetlen kutatóknak, tudósoknak, a limonádé íróknak, vagy a hamis
prófétáknak és a szélhámos jósoknak!

ÚGYIS KIFOG DERÜLNI MINDEN, DEC.21-én!!!
647 2012. február 08. szerda, 13:45
REALISTA
Tisztelt hozzászólók, elfogyott a muníció? Igazatok van!
Már unalmas, mindig ugyanazt olvasni.
Hogy-lesz, vagy nem-lesz, a FÖLDÖN világvége!
Még hátra van, dec.21-ig tíz hónap.
Én szerintem, mindennek van előjele!!!
Ezért megkérdeznék, minden volt hozzászólót, hogy a saját
érdeklődési területén, tapasztalt-e változást!

Én idáig csak, a pénztárcámon tapasztaltam meg!!!
646 2012. február 08. szerda, 07:38
REALISTA
kiihlzi: Mivel nem válaszolsz, gondolom anyukád kérésére.
-------: Ezért lefordítom én amit irtál.
idézem : A világvégén ( dec.-21), én 11-éves vagyok, csak te
-------: gondolod, hogy házadból a majákat (tudod)?

kiihlzi: Így legyen a lottón, ötös találatod!
645 2012. február 07. kedd, 08:55
REALISTA
kiihlzi:

Légyszives, ismételd meg, a kérdésedet jobb magyarsággal.

Remélem, csak van aki segít!
644 2012. február 06. hétfő, 12:25
REALISTA
kiihlzi: Ha ilyen pocsékul írsz magyarul akkor hogy tudod
-------: helyesen elolvasni a MAGYAR írást?
643 2012. február 06. hétfő, 11:40
kiihlzi
vilávvége én 11 en egyévrs vagyók csk tékglsz hógy hezóba a maja
?
642 2012. február 06. hétfő, 10:34
REALISTA
XXXXX-realista:

1,-Gondolom ahány ( X ) annyi fantázi név.
2,-Ha valós hozzászólása van valakinek, azt elfogadom én is.
3,-A mellébeszélést, pedig ezentúl sem díjazom!
4,-A vilégvége eljövetelének az idejét, valóban nem tudhatja, senki sem!
---Csak a NAGY FŐNÖK!!!
5,-De itt a MAJA naptár szerint, a FÖLDRÖL van szó, nem pedig a
---VILÁG (UNIVERZUM) megsemmisüléséről.
6,-Ezentúl sem fogom a véleményemet és a humoromat, senki kedvéért
---megváltoztatni!

7,-Ha problémád van, a különböző hozzászólásokhoz, át lehet ballagni
---egy másik weboldalra! Csak lapoznod kell. X-RL.
641 2012. február 05. vasárnap, 11:23
Vivi
és ,hogy a vilávége eljovetelének időpontját nem tudhatja senki,ebben szerintem 100%-ig igazad van!
640 2012. február 05. vasárnap, 11:21
Vivi
xxxxx Realista. Én nem mondtam,hogy nincs igazad vagy,hogy baj az ,hogy nem vagy azon a véleményen mint a realista. Én is olvastam már itt olyan kommenteket amivel nem értek egyet de ezért most nem fogok vitatkozni senkivel,mert ha vitatkozni fogok itt valakivel akkor azt egészen 2012 dec. 21-ig csinálhatom:P
639 2012. február 04. szombat, 22:31
xxxxx realista
Szia Vivi! Igazad van tenyleg erdekel, nem is tagadtam, azt nem tartom helyesnek, hogy ha valakinek a velemenye nem egyezik meg a Realista velemenyevel akkor azt azonnal letamadja, pedig ez nem helyes, ahany ember annyi velemeny , es ezt a hires Realistanak is el kell fogadnia, nem csak a vilagveget! Szerinted? kulonben nem hiszem ,hogy lenne mitol tartani, a vilagvege idejenek tudasa nem adatott meg senkinek.Akkor jon mikor nem is gondolnank!
638 2012. február 03. péntek, 09:12
REALISTA
GURU-1: Nem illik más tollával ékeskedni! Ha valakitől idézől, illik a szerző
nevét is megemlíteni. PL: CAL JOHAN CALLEMAN, különben plágium lesz belőle.
De van egy mondás: Innen, onnan lopok, majd csak doktorátusi cimet kapok.
CALLEMANRA is vonatkozik ez!
2011 okt.28-án, Azt mondja: E napon a világmindenség, a legmagasabb tudati
állapotát fogja elérni. 2011 okt.-28-ka már elmúlt. De KIKNÉL kérdem, mert én
továbbra is az idíótizmust tapasztalom! PL: Az EURÓPA UNIÓNÁL,az IMF-nél,és a
különböző vallási és szekta csoportoknál.STB.
Ja és a hazai,elektromos médiában szereplő jósoknál.Pardon rosszul fogalmaztam,
szélhámos jósoknál. PL: energia csomag, vagy pénz eső, és többi marhaság.
És persze KISZEL TÜNCI,sem kapott ebből a tudati áldásból!
Én legalábbis, javulást nem tapasztaltam nála.


A MAJÁK naptárát, CAL JOHAN CALLEMAN rosszul értelmezi. Te is ha követed!
637 2012. február 02. csütörtök, 18:04
Vivi
xxxxxx Realista...lenne egy kérdésem! Ha téged ennyire nem érdekel,hogy gogy történik itt az "eszmecsere" akkor minek olvasgatsz ilyen fórumokat. Én úgy gondolom,hogy valamilyen szinten ez téged is foglalkoztat. Hiába próbálsz itt olyan lazán beszélni róla. Nekem ez a véleményem!!!
636 2012. február 01. szerda, 19:14
guru1
Ami miatt bizonyosak lehetünk abban, hogy a maja naptárrendszer prófétikus és egyben tudatos magyarázatát adja az evolúciónak az nem más, mint az a számos motívum, melyek a maja alkotásokban figyelhetők meg. A maja naptárrendszer legjelentősebb metafórája a kilenc szintes piramis, melynek minden szintje a tudatosság újabb szintjét jelöli egy-egy hullám vagy másként nevezve egy-egy alvilág formájában.Az egyetlen létező ókori feljegyzés arról, mi történik a naptár végekor nem galaktikus összeomlásról, nem a mágneses sarkok váltásáról, nem az X bolygó eljöveteléről és nem is a napkitörésekről tudósít. A feljegyzés, amelyet Tortuguero 6 emléknek hívnak, a kilenc szintű piramis istenének a naptár vége utáni eljöveteléről szól. Ami azt jelenti, hogy a naptár szerint tetőzik az egységes tudatosság kilencedik hullámának fejlődése
635 2012. február 01. szerda, 15:26
xxxxxx Realista
Ha te is ugy valltogatnad a fehernemud mint en a nevem akkor nem ebben a helyzetben lennel.kulonben csinaljatok amit akartok meg van idotok eszmecserere meg csak februar van!!!
634 2012. február 01. szerda, 12:02
REALISTA
Na ide figyelj: Te igazi hamis "realista." A weboldal működtetöje a
GOOGLE CHROME. De adtál egy ötletett,saját weboldal készítésére.
Ezért megengedem, hogy óránként írhatsz az oldalra.
Igy legalább valóban, keresek vele egy kis pénzt.

És jó volna ha maradnál, egy adott fantázia névnél. Nem pedig változtatod
állandóan, mint más az alsó nemüjét. Úgyanis grafológiával is foglalkozok
A többi hozzászoló, pedig okossabb mint te. Nem pedig ilyen túl iskolázott!
Mert ők legalább aggodnak, a 2012-es év miatt. AZ IGAZI REALISTA!!!
633 2012. február 01. szerda, 10:27
REALISTA
VIVI: EZ IGY IGAZ!!!
632 2012. február 01. szerda, 09:43
Vivi
xxxxx az igazi realista!!! Nekem mindegy,hogy valaki ezekkel a hozzászólásokkal nyereségre tesz szert vagy nem...nekem az a lényeg,hogy itt elolvashatom mások véleményét is és nem egyedul próbálok válaszokat találni erre az egészre...:D ennyi:)
631 2012. január 31. kedd, 16:49
xxxxxx az igazi realista
Figyelem!! Szerintem ez az oldal a "realistae" minnel tobben latogatjak es minnel tobben szolnak hozza, ezekrol a hulyesegekrol annal tobb penzt dugtok a zsebebe!!!!annak akie az oldal!! Okosak legyetek mig o penzt keres addig ti panikoltok!!
630 2012. január 30. hétfő, 15:42
REALISTA
VIVI: Majd a NIBIRU érkezésekor, eljön mindenkinek a való világ!
629 2012. január 30. hétfő, 13:06
Vivi
ez így igaz:)
628 2012. január 30. hétfő, 07:14
REALISTA
VIVI: Úgy értem, hogy ez a MAJA-kód, csak egy üzenet 2012-re.

De az igazi bizonyíték, még messze jár!

Majd ha a csillagászok, észre veszik a NIBIRU bolygó érkezését.

Akkor lesz itt az ideje, közölni az üzenetet.

Addig pedig, félelmet kelteni felesleges!
627 2012. január 29. vasárnap, 09:50
Vivi
Az eddigi témától eltéroen.:) van itt valaki aki nézi a való világot.)???
626 2012. január 28. szombat, 09:11
Pici Lány!:)
Nem lesz itt semmilyen világvége!! Mit kell így beparázni!? Már 2000-ben is azt mondták lesz és nem lett semmi még mindig élünk! Nem kell beparázni nem lesz itt semmi!!! Aki hisz Istenben és olvasta a Bibliát az is elhiheti,h nem lesz semmi csak a Jó Isten tudja mikor lesz senki más! Mindenki azt mondja,h a maják jósolták meg... lehet,h csak addig tudnak elszámolni... mindenki nyugodjon meg mert nem lesz semmi! A Világ vége akár mikor eljöhet senki nem tudja mikor lesz! Amikor lesz a világ vége akkor ezek fognak történni: Ország-ország ellen támad, földrengések lesznek... stb. Na ennyit erről!
625 2012. január 27. péntek, 16:04
Vivi
Azt se tudják már,hogy mikorra találják ki ezt az egészet:(
Realista....hogy érted azt,hogy majd csak akkor kozlod a megoldájt mikor eljon az ideje????
624 2012. január 26. csütörtök, 10:17
REALISTA
A 2013-as VILÁGVÉGÉT is említik a jóslatok:

PL: AZ INKÁK jóslatát. Ami egy a JUPITERNÉL is háromszor nagyobb,
mágneses aszteroida, földközelbe való elhaladását jósolja meg.
És ennek az ereje váltja ki, a FÖLD megtisztulását.
Talán ez lesz az a bizonyíték, amit a lelkes amatőrök is kutatnak?
Hogy lesz-e tudat-váltás, vagy pólus-váltás, esetleg dimenzió-váltás!

A JUPITER átmérője KB: 144,000-km, 3 X 144000= 432000-km

Csak tájékoztatóul: Az UR és az ANTIANYAGI világ száma is 432 és ezer.
623 2012. január 25. szerda, 14:05
Világ vége ??????
szerintem mindenki élje ugy a napját mintha az az utolso lenne ,mert egysze igy is az utolso lessz :)
amugy meg én a világvégén 2013-ra tenném mert a 13 a szerencétlen szám nem a 12 .
622 2012. január 25. szerda, 08:07
REALISTA
Azért ez a pesszimizmus hihetetlen, több mint 600-hozzászolás
érkezett, erre a weboldalra. És a hozzászolók aránya, igencsak
csekély, a MAGYAR népesség létszámához képest.
És a VILÁGVÉGE probléma, súlyához mérve!

BIBLIA JÁNOS jelenések: A NIBIRU bolygó érkezésekor.
Nem csoda ha a főangyal, azt mondja a többi angyalnak.

IDÉZET: Ne ártsatok se a földnek, se a tengernek, se a fáknak addig,
mig meg nem pecsételjük, a mi ISTENÜNK szolgáit az ő homlokukon.
És a megpecséltek száma, száznegyvennégyezer. Kiknek homlokán irva
vala az ő atyjának neve.

Ezek szerint a 10-dik bolygó érkezését, csak 144000-kiválasztot élte túl.
621 2012. január 24. kedd, 06:39
RALISTA
VIVI: A megoldást, azért nem közlöm.

------ Mert mostanában megnövekedet, a plágium vadászok száma!

------ Majd akkor közlöm, ha itt lesz az ideje!
620 2012. január 23. hétfő, 20:47
REALISTA
VIVI: Először is köszönöm, hogy válaszolsz a hozzászólásaimhoz.

A MAJÁK naptára, a NIBIRU bolygóval, úgy van összefüggésbe.

Hogy a MAJA-kód, az özönvízről szól!

És ezt NOÉ idejében is a 10-dik bolygó okozta.
619 2012. január 23. hétfő, 18:57
Vivi
Realista...a nibiru miatt még eljohet a világvége...de szerintem a maják naptárával nincs osszefuggésben.
618 2012. január 22. vasárnap, 15:23
REALISTA
VIVI: De törtánelmi alapja van. Ezért megkérdezném a többi
hozzászolót, hogy tudjáke, az állításaikat bizonyítani?
PL: A tudat váltásról, a pólus váktásról, és a dimenzió váltásról.
Vagy csak átvették az informácíókat, bizonyos leírásokból.
Az én informácíóm, az özönvízről numerológilailag bizonyítot.
De hogy ez gyakorlatilag, megfog-e történni, a 2012-es évben majd
meglátjuk.
617 2012. január 22. vasárnap, 10:10
Vivi
egyébként ennek az egésznek tudományos alapja nincs....
616 2012. január 22. vasárnap, 10:05
Vivi
Realista.....ez elől senki nem tud elmenekulni:(
615 2012. január 20. péntek, 19:57
REALISTA
VIVI mindig van túl élő. A kaszás sem 100%-kos.
614 2012. január 20. péntek, 16:08
Vivi
Realista: Sajnos mindenki számára eljön ha bebizonyosodnak az állítások:s
613 2012. január 20. péntek, 11:14
REALISTA
VIVI: Csak féljenek,főleg azok akik, a FÖLDNEK, a természetnek és
az emberiségnek, ártottak és ártanak.
MAGYARORSZÁGON pedig azok, akkik leamortizálták az országot és
tönkre tették, a fiatalok jövőjét KB: 30-évre.
De ne csak féljenek, hanem reszkessenek félelmükbe, mert remélem
az igazság órája, eljön a számukra, 2012 dec.21-én!
612 2012. január 19. csütörtök, 16:07
Vivi
,,,,, Nem kell úgy félni:)
611 2012. január 19. csütörtök, 08:42
REALISTA
608-old.folytatássa: Persze ez csak egy naptár.
Minek elfogynak az idén az évei, hónapjai és a napjai.
És kezdődik 0-val, újra minden!
Az igazi bizonyíték, az a 10-dik bolygó (NIBIRU) érkezése lenne.
De még a távcsővel, sem lehet látni hogy jönne.
Azt meg én sem hisszem, hogy a MAJÁK a jelenlegi politikai és
gazdasági válságot, előre látták volna. És ezt jósolták volna meg.
A MEGOLDÁS 2012 dec. 21-ke: EZ BIZTOS!!!
610 2012. január 17. kedd, 19:19
......
én nem merrem kijellenteni hogy lesze világvége vagy nem
609 2012. január 17. kedd, 19:12
......
szerintem bisztos hogy fogg torténi vallami ebe az évbe....minden jell ara utall
608 2012. január 16. hétfő, 17:30
REALISTA
TISZTELT HOZZÁSZÓLOK:
Nem lehet teljes bizonyosságal mondani, azt hogy világvége lesz, vagy nem lesz.
Ezt csak akkor lehet kijelenteni, ha valamilyen bizonyíték áll
a rendelkezésünkre, és ez csak egy-van.
Ez pedig a MAJÁK tzolkin naptára, ami kódolva van. 5125-év.
607 2012. január 16. hétfő, 15:23
Amanda
Szerintetek eljon????????
606 2012. január 14. szombat, 16:36
Vivi
Anna,nyugalom...szerintem 2012-ben elmarad
605 2012. január 14. szombat, 16:36
Anna
és ha tényleg eljon???????
604 2012. január 14. szombat, 16:05
Gina :d
megy tovább a világ ugy mint eddig azt cső ^^
603 2012. január 14. szombat, 16:01
Gina :d
Biztos nem lesz világ vége ez egy nagy kamu de komolyan ezt a hülyeséget !!!!
602 2012. január 14. szombat, 13:19
Vivi
:)
601 2012. január 14. szombat, 13:17
REALISTA
ÚGY LEGYEN, MINDÖRÖKKÉ ÁMEN.
600 2012. január 14. szombat, 10:37
Vivi
......és okosan hal meg
599 2012. január 14. szombat, 10:34
Vivi
Realista...igazad van. kaki tanuljon amennyit bír,reméljuk,hogy 2012 dec. 21-ig felfog valamit a kis agyacskája:P
598 2012. január 13. péntek, 21:09
IQ
Az ilyen primitív bunkókra mint a kaki, a tudatváltás igencsak
ráférne dec.21-én.
597 2012. január 13. péntek, 08:51
REALISTA
592-es kaki, a monitoron keresztül érzem hogy büdös vagy.
Remélem a IQ-szinted annyit tud, hogy két tipusú ember van a FÖLDÖN!

1,Akiket ISTEN teremtett, ők a HOMO SAPIENSEK.

2,És akiket az evolúció hozott létre, ők a NEANDER völgyi ősemberek.

3,TE kaki,szerinted akkor melyik BÜDÖS fajtához tartozól!!!

4,Egy jó tanács fogad meg! OLVASNI,OLVASNI,OLVASNI, és TANULNI SOKAT!
596 2012. január 12. csütörtök, 19:59
REALISTA
KINGA mivel nem következetbe, a 1000 és 2000-es világvége.

Ezentúl így hidjél, a jósoknak!

Valószinűleg, az érem harmadik oldalát olvasták.

Az sohasem nyerő.
595 2012. január 12. csütörtök, 18:42
REALISTA
VIVI REMÉLEM HOGY IGAZAD LESZ!!!
594 2012. január 12. csütörtök, 17:08
Kinga
akkor 1000-re meg 2000-re is rosszul olvasták az érem másik oldalát:D
593 2012. január 12. csütörtök, 17:05
Vivi
Te meg nézz bele a magyar helyesírási szótárba....
592 2012. január 12. csütörtök, 16:17
kaki
kabbe a f mot
591 2012. január 12. csütörtök, 13:28
Vivi
Én akkor se hiszek a maják hulyeségeiben....ha véget ér a naptáruk 2012-vel akkor ezután írnak 2013-at mint mi:P Azt nem mondom,hogy nem jon el a világvége, de nem 2012-ben.
590 2012. január 12. csütörtök, 10:36
REALISTA
VIVI a BIBLIA az nem naptár! Ínkább történelmi, misztikus és
vallássi felfogásban íródott könyv.
De ha valaki, az érem másik oldalát is tudja olvasni, akkor az már
tud következtetni, az újból bekövetkező eseményekre és
az elkövetkező évszámokra. PL: 2012-dec. 21-re.
589 2012. január 09. hétfő, 18:18
Vivi
A Bibliában sincs dátum..,hogy 2012-ben jön el stb... Nem hiszem,hogy pont akkor jön el a világvége,mikor mindenki a legjobban számít rá:P épp ellenkezőleg!!!
588 2012. január 09. hétfő, 13:44
REALISTA
VILÁGVÉGE 2012-dec.21
Lesz vagy nem lesz, ez itt a kérdés?
Vizsgáljuk meg a jeleket,különbőző nézetekből.
1, Hőmérséglet-----------változott
2, Csapadék -----------változó
3, Természet -----------változott PL:őserdők kivágássa.
4, Vulkánkitörés---------nem több a reálisnál.
5, Földrengés -----------többlet PL:az olaj kitermelés miat.
6, Szökőár -----------többlet
7, Meteor-becsapódás-----a megszokott PL: csillaghullás.
8, Üstökös -----------jelenleg nem látható.
9, Kollektív tudat-------változatlan.
10, Az emberi tevékenység-az ami aggasztó.
587 2012. január 09. hétfő, 13:37
norbi
miért csak pár éve került szóba ez ez egész? 2000 évek elején legtöbb átlag ember azt se tudta mi az a maja naptár.de a 2012 c. film nagyon jóra sikeredett.ez 1 baromság.
586 2012. január 08. vasárnap, 18:34
anonim
...........szerintem ebből is csak annyi teljesul be mint az 1000-es,2000-es stb....világvégébő....reméljuk:)
585 2012. január 08. vasárnap, 18:27
anonim
Egyszer mindenkinek eljon a saját világának a vége:P de azt,hogy 2012-ben lesz-e világvége vagy nem,nem tudhatja senki....
584 2012. január 08. vasárnap, 12:06
Fazekas Sarolta
Nem lesz világvége, mert már 2000-re és 2005-re is megjósolták
583 2012. január 06. péntek, 18:45
Angi
Szerintem ez hülyeség:
Jósolták már a világ végét:
1000-re
2000-re
1999-re
is!!!!!!!
582 2012. január 06. péntek, 08:56
REALISTA
580-old: Nézd (L)szerintem legyen igazuk,az ÚRAL kapcsolatossan.
2012-én dec.-21-én csak jöjjön el. Úgyis sok a hamis proféta,
legalább igazságot tesz.A jelenleg bejegyzett és működő egyházak
száma 230-felekezet. Mit gondolsz ebből a 230-ból, kik az igazi
Isten és Jézus hívők? A legtöbjük csak az állami pénzügyi támogatásra pályázik.
Jelszavuk: Uram adig jó nekünk, míg nem jössz el!
581 2012. január 05. csütörtök, 21:42
L
Ja a másik! Tegyük fel hogy 2012 a világ vége. Be is bizonyosodik. Kihirdetik. Akkor mit fogsz csinálni? Mert én kiűlök az erkélyre és jól megnézem, mert többet olyant nem látok. Tenni ellene nem tudunk. Majd arra leszek kíváncsi, hogy hány ártatlan ember fog feleslegesen meghalni a pánik miatt amit keltenek a vészmadarak.

Meg aztán gondolhatod. Ott áll a maja a kőtáblával. Nem fér több rá. Nem is kínlódott vele tovább, lehet azt gondolta, hogy jól megszívatja a mai embereket. Hadd parázzanak.
580 2012. január 05. csütörtök, 21:34
L
Kedves Biblia szerinti, közel az Úr órája érvel nyilatkozók.
Látom nagy lendülettel osszátok a "közel az Úr órája" igét, ide a 2012-es dátumhoz! Nah akkor olvasgass még és ha megtaláltad azt a rész ahol világosan fel van vázolva, hogy akkor jön amikor nem várjuk, akkor rájössz hogy 2012-ben amikor mindenki várni fogja... nem magyarázom tovább. Szerintem érthető!
579 2012. január 05. csütörtök, 10:28
REALISTA
Számtalan kutatót foglalkoztatt,hogy a MAJÁK miért hagyták el a városaikat.
A lehetséges okok:1-meteor, 2-vulkánkitörés, 3-tűzvész, 4-járvány, nem volt.
Akkor meg mitörténhetett? A MAJÁK tzolkin naptára adja meg a megoldást.
5125-2012=3113-év. ID.-E.3113-dik évben a MAJÁK csillagászai már tudnak a
NIBIRU bolygó érkezéséről. 3600-dik évben megérkezik és FÖLD közelbe kerül.
3612-feb.17-én NOÉ 600-dik évében. A NIBIRU bolygó gravitácíójának a hatására, a FÖLD a központi tengelyéből elmozdul. És az özönvíz el pusztít mindent,ami 5000-m alatt van. A MAJÁK pedig 6500-m magas hegyeikre, menekülnek fel. Csak a kőböl épült,piramisaik és templomaik maradnak meg.
BIBLIAI ID. ISTEN: NOÉT nyolcad magával megőrizte és özönvízzel borítván
el az istentelenek világát. A MAJÁK is túlélték. RÖVIDEN ÉS TÖMÖREN ENNYI.
578 2012. január 01. vasárnap, 16:53
REALISTA
577-old: JONINAK
JONI ezek a jelek már a történelem folyamán,több ezer éve láthatók és érezhetők. PL: vulkánkitörések,
földrengések, cunamik, hurikánok.STB.
Ha meg a társadalmi problémákra gondoltál,ezek is mindíg megvoltak az évszázadok folyamán.
PL: hatalom vágy, politikai vagy vallási háboruk, területi és pénzügyi érdekek.
Lásd: a jelenlegi EUROPAI gazdasági helyzetett.
De ha szerinted közel van az ÚR órája akkor még ezer-év és láthatod az uradat. Persze ha hallhatatlan vagy te is.
577 2011. december 31. szombat, 13:48
joni
nyisátok már ki a szemeteket az úr órája közel van a jelek láthatoak és érezhetöek
576 2011. december 31. szombat, 11:13
nagy zoltan
Csak véletlenül akadtam erre.
A BIBLIA TISZTA IGAZSÁGOS SZAVA AZT MONDJA, HOGY HA MEG IS ÉEJÜK A 2012-ES ÉVET, AZ-AZ Ő KEGYELME, HOGY NEKI ÉLJÜNK/ÉLJEN A VILÁG ÉS NEM KÜLÖMBÖZŐ HAMIS TALÁLGATÁSOK LEGYENEK. iSTEM ITÉLETE AZOKRA NAGYOBB LESSZ AKIK JÖVENDÖLNEK. ISTEN AZ EGÉSZ VILÁGNAK FELAJÁNLJA AZ Ő KEGYELMÉT AZ Ő SZENT FIA HALÁLÁÉRT.

SEM IDŐT, SEM ÓRÁT NEL TUDJUK. EZÉRT KELL MINDENKINEK FELKÉSZÜLNI.
575 2011. december 29. csütörtök, 11:50
REALISTA
573-old: Mr. ÜRKE
A MAJÁK megadtak,egy év számot 5125-évet. És egy paranoid ember
ezt megfejtette. Természetessen értem én,a te gondolkodássodat
Mr. ÜRKE. De a kollektív szeretet,a büdös életben,soha nem fog
megvalóssulni a FÖLDÖN.
Mivel két pólusu világban élünk, negatív és pozitív.
Egy fizikai és egy anti anyagi világ. Mi a fizikai világban
vagyunk, 3-dimenzió. Ahol a törvény, az élet és a halál.
A rosz és a jó, a hideg és a meleg, STB. SÁTÁN:666 és ISTEN:777

Szerinted szeressük: A hatalomra törő politikust, vagy a pénz éhes bankárt,
vagy a gyilkoló katonát, vagy a pedofil papokat? STB.
És a szeretetről prédikáló, paradox embereket!
ÉN inkább maradok realista, mint elvont gondolkodó.
574 2011. december 28. szerda, 10:26
Anonymus
És arra nem gondolt senki hogy a maják is egy háborús népek voltak megeshet hogy amikor a naptárt készítették megtámadták őket hiszen nekik is voltak ellenségeik.....
573 2011. december 27. kedd, 09:44
mr.ürke
Állítom, hogy ezen a bolygón nincs egyetlen olyan tudatos lény sem akinek a bírtokában lenne az a tudás, hogy mikor és milyen formában következik be az emberiség végső pusztulása. Keresheted a választ könyvekben, beléjük képzelhetsz titkos rejtjeleket vagy épp kutathatod a csillagokat, attól még fikció marad. Az gész világvége-bizéria az igen hatásos eszközökkel alkotó hollywood-i hatásvadászok, meg a túl sok szabadidővel rendelkező paranoid emberek agyfunkcióinak végterméke. Pusztulás és zülés azért van mert az ember gyilkolja önmagát és a környezetét. És egészen addig míg, nem tanulunk meg a tiszta és önzetlen erőkre hallgatni, melyek minden ember javát szolgálnák, egészen addig amíg a pénz szó előrébb van a szótárunkban, mint a szeretet, addig a pusztulás felé tartunk. Szívből remélem hogy egyszer megérik kollektív öntudatunkban ez a gondolat.
572 2011. december 23. péntek, 07:31
realista
2011-december-21-vel elkezdődött a vissza számolás!

Remélem (talán mondhatom,mindenki nevében)

Hogy a MAJÁK egy nagyon, nagyot tévedtek.
571 2011. december 12. hétfő, 14:12
ÉN
Üdv mindenkinek !

Pólusváltás : A föld pólusai mozognak, ez tény, ezzel minden hajózáshoz, navigáláshoz értő ember száméra nyilvánvaló, sőt vannak olyan helyek, ahol a lokális mágnesesség olyan érős, hogy keresheted, merre van Észak.
A következő a probléma a pólusváltásban hívőknek :
1. A változás nem lineáris
2. az északi és a déli változás nem egyforma...( Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban az északi jobban mozdul el, mint a déli)
3. Bármikor mozdulhat a visszafele is !
4. mi van abban az esetben, ha az elmozdulások mögött a nagy építkezések állnak ? ( ezzel számolt valaki???)

2012 világvége és a többiek

Egy kicsivel törődjünk többet a szeretteinkkel és a társainkkal és ne a világvége mítoszokkal. Ennyi...
570 2011. december 09. péntek, 14:35
Mari
Ezt mindenkinek, de kulonosen a Realistanak ajanlom:http://rejtelyekszigete33.blogspot.com/
569 2011. december 09. péntek, 14:34
Mari
Nezd csak milyen jo oldalt bongesztem:http://rejtelyekszigete33.blogspot.com/
568 2011. december 09. péntek, 13:11
REALISTA
MARI úgy látom a 2012-dec.21-hez fingod sincs.

A magyar helyesírás szabályait, pedig böngészedát te is!

Tahó szót nem találtam benne, csak egy marit.
567 2011. december 09. péntek, 08:53
Mari
es elott nem teszunk vesszot, kell az 2 L, meg egyszer azt kulon kell irni, utanna az ket N, menjel nem pedig mennyel. Helyesen irni is tudni kell!!!!Itt nincsennek fak!!
566 2011. december 09. péntek, 07:02
REALISTA
565-MARI:
Látom bepörögtél MARCSA. Olvasni, és értelmezni tudni kel.
Olvasd el mégegyszer.

ÉS UTÁNA MENNYÉL VISSZA A FÁRA!!!
565 2011. december 08. csütörtök, 20:26
Mari
Rengeteg magyar el kulfoldon te taho!~!!!
564 2011. december 08. csütörtök, 20:05
Székelyhidi Bence
Sajnos megtörténhet akármi történhet pólus felcserélődés hatalmas szunamik vulkán kitörések földrengések pl 2004 gyes szunami meg ami márciusába történt japánban 2011 ben érezni lehet a gazdasági válságot is sajnos euró övezet lehet hogy öszeomlik vagy öszeomolhat senki se tudhatja előre hogy mi lesz a jövőnkben sajnos
563 2011. december 08. csütörtök, 11:04
REALISTA
562-old: MARADONA nem piszkálak, csak vállaszólok a hozzászolásaidhoz. PL: Olvasd-el újból a 556-oldalt.
Milyen országhoz tartozol? Te irtad: HOGY JÓ KIS ÜTŰS ÁLLAM.
Most meg,magyarnak mondod magad. A nyitottságról meg annyit.
Egy MAGYAR közmondás: NE SZÓLJ SZÁM, NEM FÁJ, ÚTÁNA A FEJEd.
Ja és üdvözlöm a tanácsadódat.
MCLAREN: 360'-ban kanyarodok, vigyázz elne üsselek!

A VLÁGVÉGÉRŐL meg annyit,ha megtörténik,az KO-lesz mindenkinek.
562 2011. december 07. szerda, 20:26
Maradona
kanyarodj, igy a helyes, Te nagy magyar, en is magyar vagyok, csak nyitottabb, es mast is figyelembe veszek. Itt eszmecsererol van szo nem egymas piszkalasarol.
561 2011. december 07. szerda, 08:30
REALISTA
560-MARADONA: Úgy tudom a te ORSZÁGOD, homokossab mint az enyém.
Tudod az a baj veletek, spirituális utánzókkal, hogy átestek a ló túsló oldalára.
És nem vesztek tudomást, a realítássokról.
Ha van még mondani valód, akkor kanyarogy vissza, a 2012-es évhez.

Egy MAGYAR közmondás: OKOS ENGED SZAMÁR SZENVED!
560 2011. december 06. kedd, 13:42
Maradona
558 realista
Azt te csak hiszed, minden maskepp nez ki kivulrol, a fejed a homokban van!!!!!
559 2011. december 05. hétfő, 09:12
REALISTA
555-IB 2211-nek:
VÉGRE EGY TISZTÁN LÁTÓ.
KÖSZI.
558 2011. december 05. hétfő, 07:46
REALISTA
557- MARADONA:
Nem szomorítottál-el, én egy vidám humort szerető ember vagyok.
Természetessen minden népnek, más a véleménye és a humora.
Úgy hogy fogad-el, a MAGYAR fehér ember véleményét is.
Mert első a világon!
ÚTOSZÓ: Keres magadnak magyarul tudó fordított,
mert most is hülyének nevezted magad.
557 2011. december 04. vasárnap, 21:36
Maradona
Sajnalom ha elszomoritottalak!
556 2011. december 04. vasárnap, 21:34
Maradona
Ne duhongj mar Realista, en egy olyan orszagban elek ahol a keresztenyek a kisebbseghez tartoznak, jo kis utos allam, Mikor ilyen hulyesegekkel jovok elo, az emberek hulyenek neznek.Szinte csak a magyar netten beszelik ennyire ezt a huhot!!!!Mas kontinensek es mas nepek is leteznek, azok velemenyet is meg kell hallgatni.
Kerdeztetek mar egy hindut? egy muszlimot vagy egy zsidot? kirohognek, hidd el!!!
555 2011. december 04. vasárnap, 21:21
IB2211
Szerintem semmi jo nem jon a jovore nezve.Rengeteg katasztrofa, politikai kavaras, ehseg, vizhiany...
Annyi ostoba ember allitja, hogy csak a rosszak pusztulnak el(feljebb olvastam-jo annak aki hisz a tundermeskben)...meg az emberiseg megvaltozik....komolyan?!?!?!
A mai emberiseg par utolso tagja nem nyugodna addig mig el nem pusztitja a tobbit. Belegondoltal az ehseg mit hoz ki az emberbol?A legrosszabb vadallatot....utanna lehet nezni.Ha jon remelem hamar vegem lesz nem szeretnek az ehezok kozze tartozni akkor jon a pokol.
554 2011. december 04. vasárnap, 14:46
REALISTA
551-es (ISTEN): Ezt a új világ kezdődött szót,az idén mintha
hallottam volna már valakitől. De mielőtt beképzelnéd magadnak,
hogy te-vagy ISTEN, egy bibliai idézetett idéznék.

ISTENT MÉG SOHA SENKI NEM LÁTTA. JÁNOS köz. első levele.

Tehát te-is egy senki halandó ember vagy. Ez a titkod?
553 2011. december 04. vasárnap, 10:04
REALISTA
Tisztelt 550-es MCLAREN, és 552-es MARADONA.
A hozzászolásodból úgy tűnik, hogy bevándorló vagy.
Okfejtéssed a vílágméretű földalatti raktárról,azért sántít.
Mert ha özönvíz lesz,a földalatti pincéd,is finoman mondva elázik.

552-es MARADONA ha eljön a világvége,az eljön neked is.
Akkor meg már kaját gyüjtögetni, neked sem kel.
552 2011. december 03. szombat, 20:58
Maradona
Szeretnetek a vilag veget? Mi???? Hat nem nem adjak azt olyan konnyen, folytassa csak mindenki a szenvedeset, mindenkinek eljon a sajat vilaganak a vege! Bolonditjatok itt a szegeny nepet, mikor mindjart ehen hal!! Honnan tudjon kajat gyujteni!!!! orul ha a napi megvan!!!
551 2011. december 03. szombat, 19:38
Isten
Már itt van a világ vége. 2011.11.11. óta. Egy új világ kezdődött. ,melynek titkai a kezemben vanank
550 2011. december 02. péntek, 09:26
mclaren
Ha be is kovetkezik a vilagvege senki se tudna megmenekulni! Ha teljes sotetseg lesz nm lesz etel, elhalnak a novenyek , kipusztul az allatvilag! Mar el kene kezdeni csinalni egy vilagmeretu raktarat a fold alatt ami meg tudna menteni a vilag 1 5et. Igy talan eltbe tudna maradni az emberiseg!
549 2011. november 28. hétfő, 09:00
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
Ha mégis valamilyen tipusú,katasztrófa bekövetkezne 2012-év
dec-21-én. A MAJÁK tzolkin naptára,által megadott év-számból.
Akkor az özönvíz, újabb ismétlődése várható.
A numerológiai megoldást, később közlöm majd.
Hogy ezt szárazon megússzuk,olyan bárkákat kénne építeni sürgősen.
Amilyent NOÉ-ISTENE tervezett NOÉNAK.
A bárka méretei,MÓZES első-könyvében megtalálhatók.
Már csak egy-évünk van!
548 2011. november 24. csütörtök, 09:22
REALISTA
Sok elmélet foglalkozik,a DIMENZIÓ váltással:
Remélem ez nem fog, megtörténi. Mert egy ilyen eseményt,
csak a tudat,és a lélek képes túl élni, a fizikaitest elporladna.

BIBLIAI idézet: porból lettünk, és porrá lesszünk.

Minden dimenziónak, megvan a saját frekvencia száma.
A FÖLD rezgés száma, a 7,2-Hz. harmadik dimenzió.
A negyedik dimenzió frekvencia száma, a 9,6-Hz.
Én inkább ha-lehet, maradok a jó öreg, megszokott harmadik dimenzióban.
547 2011. november 23. szerda, 08:17
REALISTA
Tisztelt MAJA kutatók: A MAJÁK 2012-dik éves jövendölése,
a jelenlegi korszak váltásról. Akkor fog bekövetkezni, ha a
FÖLDÖN nem lesznek, politikusok, bankárok, katonák, egyházak,
természet rombolók,és idiótizmus, stb.
A MAJÁKNAK kevesseb béke pipát kelet volna elszivniuk,mert a
marihuána füstje elhomályosította a látásukat. UF.
546 2011. november 22. kedd, 07:16
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
CSINCSI természetessen igazad van. Hisz az ősember,is üzletelt
már az őskorban. De én maradok a saját véleménynyemnél.
Mivel a történelem is engem igazol. Meg a jelenlegi,EURÓPAI
gazdasági helyzet is.

DE elnézést, ez az oldal 2012-es évröl szól.
545 2011. november 21. hétfő, 15:01
Csincsi
A Kutatónak!
A pénz, mint fizetési eszköz mindig is létezett amióta az ember a földön tevékenykedik, csak különböző formákban.A pénz elegendő az élvezetekhez de nem a boldogsághoz.
544 2011. november 21. hétfő, 13:02
REALISTA
A galaxisunkba a távolságot, a csillagászok fény-években
számolják. Erre mit hallunk,hogy a NAPUNK a bolygóival együtt,
25000-év alatt kerülí meg a galaxis közepét. Ezt valaki,vagy
valakik, rosszul értelmezik. Mert a galaxis magja KB:72-millió
fény-év átmérőjü.A galaxis pereme pedig KB: 144-millió fény-év.
Akkor tisztelt valakik, mibe fogunk bele nézni 2012-év dec.21-én.
543 2011. november 21. hétfő, 09:14
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
KEDVES CSINCSI! A hasonlatod jó a biliárdasztallal.
1. Természetessen én,a szilárd halmazállapotú bolygókra
értettem, nem pedig a gáz-tipusúakra.
2. A 2012-es DEC.-21-ke dátum, annak lesz-jó,aki nemtud róla,
mivel nem lesz ideje félni.
3. Az emberíség mindig várta a változást, de amikor kitalálták
a pénzt, alláírta a halálos itéletét.
542 2011. november 20. vasárnap, 11:00
A figyelmes
http://www.vopus.org/hu/gnozis/profeciak-2012/nostradamus-profeciai.html
541 2011. november 19. szombat, 14:37
Csincsi
Kedves Kutató! Szerinted a világűr egy biliárdasztal a bolygók pedig a golyók? Lehetségesnek tartom, hogy lesz valami, nem akarom elvenni a kedved, a félelem is adrenalint termel,de nem hiszem, hogy ilyen katasztrófaról ennyire nyiltan mindenki tudna.Az emberek várják és remélik a változást, főleg azok akik nem nagyon vannak megelégedve az emberi élettel és az emberi adottságokkal. De ez csak termeszetes.
540 2011. november 18. péntek, 18:21
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
KEDVES CSINCSI, HA EGY 120-kg SÚLYÚ EMBERNEK, NEKI SZALAD
EGY 10-kg-mos ÓVODÁS, SZERINTED MELYIK FOG LEPATTANI, A
MÁSIKRÓL ( ? ).A BOLYGÓKNÁL IS EZ KÖVETKEZIK BE.
TERMÉSZETESSEN MEGSÉRÜL MIND A KETTŐ.
A NIBIRU BOLYGÓ,VÁLTAKOZÓ PÁLYÁN HALAD.
LEGKÖZELEBB FÖLD TÁVOLBA HALAD EL.
539 2011. november 18. péntek, 15:14
Csincsi
Hogy ütközhet ugyanaz a bolygó többször is a földnek anélkül, hogy meg ne sérüljön ő is és pályát se változtasson? Ha már jo párszor súrolt vagy nekünk is jött állitólag akkor az már rég nem létezik vagy más pályán kering.
538 2011. november 17. csütörtök, 07:51
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
A SUMÉROKNAK,a MAJÁKNAK,és a EGYIPTOMIAKNAK is tudomásuk volt a
NIBIRU-bolygórol.Ezért kulturájukba és építészetükbe,kódolták a
10-dik B.valós-létét, PL:ISTEN-képében,és érkezésének idejét.
A SUMÉROK: PL.agyagtábláikon örökítették meg a NIBIRU-bolygót.
A MAJÁK:lépcsős piramisaikba,matematikailag kódolták a 10-dik bolygó érkezését.
AZ EGYIPTOMIAK:pedig a SZFINX,figyelő tekintetével hívják fel,
figyelmünket a 3600-évenként visszatérő vándor b.érkezésére.
537 2011. november 16. szerda, 20:50
annuskabébi
Ha Adolf Hitler alatt nem jött el a világvége akkor most sem fog! :)
536 2011. november 16. szerda, 13:06
REALISTA
EZ A VILÁGVÉGE ŐRÜLET:

JÓ A MISZTIKUMOT KEDVELŐKNEK, AZ ELVONT ÉRTELMŰEKNEK,
A TEHETSÉGTELEN KÖNYV ÍRÓKNAK,A VALLÁS MELLÉ MAGYARÁZÓKNAK,
ÉS A LÖKÖTT KORRUPT POLITIKUSOKNAK STB.
HA NEMTÖRTÉNIK SEMMI AKKOR EZ IS A PÉNZRŐL SZÓLT.
535 2011. november 16. szerda, 12:13
Leona
Figyeljétek meg, hogy 2013-ban mekkorát fogunk nevetni ezen az egészen xĐ
534 2011. november 10. csütörtök, 06:42
IQ
TE VALAKI:


A INTELIGENCIA (IQ) SZINTED HÁNYAS.
533 2011. november 09. szerda, 21:14
Valaki
Mi az a világvége? Kinek mi a világ?
532 2011. november 09. szerda, 21:12
Valaki
Milyen bénák vagytok.
531 2011. november 08. kedd, 10:01
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
FOLYTATÁS-530-old:

A MAJÁK 5125-ÉVES TZOLKIN NAPTÁRUKKAL,NEM A VILÁGVÉGÉRE FIGYELMEZTETNEK MINKET, HANEM A KATASZTRÓFÁK SOROZATOS
ÚJBÓLÍ ISMÉTLŐDÉSÉRE. LÁSD: JELENLEG-BANGKOK.
530 2011. november 08. kedd, 09:36
KUTATÓ (KINCSESBÁNYA)
A 10-dik bolygónak a mindenkori civilizációk az évezredek során, különböző neveket adtak.
PL: ÖRÖKKÉVALÓ,A FÉNYLŐ-ISTEN,A MÉLYSÉG ANGYALA,A RETTENET NAGY KIRÁLYA, VAGY MARDUK ÉS NIBIRU NEVEKET. Magamrészéről a
IQ-X-B nevet adnám. Mivel erről a bolygórol jött az értelem,a tudás, és a inteligencia stb.
A 10-dik bolygó hatalmas fénylő vándor bolygó. ÁTMÉRÖJE KB: 240,000-KM. 3600-évenként tér vissza a naprendszerünkbe.
Legutóbb 2333-éve JÉZUS keresztre feszítésekor volt FÖLD
közelbe,mivel 6-órától-9-óráig teljes sötétség volt a földön.
HA 3600-bol-2333-elveszünk = akkor még 1267-év van a 10-dik
bolygó ujboli eljöveteléig.A 2012-év DEC.-21-ére jósolt vílágvégét nem a 10-dik bolygó fogja okozni,mert még megsem
érkezett.HISZ akkor már, látni lehetne távcső nélkül is.
529 2011. november 03. csütörtök, 08:56
KUTATÓ
TISZTELT VILÁG-VÉGE IRÁNT ÉRDEKLŐDÖK:

A MAJÁK KETTŐ NAPTÁRT HASZNÁLTAK.
EGY 260-NAPOST EZT TZOLKIN NAPTÁRNAK HIVTÁK JEL:NAGYKÖR
EGY 360-NAPOST EZ HASONLÓ A JELENLEGI GERGELY NAPTÁRHOZ
A 260-NAPOS TZOLKIN NAPTÁRT, A FÖLD 4-MILLIÁRD ÉVE ALATT
MEGTÖRTÉNT KATASZTRÓFÁK JUBILEUMI ÉV, ÉVEINEK A KISZÁMÍTÁSÁRA
ALKOTTÁK MEG.
A 5125-NAPTÁR-ÉVÜK A KATASZTRÓFÁK ÚJBÓLI ELJÖVETELÉT ADJA MEG
A MAJÁK NUMEROLÓGIAILAG ÜZENTEK A JÖVŐBE A KATASZTRÓFÁK ISMÉTLŐDÉSÉRE. LÁSD: A MÁR MEGTÖRTÉNT ÁRVÍZEK,SZÖKŐÁRAK,
FÖLDRENGÉSEK. STB.
A MAJÁK A 5125-ÉV SZÁMAL MEGADJÁK A NOÉ-IDEJÉBEN TÖRTÉNT ÖZÖNVÍZ ADATAIT.
PL:NOÉ BÁRKÁJÁNAK MÉRETÉT,AZ ÖZÖNVÍZ MAGASSÁGÁT,ÉS A FÖLD SZÁMÁT.
A IQ-X-BOLYGÓ MÁSNÉVEN,A SUMÉROK (NIBIRUNAK)HIVTÁK, MÉG
1000-ÉV, MÚLVA ÉRKEZIK MEG. TEHÁT JELENLEG NEM A 10-DIK BOLYGÓ OKOZZA MOST AZ ÁRVÍZEKET.
528 2011. október 28. péntek, 13:21
fdhu
ma lesz a világ vége
527 2011. október 25. kedd, 09:36
Fodor Ferenc
Szerintem megálmodtam a világ végét...

" Minden csendes volt mint általában.
Egyszer csak sikoltás,jajgatás,sírást halottam,és elsötétült az ég.
Felnéztem,és egy hatalmas Aszteroida(szinte kisebb bolygó) suhant át felettem, de nem izzott,vagy lángolt,csak átsuhant az égen.
Azután eltűnt,és hatalmasat zengett a föld,amikor földetért.
Nem robbant fel a föld,de hasadékok keletkeztek mindenhol,ahová csak néztem,és a hasadékokból lángok csaptak fel,minden füstölt,és égett.
Így lesz vége a világnak?
526 2011. október 22. szombat, 18:06
Timii
Pff. tegnap mondták a tévébe hogy állítólag hamarabb vége lesz a világnak(2012.10.21)és ez a 49.ik alkalom hogy vége van
525 2011. október 16. vasárnap, 11:53
Okos3
Ez am ojan buziság mint hogy pl egéségtelen a rpa pl ez ijen nagy buziság
524 2011. október 16. vasárnap, 11:51
Okos2
Csak aszt akarják védő pajzsot vegyünk drogozunnk be féljünk de ez nem igaz mondom én a legokosab mindennki közül 10 éves avgyok NEM LESZ VILÁG VÉGE minden páros évre igárik hüjitik a népet igy igaz a 2012 -őre is MONDOM MÉG 1 SZER NEM LESZ SOHA VILÁG VÉGE
523 2011. október 07. péntek, 07:42
goo
szerintem nem 2012-ben lesz a vilagvege hazuksag
522 2011. szeptember 28. szerda, 11:02
NÉVTELEN
nO idefigyeljetek! nem tudni de igen készüljünk fel rá!! de sztem nem lesz mert 1000-2000 évre igérték és semmi
521 2011. szeptember 25. vasárnap, 08:54
dóri
lehet hogy lessz de akkor mi már nem élünk!
520 2011. szeptember 25. vasárnap, 08:52
dóri
ja és december 21 én lessz pedig mondták márciusra is
és azt mondják hogy ez lessz a forduló pont
519 2011. szeptember 25. vasárnap, 08:48
dóri
én nem hiszem el mert már mondták 2002 re is meg 2009 re is stb. én ezért nem hiszem el hülyeség !!! ne higgyétek el!!
518 2011. szeptember 23. péntek, 03:28
Valeri
Nem lessz semmi , megdol az europai unio, egyseges lessz a vilag es a nagyhatalom is bedol, ennyi az egesz.A tobbi rank emberekre lessz bizva.Szabad vilag, szabad emberek, es ami a legnagyobb dolog egeszseges jokedvu emberek.
517 2011. szeptember 21. szerda, 20:52
Orsy
Szerintem csak a jó emberek fogják megkapni azt a lehetőséget, hogy túl éljék a katasztrófákat és a világ gazdasági válságát ami ma már nagyon érezhető szinte az összes országban.Mindenkinek van még esélye megváltozni ha idáig rossz ember volt, aki nem teszi és csak éli tovább az önromboló önző életét és nem vigyáz a Földre, és nem foglalkozik a rászorulókkal akik segítségre szorulnak azok fognak csak elpusztulni, megsemmisülni. Akinek csak a pénz körül forgott idáig az élete az szerintem nagyon megjárja, mert még arra is tudok gondolni hogy el fog törlődni a pénz és teljesen másképpen fogjuk gondolni az életet, mindenkiben van hibája és lehet rajta változtatni, mi élünk ezen a Földön és mi vagyunk az egyedüli élőlények akik rendelkezünk akkora intelligenciával hogy megtudjuk védeni a Földet amit igazából mi kezdtünk tönkre tenni ,de tehetünk érte!
516 2011. szeptember 16. péntek, 12:22
patric22
tény és való,hogy sokszor megállapították a világvégét,és egyszer sem történt meg...ennek szerintem mindenki örül.a lényeg,hogy egyrejobban "addig örüljünk,amig nem történik meg". nemhiszem,hogy most konkrétan 2012ben lenne mitől félnünk,de egyébként meg nagyon is van..hisz ami nem szóbeszéd és kitaláció azaz,hogy: feléljük a földet. ennyi :) egyszó mint száz:abba hiszek,hogy egyszer lesz valami a földel,de hogy pont most,azt azért kétlem...
515 2011. szeptember 12. hétfő, 08:18
Tikaa
Hát én azt mondom várjuk meg még addigra mit hoz össze a sors...Ha?! addigra beüt a kraft addigra a sírhelyünket se kell meg venni...de ha netán tényleg igaz.... akkor mi lessz? mindenki anyámasszony katonája lesz...ha meg nem lesz semmi akkor meg addig élünk míg meg nem halunk :D mint a mesében...
514 2011. szeptember 09. péntek, 14:46
St. Grál
Az univerzum, intelligens energiamező, mely egységes egészet képez. Ennek a szellemi tevékenységnek, virtuális kivetítése, a fizikai, anyagi lét. Hogy mi történik velünk, és az univerzumban, azt a mindenkori szellemi aktivítás határozza meg.
513 2011. szeptember 07. szerda, 16:02
Petya XV.
Ami engem illet ezen már sokat filóztam , pontosabban utánna néztem egy két dolognak e téren . Ne feledjük el a Maja kultúra még most is él bizonyos mértékben ! ... Tehát azt mondom , igen nagy változás várható az emberiség életében ami szinte már most is folyamadban van és érezhető , de az nem a világvége lesz , minden ami történik a főldel az ember hibája a természet most megbosszulja önmagát , ez fog nagyban kiteljesedni a megadott időre és ez lesz valaminek a vége és valami kezdete. Azt sem szabad szemelől téveszteni , hogy az 5. ciklus végén tartunk és 7. ciklus van , tehát ebből mindenki tudhassa hogy miről is van szó valójában , egy biztos az élet mindíg utat tör magának ... bármi is legyen !
512 2011. augusztus 31. szerda, 10:36
valaki
szerintem ez nagyon hülyeség
511 2011. augusztus 31. szerda, 05:54
Brett Collin
Én szerintem hülyeség nem lessz világ vége mert a naptár ha lejár lessz másik nagy hülyeség! Annyit hasonlot mondtak már,hogy jön a világ vége!!! Hogy ez már fáj! Nem kéne ilyen zagyvaságokat híresztelni!!!!!
510 2011. augusztus 16. kedd, 12:58
Katina27Dotson
I think that to get the loans from creditors you ought to have a great reason. But, one time I've got a commercial loan, just because I was willing to buy a bike.
509 2011. augusztus 08. hétfő, 09:39
Valaki
szerintem ez nem igaz! hányszor mondták már a világvégét ??? hát nagyon sokszor!!!! ...
Élvezd az életet mert sosem lehet tudni mi lesz,de az h az embereket ilyenekkel ijezgetik felháborító! Ha igaz is mért kell ez elmondani? hogy öngyilkosságok legyenek azért mert nem akarnak így meghalni ... mennyen a fenébe az aki ezt kitalálta ,én nem hiszek benne boldog vagyok imádok élni,és ez botrányos amit csinálnak !!!!!
508 2011. július 19. kedd, 22:58
egy ember
Ha lesz is világ vége,azt miért osztaná meg velünk? Emberek által meglátott jóslatokban,írásokban a Teremtőnk,Istenünk? Féljünk,megijedjünk,Pánikoljunk? Nem így hiszünk benne ez nem vall rá.Vagy azért hogy elgondolkozzunk tetteinken? Kárt teszünk abban amit Ő létrehozott 7 nap alatt? Csak mi gondoljuk azt hogy kárt tudunk tenni.Kb 4 milliárd éves a Föld,s mi Kb 200 ezer éve vagyunk itt.Sok mindent túlélt a bolygónk.Ha a bolygónk nem bírná ezt a terhet,Föld anya Teremtőnkkel karöltve kivetne magából mint élősködőt,majd regenerálódna.Ha mi emberek ilyen rosszak gonoszak vagyunk,"világunkat" ami körül vesz minket,ahogy mi látjuk,életünket a földön már elvette volna tőlünk,de a világnak akkor sem lenne vége,miért kötné időponthoz? és így már most értelmét vesztette a HIT,amiben hiszünk,mi értelme lenne,mennynek és pokolnak...
507 2011. június 29. szerda, 14:41
Szabina10
Már eddig több évre ígértek világvégét.Én mindenesetre nem ésnem hiszek benne!!!
506 2011. június 28. kedd, 01:27
simike....
NAGY FASZ SZOPÁS LESZ!!! TI JÖTTÖK 2012 DECEMBER 22.-ÉN A VILÁGVÉGE AFTERPARTY-RA? ;)
NA CSÁÁÁÁ!!!!
505 2011. június 27. hétfő, 13:50
spongyatra
hát kitudja, egyszer már megtörtént !
504 2011. június 27. hétfő, 08:15
molnar ferenc
Lehet hogy lessz világvége. Legfontosabb hogy a befőteket együk meg hogy ne vesszen kárba. Azután szexeljünk ami a csövön kifér. Én már a lekvárokat eszem. csááá
503 2011. június 23. csütörtök, 13:57
Nomi857
Egyébként is, ha tényleg apokalipszis lenne, nem jelentenék be, csak 2 perccel a katasztrófa előtt.
502 2011. június 23. csütörtök, 13:54
Nomi857
Ja és csak azért lett kitalálva az egész, mert a médiának sok pénzt hoz.
501 2011. június 23. csütörtök, 13:53
Nomi857
NEM LESZ VILÁGVÉGE!!!!!!! Én azon is csodálkozom, hogy eddig, 2012 21.-éig megírták a maják naptárt. Sőt, a maja indiánok is azt mondják, könyökükön jön ki ez a világvége dolog. Érdekes, más naptárak is véget értek már, de pont 2012-ben következnek be a katasztrófák. Különben is, hány világvégét jósoltak már, és lám... nem jött össze. Akkor most mért lenne tényleg világvége. Szerintem megnyugodhatunk, bár nem értek hozzá. Mint sokan mások, én is csak vélekedem.
500 2011. június 22. szerda, 22:53
Carlos
Én ezt halottam: "‎1983-ban a NASA bejelentette, hogy megtalálták a tizedik bolygót. A Nibiru névre keresztelt égitestről már a Sumérok is említést tettek, és érdekes módon pont 2012-ben ér a Föld közelébe, amikor a maja kalendárium véget ér. Amikor a 3600 é...vente visszatérő égitest ideér, a Föld minimum polaritást vált, de az is lehet, hogy megáll a forgásban néhány napra, vagy akár hetekre. Ennek eredményeként vulkánkitörések, cunamik, földrengések és egyéb katasztrófák fognak bekövetkezni, de az is lehet, hogy hirtelen beáll a következő jégkorszak."
499 2011. június 19. vasárnap, 19:48
Zsuzsa
Elolvastam, mert érdekel. Természetesen kiváncsi vagyok mi lesz, de most inkább olvasok egy szép irodalmat, hogy lenyugtassam magam.
498 2011. június 17. péntek, 15:35
Szabina
Ki tudja ? Ki tudja hogy ez igaz ? Talán senki !
Lehet hogy ezt valaki csak kitalálta hogy valaki azért találta ki mert teljesen összeomlott vagy csak megakar halni !
Ki tudja? De azis lehet hogy ez nem csak ilyeszgetés hanem tényleg igaz .De akkor milesz akkor minek reménykedünk hogy életben maradunk ,? ha igaz akkor senki se tud tenni ellene valamit .De ez az élet rendje megszületünk élünk amíg megvan irva és meghalunk ! Majd úgyis kifog derülni hogy 2012 december 21 -én mi lesz !
497 2011. június 16. csütörtök, 13:50
vaalaki
Hát ez szerintem...inkább semmit se mondok...
496 2011. június 12. vasárnap, 12:13
igen
igy van emberek, jon a vilagvege. terjetek meg, mind meghalunk. a Biblia is megirta. itt van az ido, szamot kell adnunk mindenrol amit tettunk s amit nem is. sokan mondjatok, h nem igaz, de igaz. nagy valtozaosk lesznek....mennyi foldrenges, azrviz, vulkankitores, bun, eroszak, s minden van...meghalunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!vegre
495 2011. június 07. kedd, 11:04
Kera
Csabi és most ird le h melyk az a két nép a nevüket ha kérhetném!
494 2011. június 04. szombat, 05:31
x
ez szerintem mind BAROMSÁG igaza van ikay-nak semmi nem fog bekövetkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
493 2011. május 24. kedd, 07:53
Andi és Heni
DE EZ OLYANB FÉLELMETES!!! UGY HOGY REMÉLJÜK HOGY EZ A BAROMSÁG NEM IGAZ!!MERT HA MÉGIS AKKOR JÓ HALÁLT MINDENKINEK
492 2011. május 24. kedd, 07:48
Heni és Andi
De mivan ha ez tényleg igaz????????? Ha még sem akkor jó!!!!!!!!
491 2011. május 23. hétfő, 06:52
Adri
Ennyi hülyeséget honnan szedtek emberek?legalább helyesen írnátok le!(tisztelet a kivételnek)Nem mindenkinek kell félni a világvégétől.Még van 1 pici idő,hát kezdjetek el EMBERKÉNT viselkedni.Akkor legalább remény,mint olyan lesz.De nézzetek szét,és szálljatok magatokba!Szerintetek megérdemli az ember az életet?Hány igaz szívű ember élhet a világban?ELENYÉSZŐ a sok 'szemét' mellett.Ezért betárolhatjátok a kaját,ha pusztulnunk kell,nem véd meg SEMMI!Én személy szerint IMÁDOK élni.De gyűlölök ÍGY a világon lenni.Azért sok sikert a vész tervekhez ;)
490 2011. május 17. kedd, 11:50
hülyeség
Am azért volt a földön nagy katasztrófa mikor össze ütközött a föld az iker bolygójával sok kis darab össze kapcsolódott és lett belőle egy meteor ami be csapódott a földe az ősrobbanás azért mert hirtelen ösze szűkült a világ űr tehát minden katasztrófának vannak amugy előjelei ha meteor csapódna be a földbe akkor 1 napig sok kis üstökös azaz metort lehetne látni Tehát ennyit erről :D
489 2011. május 17. kedd, 11:44
Hülyeség
Az egész nagy hülyeség csak mondják de sohe nem birják pontosan meg mondani mikor lessz világ vége volt már 2008-ban 2003-ban 2000-ben 98-ban STB Tehát csak ijeszgetik az embereket majd pár millió év mulva lessz mikor a nap odájig tágul hogya földön nem lessz élet ugyanis a nap minden pásodpercben tágul
488 2011. május 14. szombat, 15:04
bubu
http://www.25ora.ro/fo/hir/modernkori-vilagvege-datumok-legkoezelebb-2012-ben-lesz-az-apokalipszis.html
487 2011. május 14. szombat, 15:03
bubu
Egyet értek bomba05!
Azoknak akik ennyire hisznek benne...tudjátok egyáltalán hány világvége dátum volt eddig?1789 óta vagy 29 és mit ad Isten még mindig itt vagyunk...
486 2011. május 13. péntek, 19:49
bomba05
Ha nem hiszem miért olvasom?:D mert cáfolni akarom :D
485 2011. május 12. csütörtök, 01:18
Évikeh
Amugy ez a kérdés azoknak megy akik "nem hiszik el".
Ha nem hiszed el miért olvasod? Miért nézel utánna ?
Szerintem ha itt vagy és olvasod tudat alatt elhiszed csak félsz bevallani magadnak is .
484 2011. május 12. csütörtök, 01:14
Évikeh
Sziasztok! Szerintem be fog kövtkezni , sajnos és félek .
Álmodom rolla mostanaban egyre sürübben és egyre élethübben .
Hiaba mentek mélyre a természet elöl nem lehet elbujni .
Ez van mi csesztük el .
Csak ezt nem tudjuk már hejre hozni
De nem baj a pénzes zsákok ezt is tulélik:) mint mindent
483 2011. május 10. kedd, 09:49
Csabi
Nem a világ vége lesz, hanem a földön az élet fog megszünni, ez való igaz, mert az emberiség maga teszi tönkre a környezetét, úgy, hogy a környezete kipusztitja az életet. Ez már be van inditva, ezt már vissza forditani nem lehet.
A Biblia világosan irja, hogy ezek meg fognak történni. Két csoport nép van:1 akik retegnek és félnek ,
2 akik örvendenek
482 2011. május 02. hétfő, 22:32
bubu
http://www.sg.hu/cikkek/70308/a_majak_szerint_sem_lesz_vilagvege_2012_ben

Figyelmesen olvassátok!!!ajánlom azok figyelmébe akik lelkesen pánikolnak!!!
481 2011. április 29. péntek, 11:19
Dr.Pete Jonson
Igen mindenkinek vannak kételyei de én az amerikai egyesült államokban dolgozom,asztro fizikus ként,ahol erősenn felmerült az hogy a dipólus elektrom magnetikai váltás tényleg bekövetkezhet és már nem az a kérdés hogy mikor hanem hogy hány
hónap múlva de a NASA egy titkos információját elárulhatom:
Amikor furcsa jeleket észleltek, minden elektromos tárgy,leáll és minden állat (meg bolondult) mennyetek ojan méjre amijen méjre csak tudtok menni és ne halgassatok a
sajtó elfedéseire ők csak a tömeg káoszt akarják elkerülni
annyi élelmet vigyetek magatokkal amenyit csak tudtok.

Dr.Pete Jonsont hallotátok
480 2011. április 26. kedd, 07:37
szende
hat szerintem uj vilag szuletik elsed olvastam csak az erdekelne josztoke velem baszni a telo szamom 0734919037 gyertek ddddddduuuuuuuuugggggnnnib baszni elveszkedni gyertek gyertekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
479 2011. április 22. péntek, 19:10
Valaki aki szereti Robit
remelem hogy megtudtok engem nyugtatni jah es azt is irjatok oda hogy hany evesek vagytok es hogy hol laktok
478 2011. április 22. péntek, 19:09
Valaki aki szereti Robit
Sziasztok mit csinaljak nagyon felek ?????????leci irjatok be a yahoora vagy kuldjetek emailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailre.elore is koszonom
477 2011. április 22. péntek, 16:12
réka970
szerintem semmi nem fog történni ...ez csak egy átbaszás.. amit kitaláltak h ijezgesség a világot...
476 2011. április 08. péntek, 19:20
Gyivcséná
A legveszélyesebb hely a Kárpátok Ki fog törni, és ez száz százalék aki itt él az meneküljön Kelet Szibériába.
Fogadjátok meg a tanácsom Magyar emberek, És Még az Ukránok Akik Kárpátalján élnek!!!
475 2011. április 07. csütörtök, 16:26
Nanó
Akkor fog eljönni a Világ vége amikor mi emberek nem számitunk rá egy szóval bármikor történhet
474 2011. április 03. vasárnap, 18:03
melinda
Nem tudom hogy mi lesz de én félek.Bizom benne,hogy ez is csak egy tévhit lesz,nem magam hanem a gyermekeimet féltem.Ha kell én meghalok,de őket féltem a fájdalomtól és a szenvedéstől.
473 2011. március 31. csütörtök, 10:17
ELEK MÁTYÁS
NA JÓ EZ NAGYON NEM POÉN
472 2011. március 28. hétfő, 20:10
mike
2Pét 3:3-7
Tudván először azt hogy az utolsó időben csúfolkodók támadnak, a kik saját kívánságaik szerint járnak, És ezt mondják:Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert amióta az atyák elhunytak minden azonképpen marad a teremtés kezdetétől fogva. Mert készakarva nem tudják azt hogy egek régtől fogva voltak, és föld, mely vízből és víz által állott elő az Isten szavára.A melyek által az akkori világ vízzel elborítatván elveszett: A mostani egek pedig és a föld, ugyanazon szó által megkíméltettek, tűznek tartván fenn, az ítéletnek és az istentelen emberek romlásának napjára.
471 2011. március 28. hétfő, 16:32
tudós
ugy érzem hogy ez nem valószinü hogy be fog kvetkezni delehet hogy igen mert .és nagyon nagy katasztrófákfognak bekövetkezni
470 2011. március 26. szombat, 12:19
G15
Olvassátok a Máté 24-et teljessen a 27-es végéig mert már énsem vagyok biztos a dátumban a biblia Sebatra utal vagyis
2012 január-februájára ugyhogy még hamarabb eljön a Világ vége mint gomdolnánk, használjátok ki ti is a maradék időt!!!
469 2011. március 25. péntek, 12:16
lia
bocs, hogy ilyen bunkó vagyok persze a többieket is mentsétek meg, amugy Sztaurusz és Oszlopra feszitet nem vagytok ti tesók mert a sztaurusz azt jelenti kinoszlop, csak nem ti vagytok a megváltók ha igen pussz nektek!!!
468 2011. március 25. péntek, 12:11
lia
Staurusz és Oszlopra feszitet üzenem nektek mentsetek meg
467 2011. március 25. péntek, 12:09
Siera
Igazad van velünk is ezfog történi csak minvelük mást fog csinálni nem tudom mit az már az Ur dolga.
466 2011. március 25. péntek, 12:04
Caterina
Szerintem fog valami történni és méghozzá azért mert az emberiség tul sokat tud és akar meg tudni.Emlékezetek vissza mivolt még régen a bibliában is le van irva mikor az emberek(halandók) bazinagy épülettet akartak épiteni, hogy láthassák a Mindenhatót és ő öszezavarta őket igy nem érték el a céljukat.
465 2011. március 24. csütörtök, 17:32
......
Ne féljetek el fog jönni de én segitek egy ember halála meg ment titeket.Nevem:Az Oszlopra feszitett!!!
464 2011. március 24. csütörtök, 17:12
Sztaurosz-Crux
A nevem alapján rájösztök mi fog bekövetkezni, a dátumhoz visszatérve az emberiég egyet gondol az Isten másat történelem megfogja ismételni magát.Ha nem vettétek volna már észre elkezdődött.Egy nevet jegyezetek:Jehova!!!
463 2011. március 24. csütörtök, 10:56
tanáldki...
hasznájáto ki az időt amig csak lehet.Én is azt teszem.Jó szórakozást.
462 2011. március 24. csütörtök, 10:43
higz
"A halál mint olyan egyszerüen nem létezik... a jo és rossz fogalma sem létezik.Csak a bibliát olvasátok és rá jösztök mikor lesz a VILÁG VÉGE, és még lehet valami másra is.
461 2011. március 23. szerda, 01:05
ádika
pár embernek igaza van hogy minek kell meg ilyeszteni az embereket ez a rohat film miat taláták ki a hiradók meg a ujság irok mert film miat el jön ha eljön be azzél embereket nem kell meg ilyeszteni
460 2011. március 17. csütörtök, 20:07
norbiskater
az a problema hogy szemeteltek nem csoda hogy Isten megbosszulja kimeljetek a foldgombet ne szwemeteljetek es ne karopmkodjatok es imadkozzatok mert Isten megved de csak ha imadkoztok adjatok meg mondnkinek akit imertek ezt az infot!
459 2011. március 17. csütörtök, 20:04
norbiskater
ti hulyek vagytok nem lessz semmi ugyan mar csinaltak azek is egy filmet es most ez igaz is lessz ha ti majak vagytok hajra de en kihagyom nincs mi tortenjen mert Isten megvedi az embereket1 2ezek mindig azt mondjak hogy vilagvege lessz nem kezdtek el ezek is hogy 2000-ben ez nem igaz ne parazz mar reg elinditottak volna raketakat a nasa-tol vagy egy lezerrel szetlottek volna az uskokost ez nem igaz!!!!!!!
458 2011. március 16. szerda, 16:26
Robi3177
Minden önmagát építi s őrli.Az emberek parazitaként éli világát ezen a bolygón.Nem tisztelve az otthonunkat:A Földet!
Ahol nincsen meg a kölcsönös egyensúly,a tolerancia és a tisztelet,ott káosz van,ott katasztrófák vannak,ott váratlan változások vannak.Nem a világ vége közeleg,csak egy egészségesebb változás,a Föld javára,a Földünk javára.
Ha valami kór elkap valakit,akkor sokáig tűri a megpróbáltatást,majd elkezd tenni önön magáért,hogy egyensúlyt teremtsen a szervezetében.A Föld is ezt teszi hogy további létezésének lehetőségét biztosítani tudja:rendet tesz,mert némely emberek nem képesek rá,hiszen nem erre hivatottak,csak használják és kihasználják a Földet.
Az idő mindent megold!-Új és szebb élet kezdődik,minden harmóniába és egyensúlyban kerül végre!
Türelem,alkalmazkodás és figyelem a titka mindennek a világon!:)
457 2011. március 16. szerda, 16:00
erika 2011 03 16
szerintem meg lesz világvége mert itt vanak a katsztrofák ugyhogy készűjetekfel a legroszabra
456 2011. március 16. szerda, 13:48
erik 10 eves
szerintem nem lesz vilagvege hanem az emberek fogjak elpusztitani sajat magukat ezekel az allat gyilkosagokal es az uj gepek
455 2011. március 14. hétfő, 14:07
Gina84
Nem tudom h lesz-e világvége,de mi(emberiség)nagyon arra hajazunk,hiszen mindent szennyezünk és kiírtunk,amit lehet!Mindezt az "emberiség érdekében" címszó alatt,kérdem én:ha már mindent tönkretettünk,minden fajt eltüntettünk,mit fogunk csinálni?Pislogunk egymásra,majd egymást hibáztatva kiírtjuk az emberiséget????!!!!????
454 2011. március 14. hétfő, 00:28
nem tudom
én nem nagyon hiszek bene hogy lesz de szarok rá tejesen mindegy vagy így haluk meg vagy így de most komolyan nem midegy
úgy hogy minek eza dráma de ha választanom kelene inkáb egy koposóban halok meg vagy minthogy egy kurva nagy meteor esne rám
453 2011. március 14. hétfő, 00:12
nem midegy
nem tom hogy lesz e világvége mert még 12 vagyok nemtudom mikor álitólag én azt halotam hogy 2012 december 21. de márvagy 40 film készült róla hogy világ vége lesz de ha fére értek nem azért hiszem hogy világ vége lesz mert sok film készült róla
452 2011. március 12. szombat, 18:52
Márk
Bocs javitok 1,6 milliárd év mulva.
451 2011. március 12. szombat, 18:50
Márk
A Nasa azt Josolták hogy 1,6 millio év mulva kővetkezik be a vég
450 2011. március 12. szombat, 08:03
senki
ez szerintem egy nagy hűlyeség nem tudom minek kel ilyezgetni az embereket valaki elöbb valaki meg utolag hal meg.szerintem semit nem kel elkapkodni mert ez hűlyeség
449 2011. március 11. péntek, 11:58
én te ő
ők fognak el jönni ..isten fiai láttam .....
448 2011. március 09. szerda, 18:56
jaj jaj
fogalmam nincs de talán lesz de eszt nem lehet meg álapítani mikor lesz a világ vége azis lehet hogy holnap lesz de ténleg én nem félek a haláltól ha isten úgy akarja hogy menem kel akor menikel
447 2011. február 24. csütörtök, 15:40
SB
qva okos vagy akk a meteorzápor közepén akarsz baszni?
nyisson rátok anyátok :S
amúgy tényleg az orkok le fogják rusholni a mapot, erre még nem is gondoltam
446 2011. február 24. csütörtök, 15:31
SB
Terepasztal te egy beteg állat vagy, inkább ugorj le a tizedikről a szex helyett.
445 2011. február 23. szerda, 18:48
anonym
#441 -> Ide nem jön be a víz?! Ember te ebben az országban élsz?! 2010-ben az ország majd 2/3-ada víz alatt volt.
444 2011. február 22. kedd, 13:28
Terepasztal
Milyen lesz a világ vége?
Szerintem egy meteorid befog csapódni a Földbe és minden lángolni fog!
Új világ lesz?
De ha biztos lenne kiélvezném a szexet!
11 éves vagyok!
Szexelnék a barátnőmmmel ha jönne a világ vége4
443 2011. február 20. vasárnap, 15:42
sanyi
nem kell félni a világ végtöl mert isten akarata
442 2011. február 20. vasárnap, 15:35
balu
szerintem eljön a világ vég
441 2011. február 20. vasárnap, 00:54
Anonimus...
Több elmélet is van, mi lesz 2012-ben. Hallani a Maja jóslatról, itt a vég bumm... Hallani arról, hogy megfordulnak a polaritások, hogy 3 azonosítatlan tárgy tart a Föld felé, pontosan egymás mellett stb. De én azt mondom, hogy amíg Magyarországon vagyunk, nem kell félni, mert ide nem jön be semmi. Főleg a víz nem. :P Mire valók a Kárpátok, ha nem erre. Mondjuk ha bejön, akkor van aztán szívás... :S A hideget meg ezeket ki lehet bírni. :) Nah mindegy, lényeg az, hogy 2012-ben leszünk csak okosabbak e téren. :)
440 2011. február 17. csütörtök, 16:10
csibi
ha nem tom de szerintem hulyeség az egész majd meglátjuk ha megtorténik elhiszem valaki nagyon uncsizhatott ha ekkora baromságot ki tudott találni nagy lehet a képzelo eroje
439 2011. február 11. péntek, 10:17
NORBI
MIVAN
438 2011. február 10. csütörtök, 19:41
Laura10
Én most őszinte leszek én hiszek benne lehet hülyeség lehet igaz én egy 10 éves kis lány vagyok tudom nehéz el hini hogy egy 10 éves néz ilyeneket én arol halotam hogy. Van egy olyan bolyygo (nibiru) és az 2600 évente kerüli meg a napot és ami az utjába keül aszt el puszttja aza merkur vénusz mars jupiter szatornusz uránusz neptunusz és végül a pluto eszt ugy tugyuk meg akadályozni hogy veszük kötelet és fel akasztjuk magunkat xDDDDD nem tudom
437 2011. február 09. szerda, 20:25
lukacs barbara
hat remelem jo ertelemben valtozik a Fold ......meg nem akarok meg halni
436 2011. február 06. vasárnap, 21:43
piszkos fred néééééééééé
na neeeee..:d enyivel a robotok is végezhetnének velünk nem?:d de leirtam bövebben a véleményem ugyhogy ennyit eröl!:D
435 2011. február 06. vasárnap, 21:39
piszkos fred nééééééééé:)
azért elgondolkodom h valós e vagy sem.. és pláne azon h hogy tudtam enyit irni..és nem akartam senkit megbántani de rossz volt olvasni h hülyének meg mindennek lehordják egymást az emberek mert még ilyen dolgokon sem tudunk normálisan elbeszélgetni,saját szemszögünkel apellálni nem pláne megérteni a másik szemszögét,hozzá álását a dolgokrol?és ugyis tom h lesz aki ir utánam majd és leolcsárol stb engem is..és? szabad országban élünk lehet midnent,de a tisztelet megadása anyai áldás amit még anyánk apánk tanitott,és tiszteljük amásikat... mert lehet 1 napon szükséged lehet ember társad segitségére.. pl:2012 film mikor akinai nem akarja vinni a családot..de megmentik az életét... cska h a filmel érveljek mert itt midenki ebböl indul ki!:D
434 2011. február 06. vasárnap, 21:37
piszkos fred néééééééé:d
de lehet nem is valós,de miért is lett abba hagyva a naptárjuk? miért nem közlik a valós tényt? ha lesz mikor közlik? elötte 1 nappal vagy mint a filmekben elötte 1-2 órával? vagy had haljona butája?- hiszen nem tudos,nem fontos az életnek? de akkor a mi politikusaink mivel jobbak? nem??:D
433 2011. február 06. vasárnap, 21:36
piszkos frednéééééééééééé
A Föld és a Nap poláris és egyenlítői területeinek semleges mágneses eltorzulása = 1 nagy maja ciklus = a precessziós ciklussal = 25 627 év : 5 = 5 125,4 év.

5 125 év = 3113, augusztus 10 + 2012. december 22. Mi lesz 2012-ben?

gondolkodjon el mindeki, mindenkinek vannak szemléletei,hite,vallása,rögeszméje,bizalma,stb... a lényeg h bizonyitott tény van az ember kezében és ezen évek kiszámolásával jön ki h 2012 december 21.-és 13 óra...
432 2011. február 06. vasárnap, 21:35
piszkos frednééééééééé
Cotterell Napfoltelmélete magyarázatot kínál az okokra: a Nap mágneses mezejének változása váltja ki a Föld mágneses terének megfordulását, és az ezzel járó kataklizmákat. Szoláris-genetikai elmélete (amely úgy látszik, valaminek az újrafelfedezése), ha a legcsekélyebb mértékben is helytálló, akkor bolygónk minden lakója számára sorsdöntően fontos. A polaritás-váltás legutoljára Kr.u. 44o és 814 között következett be, vagyis pont a maják hanyatlásának és kihalásának idején. Ebben az időszakban a Földet több káros sugárzás éri, megnő a genetikai mutációk száma. Most már érthető, miért volt számukra ez az időszak annyira fontos.
431 2011. február 06. vasárnap, 21:33
piszkos frednééééé
másik h gondolkodjunk már el a biblia miota is létezik,és abban is szerepel? elöször nézzünk mindennek utána mi alapján lett ez megjosolva..:dHa a jóslatok igaznak bizonyulnak, ez lesz a valaha ismert legnagyobb katasztrófa az emberiség történetében. Edgar Cayce, a századunk első felében élt látnok, erre az időre teszi az elsüllyedt kontinens, Atlantisz felemelkedésének lehetőségét, de más jelentős változásokat is jósolt.
430 2011. február 06. vasárnap, 21:33
piszkos frednéééééééé
.. bánom h nem másoltam ki,mert rá pár órára minden 1 es hir le lett tiltva..és azt hiszem ez nem véletlen és e kicsiny ország ami állitolag európa szivében van mi leszunk a legutolsok akik bármit is megtudunk..hiszen ki törne a pánik..és nem csak a 2012 a katasztrofa film ott van a holnap után is..stb.. de ha anyian okoskodnak itt és lenéznek másokat mert ö hisz benne, miért? joga van hozzá nem?
429 2011. február 06. vasárnap, 21:32
piszkos fred nééééééééé:D
NEM IS TISZTELIK AZ EMBEREK EGYMÁST AKKOR MEG MI ÉRTELME ANNAK H ÖSSZE TARTÁSRA BUZDITJÁK AZ EMBERT A FÖLDÖN? MI 1 KURVA 4 ES METROT NEM TUDUNK MEG CISNÁLNI... BEZZEG EGYPTOMBAN KIA FASZOM CSINÁLTA A PIRAMIST? NAH?? EZT SE TUDJÁK MEG MAGYARÁZNI...
NEM RÉG OLVASTAM A HIREKBEN STEVEN SPIELBERG valamit akart közölni az ujságiroknak 2012-röl h jöna világ vége stb..állitolag valami közeledik a föld felé,2012 film nem erröl szolt..magma problémák stb..nem megyek ebbe bele,nem értek hozzá nem is akarok mert lehet akkor érteném h mi is folyik körülölöttem... felmentem a netre,és elolvastam a cikket..töb oldalon is lásd pl: KAPU.HU-n is
428 2011. február 06. vasárnap, 21:30
piszkos fred néééééééééé
én leszarom h lesz e vagy nem ,és elmozdul e földkéreg,(valjukbe a földrengés 4,8 volt nálunk,és már beszart az ország,meg ha kicsit több hó esik meghal a közlekedés is) szóval valjuk be SEMMI SINCSEN VÉLETLENÜL.. :)
LEHET ITT VÁDASKODNI MEG EGYMÁSNAK A "HITÉT" LENÉZNI..DE HA VALAKI ELHISZI HIDJE..ÁLLITOM H A MAYÁK,SEM VOLTAK BUTÁK ÉS NEM VÉLETLEN.. SEMMISEM..A LÉNYEG LEGINKÁBB EGYMÁSRA KEL FIGYELNÜNK MERT MINDENKI 1 EMBER AZ 1000 BÖL..MINDENKI UGYAN OLYAN FONTOS AZ ÉLETBEN..DE EZT MÉG NEM ÉRTÉKELJÜK,DE 1 MOZGÁSSÉRÜLT EMBER PL TUDNÁ ÉRTÉKELNI HA NEM LENNE AZ VAGY 1 VAK EMBER?NEM DE?
427 2011. február 06. vasárnap, 21:28
piszkos fred/ néééééééé! :)
ahogy ezt olvasom..rá kell h jöjjek h van aki hisz ebben van aki nem söt olvastam itt még fajgyülölös dolgokat is..bár nem tom miköze van másoknak ahoz h nem baszott it még valaki mert 2012 világvége..
én anyit mondok nem véletlen .. de ha ebben a kurva országban össze tartana minden ember akkor tehetnénk azért h derüsebben lássunk mindent ami várránk vagy várhat ránk!!!
426 2011. február 06. vasárnap, 14:02
ValaKi
Ez egy kurva nagy baromság.Ekkora hüjeséget csak az elmebetegek hisznek el.Ne hüjüljetek már ekkorát.Én is láttam a filmet 2012 de az egy akkora baromság,hogy csak.EZ NEM FOG BEKŐVETKEZNI!!!!
425 2011. február 04. péntek, 14:06
gergo
persze a sok okostoni figyelmeztet a bajra es utana ok is csinaljak meg sajna valaki egy nagy bunko kitalalta es a tobbi igy a vilagvege meg ugy a vilagvege mi
424 2011. február 03. csütörtök, 13:36
Beus
A maják nagyon jól tudták,hogy jön a világ vége azért írták a napár 2012.12.21 mert már nem annyira kizsigereltük a Földünket,hogy nem bírja tovább meg amúgy is elkezdtek olvadni a jéghegyek lassan már az egész Föld szétfog esni úgy,hogy amit írnak igaz én tényleg láttam a filmet nagyon durva csak a gazdagokat akarták megmenteni a többi embert hagyták volna meghalni csak egy tudós megmondta a magáét és nagy nehezen engedték föl az olyan embereket mint mi én nagyon szomorúnak tartom ,hogy képesek minket meg halni hagyni.
423 2011. január 25. kedd, 17:51
Anunnaki
2012 Nibiru, Planet X Én megtaláltam az Istenek bolygóját! Tavasszal már szabad szemmel is látható lesz a Nap mellett. A Föld mágneses pólusai felcserélődnek, gyakoriak lesznek a földrengések, cunamik, vulkánkitörések. A Föld forgása megáll egy időre, nem váltakoznak a napszakok. Globális időjárás-változás következik be. Lehet jégkorszak vagy özönvíz, az emberiség 2/3-a kipusztul. Éhínség, járványok tizedelik az embereket. A vulkáni hamu elsötétíti az eget. Sötétség, hideg várható, a Golf-áramlat leáll. Az emberiség sorsa megpecsételődik. Akik életben maradnak a kőkorszak színjére süllyednek vissza. Röviden csak ennyi várható! A katasztrófa órák alatt lezajlik, hosszú évtizedek kellenek ahhoz, hogy valami fejlődés újra meginduljon. Sajnos ez a helyzet. Élvezzük ki azt ami még hátra van nekünk!
422 2011. január 14. péntek, 11:54
Dick
En annak orulok hogy a 'cikk' teljesen objectivan lett megirva semmifele utalas es nyomatekositas nincs ami az iro velemenyet akarja kepviselni, csak tenyeket kozol.
Ja de megis van!
421 2011. január 12. szerda, 00:28
S21L1
nemtom ki mit gondol, nekem az a véleményem, hogy jobb félni mint megilyedni, én hiszek benne, de nem a hitem miatt...
420 2011. január 11. kedd, 23:14
Szücsi
Na ne b*zdmeg h 17 leszek mikor vége a világnak?!?!
Szerintem ez egy k*rva nagy baromság,nekem az az elvem,hogy aki elhiszi az elhiszi,de én nem.
Ez akkora marhaság ,eddig is voltak viharok,hurrikánok,vulkán kitörések meg mindenféle természeti katasztrófa és még is túléltük,meg már egy jó-párszor megjósolták a világvégét úgy 1195-96,2000,2002,2004,2006,2008,2009,2010 most meg 2012...nem értem h mért pont 2012.12.21.???H a f*ckba lehet ezt kiszámolni????áhh ez az egész nagy baromság és aki elhiszi az is hülye!Már bocsánat a kifejezésekért!
419 2011. január 11. kedd, 16:34
Nick
Sziasztok

A Yellowstone is elkezdett mozgolódni produkál pár dolgot...többet is mint kellene. A Szent-András törésvonalnál is hatalmas feszültség van. Ha ez a 2 megmozdul átformálja Amerika arculatát. A jéghegyek olvadnak ami hatalmas globális időjárási anomáliákat gerjeszthet...és ez csak pár példa.
Szerintetek a küszöbön van?
Lassan időszerű...
418 2011. január 07. péntek, 06:06
csubi
figyeljetek már a világ végét mondták 2001 re is meg 2010 re is szerintem nem lessz világvége amúgyis ha lenne akkor valami kataszrófa lenne szóval én nem igazán hiszek ebben
417 2011. január 05. szerda, 14:16
aleszja
Emberek!Egy dolgot szögezzünk le: az embernek az egyén a fontos, ezzel ugyebár mindenki tisztában van.Ahogy olvastam ezt a szöveget, minduntalan arra kellett rájönnöm, hogy olyan pesszimistává válok közben, hogy szinte már élni sincs kedvem, mert addig-addig lett forgatva a szó mígnem csak az jött ki belőle, hogy hosszú és fájdalmas halál fog rám várni feltehetőleg 2012 decemberében... a Bibliában és a maják írásaiban nem hiába ködös a téma: mi lenne ha egyszer az életben a természetre bíznánk ezt a dolgot.(ha már úgy sem hagytunk rá semmit egy jó ideje, amivel eléggé el is basztuk...).Ha az ember tudná a világ vagy a saját élete végét akkor egy olyan dolog kezdetéről szerezne tudomást amit úgy hívnak, hogy nihil.Ettől az ember mindig is félt,-mert ez az amit nem tudunk definiálni- és félni is fog míg világ a világ.Tehát vannak dolgok amibe jobb ha nem dugjuk bele az orrunk.
416 2011. január 05. szerda, 13:59
neeem
Most 14 éves vagyok 16 leszek amikor álítólag világvége és én még NEM BASZTAM EGY CSAJJAL SEM!!
Ez szar :(
415 2011. január 04. kedd, 18:27
elinne
azt nézegetem a sok hozzászólás után,hogy tudatában van e itt valaki annak,hogy egyáltalán mi is a világ vége?Kinek és mit jelent ez?
414 2011. január 04. kedd, 14:54
prott
teljesen igazad van!!! anti minden"
413 2011. január 04. kedd, 07:39
anti-minden
Az a lényeg srácok, hogy az egész világot egy maréknyi emberke irányítja. Nem nevezem nevén az ördögöt... de ha azt mondom hogy usából meg Magyarországról irányítják Izraelt, mindenki rájön kikre gondolok. Médiával butítják az embert, elfedik a hülye műsorokkal azt hogy neked mennyire szar, sőt még le is húznak...nem egy hülye naptárral kéne törődni amit nem fojtattak, hanem vissza kéne hogy vegyétek a saját életetek irányítását...pl. bezárni a kurva határokat, mert magyar föld alatt 1 miliárd embernek van elegendő ivóvíz. és ha majd sehol se lessz csak szar és drágán, tényleg ide fognak özönleni és akk majd lessz ne mulass! már 30 évvel ezelőtt megmondták ha 1900 ba becsuktuk volna a határt és se ki se be alapon élünk, már sokkal sokkal gazdagabbak lenénk mint Svájc !!!!! itt minden van ami az élethez kellhet..és ezt mások is tudják..ezzel törődjetek
412 2011. január 03. hétfő, 13:12
hurkapeti
Ork Rush lesz 2012-ben. Befogják ownedelni ezt a mapot ( Föld)
411 2011. január 02. vasárnap, 23:08
én
szerintem megtámadnak a medvedisznóemberek
410 2011. január 02. vasárnap, 18:43
pokolba vele
2012-be lesz valami ami nem más mint ufók jönnek és mi meghalunk vagy rabszolgák leszünk most is élnek köztünk nem világvége hanem az emberek réme rabszolgák...
409 2011. január 01. szombat, 18:49
espavo
www.espavo.hu
408 2011. január 01. szombat, 15:44
Eminemfan
Most nézegettem az oldalakat, és ezt írták: 2012 Világvége?! Már a maják se hisznek benne. Nem hiszem hogy világvége van. amúgyis akkor már elkezdődőtt volna. A nibiru bolygórol nem is tudják h létezik-e. Én nem félek, nem lesz semmi.
407 2011. január 01. szombat, 15:18
sajatnev
Velemenyem szerint 2012-ben nem lessz vilag vege, de sok katasztrofa meg uj elet.Amikor ez bekovetkezik sok emer meghal. Gondoljatok Amerikara...minden kataszrtofa ott kezdodik es van. Mi a Karpatok korul biztonsagban vagyunk nem kene bepanikolni senkinek. Alig varom mar nagyon kivancsi vagyok.
406 2011. január 01. szombat, 15:13
Lovasfan
Sziasztok! Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ne törődjünk még a jövővel. Jelenben vagyunk, és nem azon kell agyalni hogy jesszus 2012 világvége. Mondjuk én nem hiszek benne, de lehetséges, hogy csak korszak váltás lesz. Legalábbis én erre gondolok.
405 2011. január 01. szombat, 04:23
2011 világvége aki emberek halálát álmodta
A mayák tévedtek hiába féltek a a 13 miatt nem folytaták (2013) és 2012-nél megáltak az elérés 1 év és már sokan nemudják mindenki ir de az biztos hogy már 2012 se lesz meg időpontot nem tudok minek is az a halál elvisz és prrá leszünk...-és tudok valamit ami háborúhoz vezethet de én tudok sok mindet az amerikairól mik csak bábuk vagyunk és a nagy országok irányitanak különösen az amerikai szervezet nagy titkokat rejtegetnek amit mi nem ismerünk a bábuk is elkopnak és kukába dobják őket... EGYENLŐSÉG KELL!!!VAGY MEGHALUNK MIND...MAJD RÁJÖTTÖK DE AKKOR MÁR KÉSŐ LESZ ÉN SEGITHETEK MINDENKI KÉRDEZI HOGYAN DE EZ NEM MINDENKI KAPHATJA MEG...(EZ TÉNY) AZ HISZI EL AKI AKARJA EZ TŐLETEK FÜGG EZ EGY LEHETŐSÉG...ILYET MÉG SENKI NEM IRT A TÖBBI AZ AMIRŐL MINDENKI TUDD 2012 BLA BLA 2011!!! IDŐPONT KELL IRJ...
404 2010. december 31. péntek, 17:20
csiliag05
szerintem befog következni mert akkor fog mindegyik bolygo öszeálni.es csak tudom hisz csillagász vagyok.
403 2010. december 31. péntek, 16:44
yeti
nem lehet elolvasni ezt a szart !!!!!
miért nem fekete alapon sötétkékkel..
faszfej
402 2010. december 27. hétfő, 20:29
Ilona
Sziasztok!

Az én véleményem az, hogy világvége nem lesz csak úgymond egy természetes "kiválasztódás". Gondoljatok csak bele a Földön jelenleg soha nem látott túlnépesedés van. Eddig a túlnépesedést a világháborúk és a világméretű járványok "oldották meg". Jelenleg ezek nem állnak fenn az orvostudománynak és a II. világháború eleven élményeinek köszönhetően. Így hát a természet majd megoldja...
401 2010. december 26. vasárnap, 23:47
фтщтшьгы
Sziasztok olvastam egy két hozászolást... Valakinek így láttam az igazát valakinek meg így... Egyet azért el mondok itt nem világ vége lesz csak el jön majd az az idő amikor olyan katasztrófák lesznek hogy az emberek félni kezdenek egymásra fognak támaszkodni és meg porbálnak cselekedni... idézem megpróbálnak... és igen olvastam azt is hogy mi szerencsések vagyunk mert a kárpátokban vagyunk és ez épp balszerencse lesz mivel a kárpátokban nem mesterségesen állítják elő a vizet( nem desztilált viz) hanem nekünk csak megtisztítják gondoljatok bele mi rendes vizel ivó vizel fürdünk... és majd az akkori nagy hatalmak ide fognak jönni... de ez tulajdonképen lényegtelen.. még!! Bár úgy vélem ez saját vélemény hogy még lehetne tenni valamit... ha az emberekben lenne annyi erkölcsiség hogy nem csak magukkal foglalkoznának hanem gondoljanak másra is...
400 2010. december 24. péntek, 22:46
Lezer
Ne az a helyzet emberek vagyunk es tevedunk nekem ne mondja senki bazeg hogy pontosan meg mondjak hogy mikor lessz a vilag vege,holott meg az orvosok akik profik azt mondjak az embernek hogy van 1 heted vagy 1 honapod s meghalsz es hanyan elnek utanna is sokaig tevednek azert sajna ez van,a termeszet is valrozik es ahogy a nagy okosok meg valtoztattak most is rendbe lehetne szedni a dolgokat csak....... akik csinaltak nem is akarjak es ezek a nagyok hat igen penz ez van :)) es ezutan is ez lessz barmi is tortenik allok elebe :)) leszarom s majd mikor jon a vilagvege jojjon de nem fogom varni hanem elni kell csao :))
399 2010. december 23. csütörtök, 15:40
Nelli
Én akkor 12 éves leszek hát egy kicsitit bevalom félek.Ezt nem lehet tudni vagy be , vagy nem
398 2010. december 20. hétfő, 15:54
ircsi
olvasátok abibliát és ahoz igazicsátok a gondolatotokat csá
397 2010. december 20. hétfő, 15:46
glonczi attiláné
majd jőn ha it az ideje
396 2010. december 12. vasárnap, 19:41
Merci
Kedves Vivi!

Először én sem akartam elhinni de a maják nagyon sokat tudnak a jóslásról ...hiszek benne,hogy 2012.december 21.-én bekövetkezik a világvége és nem is bánom.Tanuljon meg a az emberi nép viselkedni és gondolkodni!Erre az egészre nem lehet felkészülni és nem is kell majd mindenki rájön, hogy nem istenbe és az angyalkákba kell hinni!Lesznek kiválasztottak , de nem a "teremtő" jön el menteni minket , hanem a különböző furcsa jelenségek és hiszek benne , hogy egy jó világ lesz ezután és az emberiség felfogja, hogy nem lopni, csalni, hazudni kell!Mi még szerencsések vagyunk amúgy is itt Magyarországon mert a Kárpátok megvédnek...de mi van Amerikába...Minden katasztrófa ott kezdődik.
395 2010. december 11. szombat, 21:36
vivi
mindig azt ugatják h itt a világ vége de NINICS!!!
394 2010. december 11. szombat, 21:31
vivi
egyszer úgy is meg halunk!próbálok hinni ebbe a 2012-es dologba de nem megy
393 2010. december 11. szombat, 16:32
Don Pityesz
Előbb tanuljatok meg magyarul helyesen írni,azután pofázzatok!!
392 2010. december 10. péntek, 14:57
béla
higyétek el mert 2012-ben abokalibszislesz mert én a tudus vagyok és efok joni az és adik élveszéteki a életet sziasztok
391 2010. december 05. vasárnap, 21:56
:S
basszus én hiszek 2012-be...nem tehetek róla..de naon félek :'( nem akarok meghalnii :'(
390 2010. december 03. péntek, 13:03
eszti
ez akkora faszsag semmi ertelme nem lesz itt semmi vilag vege. allitolag mar egyszer meghaltunk 1998ban jah meg egyszer 2000 ben is szoval takarodjon az osszes ien marhasag mar mert irital hogy ebbol meg filmet is csinaltak. szanalmas!
nah cso
389 2010. december 02. csütörtök, 14:31
az national forest
Szerintem ez nemigaz mert már tobbszor is josoltak világ végét!!!!!!!!!és igazad van akárki ez egy okos meglátás
388 2010. december 01. szerda, 19:15
dani
szeritem nem lesz világ vég egy kurva nagy baromság senki ne higye el
387 2010. november 28. vasárnap, 12:19
lola Luftnagol
baromság
386 2010. november 27. szombat, 07:39
"Z"
Semmilyen világvége nem lesz!!! Csak bizonyos természeti törvények változásaiból adódó átalakulás megy végbe, de ez nem állandóság, és nem "mostani" része a folyamatnak. Örökös változáson megyünk keresztül...
385 2010. november 26. péntek, 17:34
székely
olvassatok el ezt :http://www.scribd.com/doc/24716485/Aryana-Havah-Inuaki-a-bennem-el%C5%91-reptilian-Egy-foldonkivuli-leny-vallomasai tudom hosszu de megeri mert nem vilagvege lesz hanem csak dimenziovaltas vagyis egy uj vilag
384 2010. november 23. kedd, 13:26
Ferences Zoltán
Ha minden úgy történik ahogyan meg vagyon írva , akkor én már nagyon várom. A legközelebbi élmény a nagy figyelmeztetés.
383 2010. november 20. szombat, 14:21
ben
a világ sem egy nap alt suletet meg hanem töd évezred alat akor nem egy nap alat fog elpusztulni nem?
382 2010. november 20. szombat, 14:19
ben
azért irjá az ujságba hogy el tudják adi med azéri csinálták a filmet :)
381 2010. november 18. csütörtök, 17:46
máté
tutira bekövetkezik élvezzük ki azt a 2 évet
380 2010. november 17. szerda, 13:00
Nemmindegyki
Sztem neem lesz világvége mert máár miota ezt mondják de sztem ez nem igaz csak azért mondják hogy valami hirt adjank semmi több!!!!!!!!!!!!!!!
379 2010. november 14. vasárnap, 20:26
ben
sok kicsi sokra megy
378 2010. november 14. vasárnap, 19:55
ben
am any az eséje hogy 2012 december 22-di kén be csapadik egy meteorit mintha azt mondanék hogy holnap semmi
377 2010. november 14. vasárnap, 19:50
ben
bocs nem a holdra hanem a Marsra
376 2010. november 14. vasárnap, 19:47
ben
am a náza sem tervezné hogy embert jutat a holdra
375 2010. november 14. vasárnap, 09:47
Náycsen
Érdekes,ha világ vége lenne akkor az olimpiát sem terveznék szal erről ennyit én azt olvastam,hogy 2012 december 22-én a föld átlép ez ötödik dimenzióba érdekes a maják meg jósolták hiszem ha látom kb
374 2010. november 11. csütörtök, 19:46
ben
am mán hitek töb évben hogy it a világ vége
373 2010. november 11. csütörtök, 19:44
ben
lesz világ vég egyszer de a náza monta volna hogy egy ostökos jon vagy az amatörcsilagászok monták volna
372 2010. november 11. csütörtök, 19:42
ben
azt halotam hogy a nap és a tejut egy vonalben lesz azért nem számol továb a naptár mert szerintem uj világ lesz
371 2010. november 10. szerda, 18:41
TFG
szerntünk van benne igaz is meg nem is. nem biztos h világvége de vmi változás biztos lesz.
am meg mindenki irogat ide és mondják h nem lesz semmi meg tesznek rá magasról..stb ha nem érdekelné őket meg nem hinnének benne nem néznének utána a neten...
370 2010. november 07. vasárnap, 15:18
Timár Gergő
nem lesz világvége
369 2010. november 02. kedd, 09:43
Laura.
A maja naptár szerint ez valami ujjnak a kezdete. Nem biztos az hogy pont viláágvége lesz, sőt.-.-"
Az emberiség kihálása nem egy nap alatt lesz és nemis egy év alatt ahhoz több milló évnek kell eltelni-e nem régmég azakat a filmeket néztük, hogy milyen fejlett lesz addigra a világ és nem világvége lesz. Gondoljátok hogy ilyen kegyetlen az élet?? Énis azt tervezem, hogy felnövök lesznek gyermekeim megöregszek és meghalok..=) szval szerintem az élet nem lesz olyan kegyetlen hogy többmillió embert ne hadjon élni..
368 2010. november 02. kedd, 08:19
Márk 3/a osztály Széchenyi István Általános Iskola
Imádom Ster Patríciát!!!
367 2010. november 02. kedd, 08:14
Szimi
Szerintem nem lesz világvége!
366 2010. október 31. vasárnap, 20:28
annamari
en nem tudom h mar miben hidjek annyi mindent josoltak 2012 re h nem lehet tudni h mi lesz.az tuti h igy nem mehet tovabez teny es valo.csak senki nem akar hinni benne,mert mindenki fel,alcazzak h nem felnek,ambar igaz h tenni nem lehet ellen ha jon hat itt lesz.meghalunk....jonnek helyettunk masok,akik uraljak a foldet,ok is meghalnak,,,,ismet ujak es igy tovabb,de az a baj h mindenki elni akarna mig a vilag es szaporitani,de mar igy is tul sokan vagyunk,sok s felfedezes ami reszben helytelen a szamunkra.sokmindent kibanyaztak mar a foldbol h csoda h meg nem dolt ossze.modern minden es egyben karos is....tehat ne csodalkozzunk h jon a veg mi kerestuk magunknak
365 2010. október 29. péntek, 22:14
niniii
hülyeeség ez az egész világvége-.-
bár én leszarom..ha meghalok meghalok..ennyi: DDD
364 2010. október 28. csütörtök, 06:42
csabika
sziasztok szerintem nem lessz világvége de ha mégis akkor mit ehetünk bebujunk az ágy alá vagy mi egyszerűen nem lehet akkor csinálni semmit ha bekövetkezik a világvége
363 2010. október 27. szerda, 16:17
martina
sziasztok..en szerintem ez egy nagy baromsag csak penzt csinalnak belöle..szerintem nem lessz semi..üdv mindenkinek
362 2010. október 27. szerda, 16:06
betti
sziasztok csajok ki akar lenni a baratnöm akit erdekel en svajcba elek.hivj ezen a szamon 0041764225776.betti.ne a halalra gondolj.elötted all a szep elet.
361 2010. október 27. szerda, 15:23
csbi
hát én nem akarok meghalni de ha téleg igaz a világvége nem tehetünk semmit
360 2010. október 27. szerda, 11:58
monita
2000ben miért nem került elő a maja naptár? meg 1999-ben????
359 2010. október 27. szerda, 11:56
monita
akkor nem érjük meg az euró bevezetését Mo-on?
358 2010. október 27. szerda, 01:54
Naomi
sziasztok csajszik,es csavok.en mar nem tudom mit hidjek.? hat en ugy vagyok vele,hogy z elet meg lepetesekböl all ki.ugy hogy en nem vesztegetem az idömet egy ojan temaval amit csak talagatnak.lesz e vagy nem.. tul szep az elet ahoz hogy tönkre tedd magad egy el meselt katasztrofa miatt amit senki nem tud hogy mi lesz.mer akik ezt mondjak azok istenek vagy mi? jaj ne ugy ki vagyok az ijen nagy emberektöl meg a az idöjarasba is mindig tevednek .ne higyetek el semmit en hiszem ha latom.ugy sajnalom azokat akik igy el hiszik ezt az egesz dumat.ugy meg vernem azt aki el keszte ezt a vilag vege dumat.nincs jobb dolgod te fogyatekos.meg az a majom maja naptar.tiszta psicho ez a mese.hat gyerekek en virulok inkabb mint hogy a lap top elött remegjek hogy mit irnak a 2012 röl a neten.na minden jot mindenkinek ne legyetek mar ki.itt vagyunk elünk.tudjatok mit most a jo csavokat megyek nezni a neten.jo et.nekem meg jo szorakozast.aki fent van neki is jo bulit,üdv.Naomi
357 2010. október 27. szerda, 00:42
Betti
na heloka.en mostantol csak elvezem az eletet dolgozok nem fizetek semmit ki csak nyaralgatok meg szorakozok.en hiszek benne ugyhogy azt ajanlom hogy,hasznaljuk ki minden percünket mert ki szamithatatlan egy katasztrofa.tehat akar mikor el jöhet.eld az eleted amig lehet üdv.svajcbol.ui puszilom az összes magyar csavot.a leg jobb csavok vagytok.na csaa.
356 2010. október 26. kedd, 14:50
pontén
szerintem nem lesz... bár ja 2000-re ezt jósolták... új korszak és új generáció fog létrejönni szerintem, kizárt hogy a világ megsemmisülne :)
355 2010. október 22. péntek, 16:18
szandi
nem lesz világ vége nincs semmi bizonyíték rá!!! totális hülyeség ha 1000-re és 2000-re is tettek az mér nem jött el??? he na mind1 majd biztos tesznek világvégét 3000-re is az se következik be akkor lesz világvége neked amikor meghalsz azt szevasz
354 2010. október 17. vasárnap, 16:10
Nem mondom meg
Szerintem lesz világvége,de ezt nem lehet tudni,a maják nyilván nem számoltak tovább,mert nem volt kedvük,de lehet,hogy tudták,hogy vége.
353 2010. október 16. szombat, 22:24
Wiktor
Na szóval kezdjük ott hogy kb amit itt leirtatok komiba annak a 99% nem igaz XD
1:Nincs Isten és semmilyen istenhez kapcsolódó semmi szóval érted...xd
2:Lehet hogy lesz világvége de ha lesz akkor úgyse tudsz ellene mit tenni ha meg nem lesz minek kell érte izgulni szóval tök fölös egyáltalán gondolni rá
3:az hogy idegen civilizáció jön a földre is hülyeség mivel már itt vannak 1 ideje most nem a gabonakörökre hanem a Nasa-ból kiszivárgó hírekre amiket a cnn is tudósított és a Nasa szóvivője mondott meg ott van az 51-es körzet na szóval ha már végképp összeakarjátok hozni a földönkívüliekkel akkor max megmutatják magukat nem pedig idejönnek de most ez nemlényeg hanem hogy semmi értelme ennek az egész hajcihőnek mert úgyse tudod megállítani ha lesz ha meg nem lesz akkor tényleg fölös vele foglalkozni.

Na pááá
352 2010. október 15. péntek, 12:59
zsé
ti hülyék 2012 már rég elmult csak még az europai unio nem állt át a rendes évre igazábol már 2018 van XD
351 2010. október 13. szerda, 09:18
KUNHEGYESI DORA
ÉN NEM SZERETNÉK MEG HALNI NAGYON SOKÁIG AKKAROK ÉLNI
350 2010. szeptember 29. szerda, 19:10
Tyrael
Én sem azt mondom,hogy elfog pusztulni a föld vagy hogy jön a világvége,csak elég "pörgős" év lesz a 2012.évünk (:
349 2010. szeptember 29. szerda, 16:10
én
Olvastam a kommenteket. Nagyon poén.
Amikor valaki azt írja a másiknak, hogy 'hüje', akkor az mindent elmond. Tanulj meg írni kisfiam, aztán pofázz.
Amúgy meg a gázáremelésről is azt mondták, hogy nem lesz...
Akármi is lehet, nem azt mondom, hogy ez meg az lesz, de azt se, hogy nem lesz. Max azt hiszem el, ami tegnap történt és saját szemekkel láttam... néha még azt se.

Jó lenne abban a biztos tudatban készülni az éretségire, hogy úgyse jutok el odáig :P Csak az a baj, hogy 2012 májusba éretségizek, a világ vége meg karácsonykor lesz. Mégcsak arra sem lesz időm, hogy megszokjam az egyetemet :D
348 2010. szeptember 28. kedd, 14:05
Tyrael
gyerekek,nyugodjatok meg,innen már nincs visszaút nem meritek elfogadni hogy ez van,de 2012-ben majd meglátjátok sokminden megfog változni aki pedig tagadja az még nem készült fel rá...
347 2010. szeptember 25. szombat, 06:49
banga mihály
szerintem nem lesz semi
346 2010. szeptember 21. kedd, 14:45
Flóra
én nem hiszek a világvégében.
egyszer ezt valaki kitalálta mert ugylátszik nagyon unatkozott vagy már ne mtudott mások előtt feltűnni csak egy ilyennek hogy "ha eljő a világ vége"
ez a 2010 azt sugallja,hogy ez a világnak valami forduló pontja..kitujda milyen fizikai erőő magyarázná ezt meg..
ami most történik..vilkánkitörés,árvizek,mezőkövesden tornádó..
már elkezdődött a korszak fordulás..
és 2012 ben látjuk meg a végeredményt.:)
345 2010. szeptember 21. kedd, 11:58
valaki
a bibliai kódok közül 2012 után is szerepelnek események, akkor hogy is állunk?
344 2010. szeptember 17. péntek, 21:38
ismeretlen
jajj es koszonom azoknak akik kinyisak es elolvasak a bibliabol a valaszt es remelem megbanjak a buneiket es megternek Istenhez mert meg nem keso!DEamikor eljon a nyagy nyomorusag megternenek de mar akkor keso!ES GONDOLKOZZ AZ ELETET VALASZTOD VAGY A HALALT.MINDENKI SAJAT MAGA DONCSE EL!
343 2010. szeptember 17. péntek, 21:29
VALAKI
OLVASD A BIBLIAT ES OT MEGTALAOD A VALASZT A VILAG VEGERE,HOGY NEKERESED SOKAIG MEGMONDOM HOVA NYISD A MATE 24 RESZEHEZ
EZT OLVASD EL VEGIG !EGYBOL TUDOD A VALASZT !
342 2010. szeptember 17. péntek, 21:26
ISMERETLEN
Hat levagyok dobenve hogy mijen kerdeseket s mijen kiszamitasokkal foglakoznak,egyesek.Ezt az idot es datumot senki sem tudja kiszamitani!Vegyetek a kezetekbe a bibliat es lapozatok a MATE 24 RESZEHEZ ES AZ EGESZ RESZt OLVASATOK EL ES MEGTUDJATOK MIKOR JON EL A VILAG VEGE!es aki nem hisz a bibliaval az Istentelen ember arol nincs is mit beszelni. BIBLIAba A MULT JELEN ES JOVO LEIRASAT MEGTALALOD,es Isten altal iratatot a profetai altal!!!!!!!Ahejet terjetek meg Istenhez mert senki megszabaditani nem tud semitol csak O egyedul O teremtet minket s megerdemli hogy szolgaljukes aki az o parancsait megtartsa megmenekul ebbe a nagy katasztrofaba ami hamarosan befog kovetkezni!"MERT AKKOR OJAN NAGY NYOMORUSAG LESZ AMIJEN NEM VOLT A VILAG TEREMTESE OTA MOSTANAIG ES ES EZUTAN SEM LESZ SOHA"MATE 24_:21 VERSE
341 2010. szeptember 17. péntek, 19:53
wennndi
na meg a másik, hogy azért mondták hogy 2012, mert a maja naptárnak akkor van vége.
de alapból:
meddig írják szerencsétlenek a naptárat?
meg nemhiszem hogy pont egy napon lesz vége a világnak. szerintem ahoz többmillió évnek kell eltelnie. mire kihalnak az emberek.. az állatok.. a növények, stb.
nem hiszem hogy egy nap alatt... fölrobban a Föld vagy vmi ilyesmi.
lehet csak a majáknak volt fontos ez az időpont.
meg pontosan napra, vagy évre hogy tudják megmondani?

szerintem semmi nem lesz.
340 2010. szeptember 15. szerda, 18:45
loncspep
Figyeljetek már ha az emberiség nem ezen a nyomorult bolygón halna ki akkor akár az univerzum urai is lehetnénk!
Akkora tehetségünk van hogy azt észre sem veszed lehet hogy mi vagyunk a leg feljettebbek
339 2010. szeptember 12. vasárnap, 14:13
lejla
igaZ MÉ PONT 2012 KETÖBBE LESZ CSAK ISGAZ A JÓISTENKE TUDJA!
338 2010. szeptember 12. vasárnap, 14:11
lejla
az a lényeg hogy mindenki túl élje !
337 2010. szeptember 12. vasárnap, 14:09
lejla
ez lehet be következhet de szerintemm az egész hazugság 2000 ezrbe is aszt monták és bejött nem még mostis élünk akkor talán lehet hogy be következik de a lehgtöb aszt mutassa hogy nem aakkor má nagy nagy kratasztrofák lennének !
336 2010. szeptember 09. csütörtök, 15:33
egy 14 éves
Én nem tudom mi lesz pontosan de szerintem ezt senki sem tudja,még a legnagyobb tudósok sem.Bármelyik pillanatban becsapódhat a Földbe egy meteor.Én úgy vagyok vele hogy lesz ami lesz ,de ennyi erővel minden pillanatban lehetne világ vége.Miért pont 2012-ben legyen az?Ezt csak a JóIsten tudja mikor fog bekövetkezni.A találgatások helyett kézbe vehetnétek a Bibliát(Szentírást)és onnan majd kaptok választ.És ha ezt egy tódós állítja,hogy világ vége lesz akkor ő még nem olvasta.És tudom jól milyen felvállalni hogy hiszel Istenben..hogy milyen amikor lehurrognak ezért,de igazán megtehetnétek hogy kézbe veszitek és fellapozzátok,így tettetek valami jót is az nap.
sziasztok.
335 2010. szeptember 07. kedd, 20:14
nana
Hű mennyi akadémikus van itt :)
Az összes hozzászólás tele van feltételezésekkel...."talán", meg "esetleg", meg "ha" .... tényeket senki nem tud és nem is tudhat, feltételezéseken meg olyan felesleges töprengeni.
Pláne olyan feltételezéseken amelyeket saját magatok találtok ki.
334 2010. szeptember 07. kedd, 11:31
anett
szarok egyet a wc-ébe oszt lesz világ vége ki fog pusztulni a egész világ a szagtól!!!
333 2010. szeptember 05. vasárnap, 18:43
zsombor
nem kell izgulni,nem lesz vilag vege,semmi nem vesz el csak atalakul :)
332 2010. szeptember 02. csütörtök, 12:17
én
mit kell ugy bexarni?....xD
Mert asszed másnak nincs terve az életben csak NEKED?....:))
nézzél már a csöbe ....xD xD xD
331 2010. szeptember 02. csütörtök, 12:14
én
Ámen :))
xD xD xD
330 2010. szeptember 02. csütörtök, 12:11
én
hüjeség !!!!!na hagyuk eszt !!!! "jaj én enny leszek jaj én annyi leszk" bla-bla :-@ egyesek bevannak xarva.....pfff...
329 2010. augusztus 31. kedd, 20:53
TRAV
Én azon az állásponton vagyok, hogy túl sok mindent jósolnak 2012re.
Vannak népek ahol azt jövendölték, hogy földönkívüliek jönnek.
Érdekes módon a Nazca-vonalak területén élők is, és mint tudjuk azokat csak repülőből lehet látni.
Én sokszor már nem tudom miben kell hinni :D
328 2010. augusztus 31. kedd, 19:16
mary
az igaz,hogy valaminek történnie kell elöbb-utobb mert nagyon rosszak vagyunk...vagy saját magunkat kiirtsuk szép lassan,vagy FENTRÖL tesznek arrol,hogy megváltozzunk...ez van barátaim.
327 2010. augusztus 31. kedd, 19:02
kancsalka
ez hüjeség...de aki elhiszi az mégnagyobb hüje........nem lesz világvege......
326 2010. augusztus 31. kedd, 18:59
Ákos pelló!
Nem lessz világ vége aki el hiszi az egy nagy fasz.......Jo jo azert egy kicsit én is félek de nyugi semmi ok az aggodalomra me csak szivatás másképp nem lennének filmek rola ha féltek csak irjatok erre az oldarra ok semmi ok az aggodalomra 2012-ben nem lessz világ vége!
325 2010. augusztus 31. kedd, 13:14
Sógi
Sziasztok,

Egyetértek a rombolással, amit mi emberek végzünk, azzal is, hogy a föld pár 100e vagy millió évente annyira megváltozik, h elpusztít mindent, de azzal is, hogy ha jók leszünk akkor jót kapunk :) Viszont ne feledjük a technológia fejlődését sem, tehát lehet lesz remény áttelepülni egy másik bolygóra is akár 50 év múlva, persze először a milliomosok mennek majd, de akkor ki fog dolgozni? :) Már az is eszembe jutott, h ez egy játék földönkívülieknek, hasonlóan az építgetős, fejlesztgetős, stratégiai játékokhoz, csak mi vagyunk a "rabszolgák", programok :)
324 2010. augusztus 30. hétfő, 21:02
Bálint Zsolt
szerintem mindennek el jön a maga ideje, az hogy a Maják is megjósolták a mi időnk végét csak egyet jelenthet hogy valahol van igazság alapja mert nem voltak a Maják kulturálatlanok és ha valaki utána néz az látni fogja hogy ez a cudar valóság
Ha itt van a világ vége hát legyen, nem mintha manapság nem ez venne minket körbe, csak más formában.
Szerintem lessz aki tul éli csak az a baj hogy a föld lakhatatlanná válik és az ember mint domináns fajnem marad meg.
323 2010. augusztus 29. vasárnap, 09:21
kalapács93
Szerintem ez hülyeség hogy eljön most a világ vége...egyszer eljön,de a világ vége csak a mi világunk végét jelenti.És akkor mivan ha meg kell halnunk?meghalunk...egyszerü...nem értem azokat az embereket akik még az utolsó pillanatban is mentenék a bőrüket a végzet elől...őszintén...ha valami földönbelüli katasztrófa lessz a vesztünk,arról csakis mi tehetünk,hiszen nézzetek körül,pusztitunk mindent amit el lehet pusztitani...vagyis háát,inkább csak önmagunkat öljük az egész ,,fejlődéssel"...miközben azt hisszük hogy jót teszünk,csak még rosszab lesz...
322 2010. augusztus 25. szerda, 19:50
Orsiiiiii
Sziasztok!Sztem nem jön el a Világ vége mert már 2000 ezerre is azt mondták hogy "Eljön a Világ vége" Ezen nem szabad törni a fejünket de ha el is jön a Világ vége akkor is max 1000 2000 év mulva MAX. De azért bele kell gondolni hogy ha Világ vége lessz akkor nem lessz holnap,holnapután nem lessz MA nem lessz SEMMI!!!!!!!Tenni kéne ez ellen vmit -.- De tényleg nem kelll a fejünket törni,csak tenni kel vmit!!!!!!!!!!!!!!Csak kár hogy van pár ember aki vagy lusta vagy le szarja ezt az egészet :/ Ez NAGY baj :(
321 2010. augusztus 25. szerda, 12:27
Cila
a világvégében nem hiszek...de az tuti h más világ lesz az ugymond 5ik dimenzió....ha az emberek igy folytatják akkor ők fogják kiirtani a világot.. de igy ha új dimenzó lesz és változás is trténifog valószínűleg nem lesz anyagi gondjaink se politika se semmi ami az embereket egymás ellen fordítja... rengeteg ezos és reinkarnációs dolgot ovastam és egy könyvet ajánlók mindenkinek a mennyei proféciát...foglalkozzatok egy kisit az ezoval és rájöttök miről szól ez z egész hajcihé....
320 2010. augusztus 22. vasárnap, 12:47
zsoci
Bandi
hát ha szerinted ez FASZSÁG akkor miért irsz erre az oldalra és mért érdekel annyira hogy irj pár sor XD
319 2010. augusztus 22. vasárnap, 12:45
zsoci
Szerintem vagy polusváltás vagy malami más leszz de biztos lessz vlami
már most van az hogy tágul az ozonréteg a jégsapkák felett lehet hogy 2012 dec.21 én az egész ozonréteg eltünik és elönti a viz a föld nagy részét
de az is lehet hogy jönnek a zombik és harcolni kell majd ellenük és kalapáccsal és vasruddal meg benzines fürésszel kell aprittani de ha ez lessz akkor az agyukat kell elpusztítani és csak a friss hullák fognak életrekelni nem ugy leszz hogy a már teljesen szétrohadt 100 éves hullák fognak felkelni mert nem tudnak mozogni mert ugye már nincs se izmuk se semmi ami mozdítaná öket
tudom hogy ez hülyeség de izgalmas belegondolni hogy zombik árasztanák el a földetXDXDXDXD
318 2010. augusztus 19. csütörtök, 11:25
Jane
A fereglyuk beszippant. Talan mas univerzum lesz az otthonunk. Kovetjuk a dinokat.Es talan olyan helyre is juthatunk ahol tiszteljuk egymast nem ugy mint ezen a bolygon ezen a vilagon. borszin szerint kulonboztetunk embereket kinezetuk szerint anyagi helyzetuk szerint...jobb vilagra teszunk szert :)
317 2010. augusztus 17. kedd, 21:16
Bandi
Hát emberek ez a "világvége 2012-ben" szerintem FASZSÁG
még az időjárás előrejelzésben sem lehet hinni nem hogy egy ilyen dologban am meg 2012-ben nem lesz szerintem semmi aki meg ilyen baromsággal hülyíti a népet az egy segtitán
316 2010. augusztus 15. vasárnap, 18:56
szilard
2000 re is azt mondtak hogy vilagvege
315 2010. augusztus 15. vasárnap, 18:55
szilard
Szerintem ez a vilagvege egy nagy baromsag es csak most leszek 12 es a tesom 4 eves es nem csak az en erdekemben hanem minden ember erdekeben mondom hogy a vialgvege akkor lessz amikor a JO ISTEN ugy akarja
314 2010. augusztus 13. péntek, 12:24
saman
Az univerzum,intelligens energiamező,azaz intelligens elme.Ennek a szellemi tevékenységnek virtuális kivetítése a fizikai,anyagi lét.A változásokat a mindenkori szellemi aktivítás határozza meg.
313 2010. augusztus 10. kedd, 22:46
BALI PÉTER
SZIASZTOK!
SZERINTEM NEM LESZ 2012- BEN VÉGE A VILÁGNAK, CSAK NAGY VÁLTOZÁS LESZ, MERT VÉGRE RÁJÖN AZ EMBERISÉG, HOGY NEM LEHET TOVÁBB ROMBOLNI A FÖLDET, ÉS NEM CSAK AZ ÉN FOG LÉTEZNI ,HANEM A MI!
VÉGRE NEM LESZ ANNYIRA MOHÓ KAPZSI AZ EMBER, MERT RÁÉBRED,
HOGY ÍGY NEM MEHET TOVÁBB. MINDAZONÁLTAL VALAMINEK TÖRTÉNNIE KELL AZÉRT, HOGY AZ EMBER SZEMLÉLETET VÁLTSON, DE NEM VILÁGVÉGE LESZ. AZONBAN HA HAMAROSAN NEM KEZDÜNK EL TÖRŐDNI EGYMÁSSAL
ÉS A FÖLDDEL AKKOR 30- 40 ÉV MÚLVA TÉNYLEG NAGY BAJBAN LESZ A VILÁG, AMIKOR

ELOLVADNAK A JÉGHEGYEK
KIÖNTENEK ÓCEÁNOK TENGEREK
AZ ÓZONLYUK MIATT ELÉGÜNK
ÓTVAROS FEKÉLY BORÍTJA BŐRÜNK

IVÓVÍZÉRT FOGUNK HÁBORÚZNI
A BALATONBAN NEM TUDUNK ÚSZNI
EMBEREK MILLIÓI SZOMJAZNAK ÉS ÉHEZNEK
LÉTÜKÉRT EGYMÁSSAL FARKASSZEMET NÉZNEK

ASZÁLY PERZSELI AZ ALFÖLDET
TORNÁDÓK GARMADA SEPRI A FÖLDET
MÁR NYAKUNKON A KLÍMAVÁLTOZÁS
EMBEREK SZÜKSÉGES AZ ÖSSZEFOGÁS
312 2010. augusztus 09. hétfő, 04:36
torpi
Ne torje ezen senki a fejet, nem erdemes.Vilagvege?Csak naptar vege lehet.A majak azert nem irtak tovabb mert elertek a 13 as szamot ami nekik egy olyan szam volt amitol feltek.Valahogy ugy erzem az idoszamitas sem jo,hiszen egyetlen tudos nem tud idot mondani, csak annyit hogy krisztus elott vagy eppen utana, vagy ie.vagy utan.Valahol el van veszve jo par szaz ev.
311 2010. augusztus 01. vasárnap, 17:21
Mat/
én úgy tudom hogy 100 millió évente minden kihal a földön aminek 25 kg nagyobb a tömege !
310 2010. augusztus 01. vasárnap, 12:07
én x)
Lesz olyan ember akinek 2012-ben jön el a vég, de nem a világ vége. Biztosan nagy változások lesznek,de inkább a lelkekben. Azért jó lenne, ha történne vmi mert akkor fogok érettségizni. Most akkor készüljek rá vagy nem???
A legfontosabb, hogy nem kell félni,nem fogunk meghalni csak el jön a szebb jövő!:)
309 2010. július 29. csütörtök, 12:32
norbi
baromság nem lesz semi vilag vege
308 2010. július 27. kedd, 19:57
René
Én hiszem hogy lesz világvége de nem 2012 be.Majd lehet hogy 1000 év múlva vagy kitudja!És szerintem akik ezt kitalálták már ha ezt valakik kitalálták akkor szégyelhetik magukat.
Szerintem 2012 be csak annyi fog torténni hogy egy ujfajta korszakba lepunk vagy valami ilyesmi:)
Amúgy is még csak 13 éves vagyok és még szeretnék élni legalább 80 évet.Aki elolvassa ezt a komentet akkor az szeresse a foldet amíg csak teheti.és az emberek szeressék egymást is.Csak ennyit akartam :-)
307 2010. július 20. kedd, 22:40
Pali
de szar lesz 13 évesen avararrá változok
306 2010. július 19. hétfő, 23:33
asd
Mókus tanulj meg már írni pls nem lehetsz valami művelt ha az "ilyent" "ijennek" írod
305 2010. július 14. szerda, 17:53
Martina
sztem nem lesz világvége vagyis remélem mert én csak 14 leszek és nagy terveim vannak az életben remélem nem lesz világ vége de sztem baromság
304 2010. július 13. kedd, 15:16
én
nagy lófasz !!!!!!!!Nehogy már ilyenkor...xD xD
303 2010. július 13. kedd, 15:11
én
sokszor mondták.Lett??...??....NEM LETT!!!!!.....NA AKKOR?????????.........
302 2010. július 13. kedd, 15:10
én
ez olyan mint mikor kitalálták az "ufokat".Közbe csak 1 vlmi csillag volt vagy mi...Ha meghalunk Isten segitsen....Akkor jön el mikor meghalunk...
301 2010. július 13. kedd, 15:06
koncz beata
ha Isten teremtette a világot,akk. Ö pusztitsa is el!!!...Mindent kitalálnak h. az embereket rémisszék!!!!!
300 2010. július 13. kedd, 10:11
Mokus
Amiket igy az utobbi napokban megfigyeltem, meg utánna néztem, sztem Pólusváltás lesz . . . 200 ezer évente szokott lenni és már jóideje kellett volna h. legyen, a csere átlagban míg észak és Dél hejet cserél 8000 év , eközben összavissza fog kavarodi minden, megszűnik a magnetoszféránk ami eddig védett a nap káros sugárzásaitól és egyéb veszéjes dolgoktól ami a világűrben létezhet . . .
Tuti h. lessz egy hatalmas erdőtűz is ojan 50 év mulva, a Föld elensujozni próbálja a sok széndioxid kibocsájtást, az egyenlitőnél esőerdőkben hatalmas növekedés van . . . ez szénfelhalmozódást jelent, namost ha a napszelek meg mindenféle sugárzás bejut a föld felszinére hamar kiszárad minden és ezek az erdők kiszáradnak végül felgyulladnak . . . amennyi füst igy a levegőbe kerül el fogja takarni a nnapot, ha addig nem tör ki az a szuper vulkán mondjuk.

Néha ojanok jutnak eszembe h. föld alá kéne menekülni ^^
299 2010. július 09. péntek, 10:22
hagyma
nem lesz vilagvege!!!!!!!!!!!!!!
298 2010. június 29. kedd, 19:16
imola
mar sokszor montak hogy villagvege lesz es meg nem lett remelem nem lesz mert en akkor csak 14 eves leszek
297 2010. június 27. vasárnap, 11:36
valaki
szerintem ez a villag vege nm fog el jonni csak akor amikor meg szolal a 7 trombita megh amikor el jonn a 4 lovas
296 2010. június 27. vasárnap, 11:33
heni
en szerintem az lessz a villagvegebol hogy az ennberek nagyon szegenyek lessznek le viszik a fizetesuket meg nyugdijukat es ezert meg fogjak magukat olni vagy felakasztani ez lessz a villag vege de jo lenne hogy nm lenne ijen hanem villag beke mert igy csak az enberek sajat magukal torodnek es masal nm vagy akinek nincs parja az nm keres maganak hanem csak sajat magavalat tordok lehet hogy 2012 eljon a villag vege de relem nm nm kell meg enyire belle elni magunkat
295 2010. június 25. péntek, 19:08
imola
Hujeseg az egesz
294 2010. június 25. péntek, 11:38
valaki
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majd mindjárt azzal fognak előállni a tudósok, hogy ezt az egészet egy boszorkány csinálja.
293 2010. június 25. péntek, 11:35
valaki
nem lesz itt semmi! mind bolond az aki elhiszi ezt az egészet.
bár igaz ami igaz hogy mostanában a természet rendje felborult.
de ez csak azért van mert a természet így éli ki magát. ez 50-60 évenként rendszeresen megtörténik. de ha netán mégis megtörténik akkor is mi lesz?! minden utcasarkon prostik fognak állni és maffiózok sétálnak majd fegyverrel!?
292 2010. június 24. csütörtök, 17:24
sumkikakdleas
HÜLYESÉG AZ EGÉSZ! NEM LESZ SEMMI AKI ELHISZI AZ EGY .... ENNYI CSŐ
291 2010. június 22. kedd, 19:03
éva
szerintem már most vannak elöjelei annak hogy valami történi fog de nem is ártana mert a mostani emberiség már nagyon elfajult,mindenki csak saját magára gondol szinte nem ismered a szomszédodat és nem is tiszteljük ember társainkat egy létezik én én meg én te nem létezel de nem is éredekel, hogy vagy e mert most ilyenek vagyunk
290 2010. június 22. kedd, 13:09
Noémi
Szerintem némi katasztrófa és megprobaltatas lesz,de ugysem lesz világvége,ha kérjuk az Ur segitseget.....
289 2010. június 22. kedd, 12:23
Aki a világvégét csinálja
utálod a világott? segits elpusztitani! cimem: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
288 2010. június 22. kedd, 07:38
Minden6ó
Nyugalom mé
287 2010. június 21. hétfő, 20:40
Javaslat
A világvége gondolataitok ellenére nem áll meg a körforgás, inkább tanuljatok, dolgozzatok és alapítsatok családot, minthogy ezen törjétek a buksitokat. Higgyétek el, így jobban jártok és egyébként nem várni kell a világvégét, hanem tenni ellene és ehhez nem elég az ásó és a lapát, ehhez tanulni kell.

Új energiaforrások, légköri szennyezések megakadályozása, föld mágnese terének tanulmányozása, betegségek gyógyítása, stb.
286 2010. június 21. hétfő, 20:08
Jessica Krueger
NEmtudom h mi lesz vagy mi nem lesz de ---->Pénz ÉS Munka Akkor sem lesz :S
285 2010. június 21. hétfő, 17:43
krisztina
nagyon sok hülye van avilágon elég baj az hogy nem hisznek istenben az mind az ördögökel van és igy mutatkozik az embereknek
284 2010. június 16. szerda, 10:21
UFÓ
Én félek:S:(
283 2010. június 14. hétfő, 15:25
jiko
szerintem ez igaz
282 2010. június 08. kedd, 12:19
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
ez hulyeség 2012-dec -24-edikén halunk meg tiszerintetek de olvastam hogy akik szegények azok még szegényeb lesznek de még a gazdagok is én csak szoltam és a maja ezt uzen te a maja a citromailomba ha nem hiszitek nézétek meg jo
281 2010. június 05. szombat, 05:10
solar
Világvége…hogy is lehetne? Még ha esetleg a föld megsemmisülne akkori nem világvége, lenne. Ugyanis univerzum megmaradna, ami ténylegesen a világot jelenti. Átmenet lesz, fel kellene ébredni az emberiségnek. Hogy harácsolással, kizsákmányolással, amit a földön egy maroknyinak nevezhető, emberek, és kiszolgálóik tesznek, nem mehet a végtelenségig. Mert Isten, univerzum egyszer csak benyújtsa a számlát. Nézetek körül mi történik máris, mindig voltak természetikatasztrófák . de ilyen sok és nagyságrendű még nem legalábbis 2000 év óta nem.
280 2010. május 31. hétfő, 17:43
valaki...
Én azt hiszem nemárt a legrosszabbra felkészülni,úgy nem érhet csalódás! Nem igazán hiszek az ilyenekben de kicsit rémisztő dolgok történtek idén...(árvizek,hurrikánok,nagy hőmérséklet ingadozás,jégesők) eddig is volt igaz..de ennyi?:O Csak annyit mondok, h van akinek éppen ma ért véget a világ...sztem több esély van rá h 2012-ig elüt a villamos v épp megölnek minthogy 1 esetleges világvége nyírjon ki! Ha mégis...meg úgysem lesz időd ezen gondolkozni! Én azt mondom akármi is történik, gyors legyen h ne keljen szenvednem és látnom h a szeretteim meghalnak! (2012 dec.22-én iszok az egézségetekre!:P)
279 2010. május 30. vasárnap, 18:19
Az aki te soha!!
hiszem ha látom!!!!!
az egész egy jó nagy szívatás elne higyétek már h 2012-ben lesz a világ vége ez egy olyan nagy hülyeség ahogy van de én nem szólok bele h mit hisztek vagy mit nem de még anyit hozzá teszek h aki el hiszi az egy nagy hülye nem tok rá mást mondani!!!!!
278 2010. május 30. vasárnap, 14:25
Noncsi
Figyeljetek....az univerzum egy olyan tokeletesen osszeallitott "epitmeny" hogy az eddigi evmilliok soran is kepes volt megtartani azt a tokeletes egyensulyt es precizitast...akkor mar ne mondja nekem senki hogy egy szaros maja naptar miadt osszdol a vilag..
277 2010. május 28. péntek, 15:24
Bazs
Van valóságalapja 2012-nek... Olvasnátok kicsit rájönnétek, h a Yellowstone park alatt ott egy szupervulkán amineki már kb. úgy 600.000 évente tör ki... 640.000. évnél járunk... Ezt 2012-re jósolják hát bízok benne, hogy kibírja még 40.000 évig...
276 2010. május 27. csütörtök, 20:56
Benjamin
világbéke.....nem nézel híradót?-.-
275 2010. május 22. szombat, 15:46
nemtommianevemXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sziasztok ne legyetek már ilyen hiszékenyek mert ugy se lesz max villágbéke
274 2010. május 22. szombat, 15:21
ani2010 05
hülye az egész ember bele érte magamat is és a tudósokat mert senki nem tudhat előre semmit!!! Maják csak 2012-ig tudták írni a naptárat mert addig éltek!!! Igaz hogy okosabbak voltak mint mi, mert a mai embereknek azt tudniuk kellene hogy a föld az nem pusztul el esetleg az emberiség.egy része de nem jóslat miatt. Az emberi gyarlóság miatt. Ennyi!!! Sziasztok!!!
273 2010. május 20. csütörtök, 11:01
csipetina
Ilyen az én szerencsém,most lettem első lakás tulajdonos,:)
272 2010. május 18. kedd, 14:11
selena gomez
no atlas the end
271 2010. május 14. péntek, 16:03
Hunibaba
Én bízom bennne hogy nem lesz... az az igazság hogy 1995-re is jósoltak,1999-re és 2000-re is jósoltak már világ végét! Én csak a gondolattól borzongok meg hogy ne adja Isten bekövetkezik a világvége akkor nem lehetek a családommal ( mert dolgozok vagy akármi ) Lényeg... biztonság kedvéért 2012.dec.21-22-23 én a családtagjaimmal leszek:)Ha nem adnak szabit akkor táppénz :) :D
270 2010. május 13. csütörtök, 18:34
Lilik Mihály Dániel
12.Éves vanyok

Szerintem csak ujá születik.
Mert akor lehet hogy a levegö meg tisztul mert sokat szegyeztuk
a gázal a cigatetával ... ezért és ez nemhulyeség semi komenta rosz irányban csak jó irányban!!!!!!!!!!!!!!!!
269 2010. május 08. szombat, 08:00
Huncutkaa....RenikeexD
Szerintem az egesz egy nagy hujeseg...a tudosok sem tudjak mit beszelnek...en nem hiszem...nyugi sztem nem lesz a vilagvege egyhamar...azt senki nem tudja megmondani h mikor lesz!!!
268 2010. május 08. szombat, 07:58
RenaaxD
en nem tudom hogy mi lesz...en akor csak 16 eves leszek szal nm tom...dee eddig is sok katasztrofa volt meg is eleunk..ezek a huje tudosok is mar annyi vilagveget jelentettek be megsem volt..sztem hujeseg az egesz!!!!!!!!!!!
267 2010. május 02. vasárnap, 21:20
Horváth Balázs
Én azt mondom megérdemelnénk.Az emberiség már nem hisz ISTENBEN.De vajon miért? Csak aszt mondom ISTEN létezik,én tudom érzem ne forduljunk el tőle soha.Mert akkor előbb lesz VILÁGVÉGE mint 2012.Ébredjetek fel emberek és kövessétek ISTENT.Ámen.
266 2010. május 02. vasárnap, 07:27
Kill 'em all
Ha lesz is csak örülni tudok neki,hisz végre együtt pusztul a sok gyarló,szarházi mocsok kik nem méltók, hogy drága Földanya csodálatos ajándékára méltók legyenek.
265 2010. május 01. szombat, 09:22
küzmi
akkor nem kell zöbb csekket fizetnem?király!!!
264 2010. április 29. csütörtök, 12:36
rita
nagy fasz lesz 2012 be nem tudtátok
263 2010. április 29. csütörtök, 12:30
rita
istenkém mi van veletek shemmííí halnak meg ezek a magyarok
262 2010. április 27. kedd, 17:56
Letti
Szerintem ez egy nagy marhaság!!!!!!!Mert eddig is voltak mindenféle földi katasztrófák mégsem haltunk bele!!!!Nem lesz 201ben világ vége!!!!!!FOGJÁK MÁR FEL!!!!!!!
261 2010. április 23. péntek, 20:21
domli20
@(Dávid) én 17 leszek :D
260 2010. április 23. péntek, 20:14
domli20
Meg ez az izlandi vulkán is nagyon durva...és mondták h működésbe hozhatja a mellette lévő nagyobb vulkánt is, aminek pont most kéne kitörni...:S
259 2010. április 23. péntek, 19:57
Dávid
De jó még pont megérem a 19.et hogy betöltöm és talán felveszenk az orvosira:D éljen
258 2010. április 23. péntek, 19:56
Dávid
De jó még pont megérem a 19.et hogy betöltöm és talán felveszenk az orvosira:D
257 2010. április 23. péntek, 17:58
(°°,)
Szerintem nem lesz világvége. De ha lenne....
256 2010. április 22. csütörtök, 13:53
Benjamin
http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
255 2010. április 22. csütörtök, 12:38
Laci
Illetve amíg ebben a tetves országban éltek,tanuljatok meg Magyarul írni....nem vagyok kíváncsi az önkéntes nyelvújítókra.
Kezdjük ott hogy annak a szavára aki nemképes, nemhogy helyesen,de normálisan sem írni,nem adok,és szerintem senki más sem.
Üdv.
254 2010. április 22. csütörtök, 12:37
Laci
Illetve amíg ebben a tetves országban éltek,tanuljatok meg Magyarul írni....nem vagyok kíváncsi az önkéntes nyelvújítókra.
Kezdjük ott hogy annak a szavára aki nemképes, nemhogy helyesen,de normálisan sem írni,nem adok.
253 2010. április 22. csütörtök, 10:51
Benjamin
Sziasztok! Ha tényleg bekövetkezik és világ vége lesz, akkor nagyonnagy pusztulás lesz.Mind tudjuk hogy nagyon sok kisebb gyerek, csecsemö van a világon és ök már nem lesznek soha felnöttek..inkább arra kéne gondolni hogy lehet megállitani.Lehet hülyeségnek hangzik igy de higgyétek el hogy biztos van rá mod.És az ilyen "fogyatékos" embereknek üzenem akik beirják h világvégee jajjjne meghalunk! hogy ez nem vicces:/
252 2010. április 21. szerda, 17:48
=)
Sztem nemtom nem hiszem h lex v nemtom de miért pont 2010-ben lenne?? !!-.-"
DE ha lex.. akk lex.. engem nem non foglalkoztat ha meghalok így jártam.. ha meg nem akk nem.. akk élek tovább és szenvedek..:S:S x)
Meg am a fil is am volt + van is szal b+ majd 2-3 ember szaladgál országból országba meg még anyukájukba h megtaláéjanak vkit meg ott szüljön meg vki a piramisba ...xDxD
Úristen a filmnek nem volt lényege akk meg nekeünk is ezt kéne csinálni úristen...xD mondjuk ha nem érdekelne annyira nem néztem volna meg ezt az oldal kivi voltam h mi is az igazság de ez áhh szal xDDDDDD 2012-ben leszek 14.. xDés azt gondolom erről az egészről h csak kitalálták..:D:D:D
Nah ennyi volt puszcsi pá csoki.
251 2010. április 19. hétfő, 19:01
naty
olvasgattam a hozzászólásokat, még ha tudják is hogy mi lesz 2012-ben akkor se kötik az orrunkra, ha a fene fenét eszik is, sőt ha holnap becsapódik egy meteor azt is csak akkor tudnánk meg abban a pillanatban. nekem ez a szemléletmódváltás olyan halál szagúnak hat. tuti hogy sokan vagyunk a földön és előbb utóbb szelektálni kell akár mesterséges úton is, szerintetek a sertésinfluenza is magától indult el?!....
250 2010. április 18. vasárnap, 10:45
Laci
50%-50%....kitudja....vagy lehet inkább 40%-60%....de hagyj kérjek meg mindenkit,ne a világvége kifejezést használjátok,mert nagyon egoista világlátást tükröz,még mindig nem az emberiség a világ közepe.
249 2010. április 17. szombat, 19:01
ÉN
szerintem 50% hogy világvége lesz...
engem nem nagyon érdekel ha meghlok...
ha vége a világnak nem tudsz mit csinálni ha meg nincs vége élsz tovább ennyii...
én kemény 2012 ben leszek 16 éves szoval nem élnék sokat XD

nem kel itt izgulni xD
248 2010. április 17. szombat, 13:08
puzuaw
én félek de szerintem most lesz minden nap ugy kelek és fekszek hogy iátkozom azért hogy ne legyen világvége urunk SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTS
247 2010. április 17. szombat, 08:55
15*
50% szerintem, hogy eljön a világvége.
246 2010. április 16. péntek, 04:59
Meli
Szerintem lesz világvége ....De nem most...xD
Lehet Pl:3000-ben....De nem most 2012-ben...xD
De egyébként szerintem ezel csak az embert is íjezgetik....
Ne higgyétek el ....
De a ti dolgotok végülis...:/
245 2010. április 16. péntek, 04:53
Meli
Én nem nagyon hiszek ebben a hülyeségben....
De ha mégis lesz akk ez van meghalunk....
Hiába fél mindenki ez van mi nem tehetünk ez ügyben semmit....
Én 14 éves leszek 2012-ben mégsem félek.....
Elejinte féltem de így csak magatokban tesztek kárt ha elhiszitek.....
1999-re is mondták és sokan feleslegesen fel is akasztották magukat....
Én szerintem ez az egész hülyeség..
244 2010. április 15. csütörtök, 16:44
rencsi
én még nem szeretném hogy világ végelegyen szeretnék még vélni a gyerekemel és a férjemel félek tőle remélem hogynem lesz világvége.........
243 2010. április 13. kedd, 17:21
A lány
Szerintetek mi lesz??
242 2010. április 13. kedd, 17:20
A lány
Szerintem nem lesz semilyen világ vége,de azért felmerült bennem,hogy mi lenne ha tényleg megtörténne amit a maják megjósoltak ??????
241 2010. április 03. szombat, 07:05
valaki, aki leszarja a világvégét
Igérem, hogy 2013-ban szopkodhatjátok a ****omat.
240 2010. április 02. péntek, 06:51
bigyo
nem tudom, hogy eljő a világ vége de azt tudom hogy éljünk a mának és szeresük egymást mig lehet!!!!!!!! ez a válság ugyis tönkre teszi az emberiséget több ezer embernek nincs munkája és amai naprol a másikra él! ez az igazi világ vége........................
239 2010. április 02. péntek, 06:41
bigyo
nem tudom, hogy eljő a világ vége de azt tudom hogy éljünk a mának és szeresük egymást mig lehet!!!!!!!! ez a válság ugyis tönkre teszi az emberiséget több ezer embernek nincs munkája és amai naprol a másikra él! ez az igazi világ vége........................
238 2010. március 27. szombat, 17:41
mirkona
szerintem nem lessz semmi csak duma az egész
237 2010. március 26. péntek, 09:40
Laci
Na mivan,énvagyok az eggyetlen visszajáró fórumozó?
236 2010. március 23. kedd, 19:31
Laci
Legalább helyesen irtad le....
235 2010. március 23. kedd, 14:07
nikolasz
kapd be
234 2010. március 19. péntek, 18:18
norbi2012
ez komoj dolog lesz en el hiszem
233 2010. március 15. hétfő, 22:13
öcsi70
reméljük nem; de ez a világ beteg. inkább nekünk embereknek kellene változnunk s ezzel változna a vilagunk is.a többi dologba ugy sem szólhatunk bele.
232 2010. március 15. hétfő, 21:36
Laci
Kicsit kiegészitve, az előzőeket....nem azzal kell foglalkozni hogy lessz-e vagy sem,hanem azzal,ha lessz felkészülten várd,de ha nemlenne akkor se bánj semmit.
Üdv:
Szigeti Laci
231 2010. március 15. hétfő, 21:34
Laci
Köszönjük Cica,ez mélyreható fejtegetés volt!:D
Senki,nem kérdez senkit hogy megkel-e halni...a halál a sarkadban liheg,elöbb-utóbb utolér.
Nem akarok senkit sem riogatni,ráerőszakolni az álláspontom,de perpillanat úgy tünik nemcsak a magamfajta "csendes őrült" hisz a közelgő végben,hanem a kormányok is...maximum az amugyis elbutitott nép arcába nem mondják.Nem,nem akarok meghalni,de ha jön,inkább...fasz tudja,egy az emberek kimenekitésére szolgáló teherautó mellett égjek porrá,katonaként....
Jut eszembe,egy jót anács katonáknak,és leendő katonáknak,ha atomvillanást látsz vedd le a sisakodat,különben a fejedre olvad.
230 2010. március 15. hétfő, 20:37
cica
nem akarok meg halni
229 2010. március 15. hétfő, 19:37
Laci
"A Spitzbergák Nemzetközi Magbunker (norvégül: Svalbard globale frøhvelv) egy magtároló a norvégiai Svalbardon. A norvég kormány hozta létre abból a célból, hogy megőrizze az ismert élelmiszernövények magvait egy esetleges globális katasztrófa esetén."
Mert senki sem készül semmire....
228 2010. március 15. hétfő, 19:31
Laci
Először is,Éljenek a Magyar hősök,akik életüket adták ezért az országért!

Másodszor,mindenki abban hisz amiben akar,nem azért vagyunk itt hogy azt firtassuk lessz-e ,vagy sem,hanem azért hogy mikor várható,és hogy megy végbe!
227 2010. március 15. hétfő, 08:51
egyvala
Na most aki ezt az oldalt belinkeltem,nem akarom megbántani ,de ez ha elolvassa egy kicsit reklámszagú, ez lenne a megoldás,terjeszteni egy hülyeséget? akik ezt a rémisztgetést csinálják,azokat 2012.dec. 23. amikor már vége van a világnak ,de mégsem:D akkor életfogytiglani börtönre ítélném.. utána nem lenne ez a hülyeség 10 évente, hát ti nem éltetek 1999be??? hülyék vagytok emberek?:D chile,haiti, régen is voltak földrengések, amúgy nézzetek utána a tavasz, ősz átmeneti időszakokban mindig sűrűbben van földrengés,szélviharok..

http://www.2012supplies.com/countdown.html

"Add the Official 2012 Countdown timer widget to your
email, website, blog, MySpace, Facebook, Blogger,
WordPress, iGoogle, or other social network profile.
Simply copy the code below and paste and thats it."
226 2010. március 13. szombat, 11:17
xyz
Tehát elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy elérje a Földet.
225 2010. március 13. szombat, 11:11
stb
Azért is van nagyon kicsi esélye annak, hogy meteor csapódik a Földbe, mert a legnagyobb részük már a légkörben elég.
224 2010. március 13. szombat, 08:25
Rózsa
Én is elgondolkodtam már ezen, hogy mostanában sok a földrengés, tornádó akkor jött egy meteor!!! MÁR CSAK A ZOMBIK HIÁNYOZNAK :):):) egy virus..Én ugy tudom hogy majd csak 5 milliárd év mulva lesz világvége. Remélem élünk még egy 130 évig
223 2010. március 12. péntek, 14:22
stb
2010 és 2012 földtörténati korban nézve gyakorlatilag ugyanaz az év. A mai fejlett technikával már bőven ki lehetne mutatni, ha két év múlva valami nagy veszély fenyegetne (meteor, kisbolygó). De semmilyen, A Földet elpusztító veszélyről nem tudunk. Csak megalapozatlan találgatások vannak.
222 2010. március 12. péntek, 13:22
piriyy€€
12 éves vok és nagyon kíváncsi :SS És 3 év múlva nem xeretnék meghalni 15-évesen :SSS De akkor most mi vannn?? xD xD xD
221 2010. március 12. péntek, 12:50
stb
Előfordulhat, hogy meteor csapódik a Földbe, és emiatt az élővilág teljes átalakuláson megy keresztül. De kb. egymillió évente csapódik be akkora meteor, amely akkora átalakulást okozna az élővilágban, mint a dinoszauruszok esetében.
220 2010. március 12. péntek, 12:26
xyz
Csak egy kis kiegészítés.

Szerintem semmi sem fog történni 2012-ben és utána sem. Ugyanolyan átlagos év lesz, mint bármelyik másik év. 1999-ben is azt mondták, hogy 2000-ben lesz a világvége. Persze én tudtam, hogy ugyanolyan átlagos év lesz, mint bármelyik másik év, és így is lett. Amíg van napsütés, nagy valószínűséggel élet is lesz a Földön. A Napban a hidrogén héliummá való átalakulása biztosítja az energiát. Persze egyszer kifogy az üzemanyag a Napból és akkor vörös óriássá válik és elpusztul. Vele együtt a Föld is és a Naprendszer nagy része. De az üzemanyag kifogyására ötmilliárd év múlva kerül sor. Ötmilliárd év múlva szerintem meg már amúgy sem lesznek emberek a Földön.
219 2010. március 12. péntek, 12:12
xyz
Szerintem semmi sem fog történni 2012-ben és utána sem. Ugyanolyan átlagos év lesz, mint bármelyik másik év. 1999-ben is azt mondták, hogy 2000-ben lesz a világvége. Persze én tudtam, hogy ugyanolyan átlagos év lesz, mint bármelyik másik év, és így is lett. Amíg van napsütés, nagy valószínűséggel élet is lesz a Földön. A Napben a hidrogén héliummá való átalakulása biztosítja az energiát. Perzse egyszer kifogy az üzemanyag Napból és akkor vörös óriássá válik és elpusztul. Vele együtt a Föld is és a Naprendszer nagy része. De az üzemanyag kifogyására ötmilliárd év múlva kerül sor.
218 2010. március 12. péntek, 11:46
ijikj
niknikn
217 2010. március 11. csütörtök, 19:33
Laci
Imádom,amikor ilyen mellékes fejtegetéssel próbálják elterelni a témát:D....Figyu,mi lenne ha nem a kutatokat szidnád,hanem szelektíven gyűjtenéd a szemetedet?....Vagy beállnál katonának,és eltakarodnál Afrikába kaját osztogatni szerencsétlen embereknek?....
Ez ilyen emberek mint te,felballagna világvége forumra,közlik a jelenlevőkkel hogy faszok vagytok,ugysem lesz világvége...utána kimennek a kertbe elégetnek pár gumi abroncsot,meglocsolják a virágaikat benzinnel,amit aztán meg is gyújtanak,majd kidobnak a kukába egy féltányér kaját,végül beleröhögnek a 6 diplomás csillagász arcába aki azt álitja jön a meteor....látom Magyarország is kezd el amerikaiasodni!
Üdv.Szigeti
216 2010. március 11. csütörtök, 18:50
Egy ember
Hát... nem igazán hinnék a kutatoknak, meg senkinek... inkább marad a biblia a kutatok majdnem minden 4-5 évben világvégét jósolnak. És ha minden igaz, felmelegedés lesz a földön, semmiféle katasztrófa. Egyébként a halálunk így is úgy is be fog következni... A tudosok meg nem értem minek mondják a marhaságaikat. Ak érteném ha 99%-ba biztos lennének benne, de így meg csak ilyeszgetik az embereket. Egy haver bejött hozám és kérdezte, h "Mi lesz ha itt lesz a világvége" komolyan aggódott emiatt... Ha biztosak benne, ak mondják. És szerintem az az igazság h mi megöregszünk meghalunk és ez még így lesz 500-1000 év múlva is.
215 2010. március 11. csütörtök, 18:00
karogo varju
Laci nagyon jol vazoltad a helyzetet ! udv. :)Egyet kell, hogy ertsek !
214 2010. március 11. csütörtök, 16:48
nagy jeno
2012 ha tenleg be kovetkezik ez a katasztrofa akkor az emberisegnek semi eseje at elnie eszt a napot 2012 dec. 21 de meglehet valtosztatni eszt a napot ha az ember valtoszta a viselkedesen akkor igen de ha tovabb fojtatj az ember a sok szenyezest akkor tenleg el jo a vilagvege probajunk minel tobb fat ulteni es minel tobb fat NEM kivagni es ha nem muszaj ne jarunk autoval mert az csak az ozonreteg kijukadast veszejeszteti es a kombinatok megfekezeset hogy ne szenyezek a levegot lehet valtosztani ezen a napon 2012 dec 21 " vedjuk a termeszete mert o is meg ved a katasztrofatol.
213 2010. március 09. kedd, 12:10
Laci
Bocsánat a közönségességért,és a sok helyesírási hibáért,végigolvastam a hozzászólásokat,és a sok értelmes megjegyzésnek sikerült fel idegesitenie.
Egyébként 2012-re rengeteg variáció esedékes.
Például az évek óta késő naptevékenység maximuma NASA és Francia előrejelzések szerint akkor lesz....
De kitudja,lehet egyszerűen csak elszabadul egy halálos vírus egy Amerikai laborból,és vége....
N apjainkban nagyon sok minden van a levegőben,legalábbis megérzések formályában.
"A vég nem tudhatod mikor jön el,de ha érzed hogy itt az idő minden erőddel küzdj ellene"
Egy Francia Idegenlégiós

Üdv.:
Szigeti Laci
212 2010. március 09. kedd, 11:52
Laci
A spártai életmódot választották,tökéletes szimbiózisban éltek a környezetükkel,és nagyon jól elvoltak így!

Üdv:
Szigeti Laci
211 2010. március 09. kedd, 11:51
Laci
-Az emberiség megtizedelődése:
Számomra ez a legszimpatikusabb lehetőség.
Az emberiségre régóta ráfér egy "tisztitó tűz".
Sokan várták már a történelemben,és ha nemjött, akkor csináltak maguknak ők,háború formályában. Az biztos hogy egy ilyen extrém helyzetet csak a fizakailag,szellemileg kiegyensúlyozott,találékony,és összetartó közösségek élnének túl....nemgondolom,hogy 7 miliárdos lélekszámmal,még sokáig élhető ez a bolygó,sem pedig azt,hogy erre a rohadtsok technikára szükségünk van....az ógörögök is nagyonjól elvoltak azon a szinvonalon,és boldogok voltak,többet értettek a filozofiához,matematikához mint ma bármely átlagember!Ugyanez áll fent a malyáknál,egyiptomnál.
Nehogy azt higgye bárki is,csakmert ők babonásak voltak,és nemvolt angol wc-jük meg flancos 23rétegü klotyópapirjuk,ők fejletlenebbek voltak,sőt!
210 2010. március 09. kedd, 11:50
Laci
Hááát,most érzem úgy hogy eljött az ideje,a hozzászólásomnak.
Ugyebár 3 lehetőség van,"világvége",az emberiség vége,és az emberiség megtizedelődése,nemde?
Vegyük sorra őket!:)
-Világvége:
Ha foglya magát,és egyszer csak elpusztul az egész világmindenség,az szerintem, minket nemfog izgatni,a sok ostoba ember,majd úgyis rácuppan a laptopjára(a gyermeke,meg barátnője helyett!) és elsiratja utolsó másodperceiben a tökéletesen üres,és értelmetlen életét....grat,ezért érdemes volt anyádnak 2-8órát szenvednie a korházban!
-Emberiség vége:
Az emberiség tökéletesen megérdemelné,azok után hogy egy merő szemétdombot varázsolt a bolygóbol,de ami azt illeti már a naprendszerbe is szemetelünk,az ember a legundoritóbb életforma ami csak létezhet. Egymást öljük halomra miközben önző módon csak magunkal foglalkozunk....megérdemelnénk.
209 2010. március 07. vasárnap, 00:37
Seraf
Fogadjátok üdvözletem.
Átolvastam az oldal cikk-szerű tartalmát, de megvallom nekem jobban tetszettek a hozzászólások. Szóval, nagyon sokrétűek ( vallás, csillagászat. kultúra, történelem, stb ).

Apocalypse : Feltárás - Leleplezés
(( http://www.zalaclub.hu ))

Van aki ebben és van aki abban hisz. A tény persze az. hogy a világ majd minden szempontból bajban van. Valami történni fog és ez érezhető. Minden ősi kutúra jelezte.
208 2010. március 05. péntek, 07:28
meli
hello!


jósólták ezt a malyák mindig és mindigis ijezgetni fogják az embereket.

jah és aza meteór nem csak azt jelentheti...hanem mást is.

CSÁSZTOK:meli
207 2010. március 04. csütörtök, 12:57
máté
+ Még az a H1N1-is Már meteor,Vírus,Földrengések
206 2010. március 04. csütörtök, 12:51
Máté
Amúgy már észre lehet venni hogy közöledik 2012 Földrengések meg 1 meteor is jött!!!
205 2010. március 03. szerda, 17:55
karogo varju
http://www.mno.hu/portal/698587

Hat nem gyonyoru ? :)Meg a MIENK !! :)
204 2010. március 03. szerda, 14:28
2012
2012-ben születik meg a Föld hétmilliárdodik lakosa. Népességkutatók a pontos időpontont is megbecsülték, szerintük ez 2012. október 18-án, pontban 0:36 perckor következik be.
203 2010. március 03. szerda, 13:51
Loool
Am tegnap mi volt a tv-be?

Meteor a láthatáron
A giga-fénycsóva hihetetlen lázba hozta az országot. Ipari kamerák százai rögzítették, de volt, aki a levegőből látta.
http://www.rtlhirek.hu/video/84341
202 2010. március 03. szerda, 13:47
Loool
Lesz világvége de nem most...ENNYI...
201 2010. március 03. szerda, 13:46
Bazsi
Szerintetek a Föld szűnik meg vagy minden? mert végülis a világvége film-csak a Földről ír.... és a világvége- a mindenség....Chh....
200 2010. március 02. kedd, 18:39
vikkanyo
Am van egy oldal ami visszaszámlál: http://www.2012supplies.com/countdown.html
199 2010. március 02. kedd, 18:37
vikkanyo
Nem kell minden hülyeséget bevenni.Mindenki úgy tesz mintha most először jósoltak volna világvégét.Ha nem készülne belőle film akkor kb 50% al kevesebb ember venné komolyan.--igaz!
198 2010. március 02. kedd, 18:26
vikkanyo
bocsika 2012 december 21
197 2010. március 02. kedd, 18:25
vikkanyo
Nem biztos hogy világvége lesz, csak lehet a Föld egy olyan ponthoz ér amikor elkezdődik valami, vagyis elindul egy folyamat. Ez nem pont 2012 december 12-én fog megtörténni. Én is hiszek benne. Sok dolog utal arra hogy nem lesz világvége. A maják okosak és fejlettek voltak. Amúgy meg nem mi, emberektől következnek be a kihalások a száradások,hanem a naptól. Mert a nap annyira felmelegíti a Földet hogy pár éveken belül kitörhet és minden megszűnik. Ha nem is minden, de a Föld ahol egyszer emberek éltek kipusztulnak és egy új világ kezdődik. Sok világvégét jósoltak, de egyik se következett be és ez sem fog. Amióta elkezdték jósolni az 1. világvégét, lehet hogy pont azóta kezdődött el a folyamat. Kösz hogy elolvastad! Remélem több mindent megtudtál! Remélem még sokáig élünk! Így legyen! =)
196 2010. március 02. kedd, 02:31
G
Akit érdekel a téma, ebből a könyvből sok minden kiderül:
2012 Van választásod
195 2010. március 02. kedd, 01:21
karogo varju
Akkor pajtikaim elkezdodott, nem kell ide 2012 ! :D
idezet, reszlet az elottem bejegyzetthez: "Egy körülbelül egyméteres, vagy valamivel kisebb szikladarab lépett be a Föld légkörébe és semmisült meg nagy magasságban hazánk felett. A jelenségre vasárnap éjszaka, 23.25-kor került sor, és a borult ég ellenére sok helyről látták az országból."
194 2010. március 01. hétfő, 22:21
LuPeX
Hát én már bizonytalan vagyok!
Lehet tényleg eljön 2012!(kicsi a valószínűsége)
Épen híradokból hallom hogy chilében 8.8 tizedes földrengés volt,haitiban 7,3 földrengés volt,és az emberek ölik egymást a vízért és az élelemért!
Meg akkor a fejünk felett száguldott el egy meteor,amit énis láttam az ablakból egy villanást utánna meg egy nagy dörrenés(megijedtem)Mikófalváról láttam ezt!
Vajon még mit rejteget 2010?
Ezt majd csak később tudjok meg,adig is éljük az életünket :D
193 2010. március 01. hétfő, 20:26
én
és ha világvége lesz mi lesz utána semmi? de a
semmi az mi ugyhogy semmi az nincs csak lesz valami nem.
ha vége lesz hát vége lsz úgy sem tudunk tenni ellene ,lehet itt siránkozni meg félni de minek felesleges pánikkeltés az egész.Aki ebből is pénzt akar csinálni meg is érdemli aztán ha vége kitörölheti vele.
192 2010. március 01. hétfő, 19:29
Angetr
iGAZ SZERINTEM FÉLEK
191 2010. február 28. vasárnap, 21:34
gitta
sokszor volt vilag vege josolva ,es megis itt vagyunk ,de ez mar igy nem mehet sokaig ijen rosz iranyba.ugy hogy job felni mint meg ijedni.
190 2010. február 28. vasárnap, 18:41
az most mindegy..
Hát..nem hiszem hogy ez igaz mert már vagy pár téves ˝riasztás˝ volt...de remélem nem lesz semmi,mert én nem akarok 13 évesen meghalni:S...
189 2010. február 28. vasárnap, 18:17
viktor
Szerintem nem is jön el a világ vége.
Azért mert mán sokszor mondták.
Ha mégis akor csak anyi hogy ne pusztuljon ki az emberiség.
188 2010. február 27. szombat, 18:47
josh
A Biblia pontos képet rajzol arról az eseményről amitől sokan tartanak. A jelenések könyve szinbolikusan beszél erről az eseményről, amely izgatott várakozásal derül ki, hogy nem az ember fogja elpusztitani a világot illetve önmagat hanem ahogyan a biblia világosan fogalmaz emberi kéz érintése nélkül fog elpusztulne de nem természet katasztrófa által.
187 2010. február 27. szombat, 18:41
handa imi
hát én nagyon félek DE REMÉLEM NEM TŐRTÉNIK MEG EZ AZ ANYUKÁM SZERINT EZ NEM IGAZ ÉN SZERETNÉM LÁTNI EZT A BOLYGOT
186 2010. február 27. szombat, 18:35
Stella
szerintem lesz valami . Aki aszt mondja hogy nem fél az fél a legjobban . de nem kell meg ijedni hisz mindenki anyi mindent mond . meg halunk es ez igy lesz ijenkor meg ijedunk félunk szaladnánk de sajnos eséjunk sincs semire . csak anyit tudok irni hogy meg erdemeljuk mind anyian hiszen anyira roszakat tetunk . gondolkozatok ell mindenen .Stella.
185 2010. február 27. szombat, 13:34
..:
Szerintem az ember pontosan nem tudhatja,hogy mikor jön el a Világ vége!Lehet h holnap lehet h ma!Csillagászok szerint pár millió év múlva lesz vége a világnak mert a Nap magába szippantja a Földet ezzel megsemmisítve a Naprendszert!Az a lényeg h éljünk a mának,mert nem tudhatod h melyik nap az utolsó napod! Úgyhogy legyél vidám és élj ameddig csak lehet!!
184 2010. február 27. szombat, 07:26
Viki
A maják nem tudnak olyan életet élni mint mi és az emberek rémiszgetésével töltik el az az idejüket. megjósólták hogy lesz 2000.-ben de nem lett és akkor most meg megint rémiszgetnek minket akik vagyis mi civilizáltabbak vagyunk .És tuti nem tetszik nekik. Vessenek magunkra ne inkább minket rémiszgesseenek .
183 2010. február 26. péntek, 21:22
én
Különben meg ha vége lesz két év múlva mindennek akkor mi a szarnak dolgozunk már, mindenki élvezze az életet ahogy jól esik aztán ugyis lehúzzák a függönyt itt el is vesztené az értékét a pénz mint olyan dehát nem veszem észre hogy valami is változna a világban csak az álltalános hogy vannak nagyon gazdagok meg mi.
182 2010. február 26. péntek, 21:16
én
Ja még valami ha az okostojás nostadamus is kitalálta a 2000-es évet mint világvége aztán nem jött be akkor mi van ? Előtte azzal voltak elfoglalva hogy minden bejött neki ,persze ami elmult arra könnyű volt ráfogni hogy nosi megjósolta ez meg nem jött be aztán most kellett keresni más hülyéket hogy azok mit jósoltak . kiváncsi leszek 2012 után majd ki mit fog jósolni bár még van egypár mesebeli alak akiből jó nagy baromságokat ki lehet találni de legalább van témája a hollywoodi filmeseknek az is valami
181 2010. február 26. péntek, 20:54
én
Csak azt nem értem hogyha azt mondják tegyük fel világvége lesz és sokan meghalnak akkor aki túléli hol fog majd élni lebegnek a semmibe vagy mi. Szerintem ez az egész világvége turizmus egy nagy húmbuk médiafogás aztán majd ha nem történik semmi akkor mindenki megvonja vállát aztán a sok okosnak meg lesz ideje megint új elméleteket gyártani. De ha annyira okosnak képzelik magukat egyesek hogy itt az állútólagos évmilliókkal ezelőtti civilizációknak az irásait fejtegetik hogy hogy nem lettek még istenek már ha voltak egyáltalán mert ugye senki nem látta őket de történetek persze vannak bőven az ember meg hiszékeny igy aztán lehet is rá hatni az ilyen megfoghatatlan baromságokkal
180 2010. február 24. szerda, 11:36
Zola
Helloka

"utolsó idők?" "meghaltok?" "világvége?" -Ezeket nem értem ,ilyen butaságokat már írtatok 1998-1999ben is, emlékszem mi volt a sláger ,hogy a számítógépek mindenhol a világon megállnak,és megáll az élet,meg az armageddon eljön,és mi lett? megjelent a számítógépen az ,hogy 2000.01.01 :D mi lesz 2012 dec. 23. után? hát 24.,és egy elmebeteg kitalálja,hogy 2040kor világvége ,és 2038ba megint elkezdtek hülyeségeket írni,mint most.. ez az egész mögött hatalmas nagy apparátus van,hogy nyomják a médiába,és hogy miért? ott van a Holnapután c. film Armageddon,2012 .. dollár milliók plusz a pólók,sapkák,bögrék,ez egy üzlet,ami hála nektek jól jövedelmez
179 2010. február 22. hétfő, 20:48
Ricsi123
hello én nem nagyon értek hozzá de ezt a viágot már agyon mérgeztük akkor ne csodálkozatok h kataszrófák történek aki meg nem hisz benne igy járt de én azt mondom jobb félni mint meg ilyedni de majd amkor ott döglötök meg akkor legyen nagy pofátok nem a kommentbe csicskák aki nem tartozik bele ne vegye magára
178 2010. február 22. hétfő, 20:02
gyuri
http://utolsoidok.com

Érdekes oldal nézzetek be hozzám:)
177 2010. február 19. péntek, 16:41
DIE :D
MEGHALTOK!!!!!!
176 2010. február 17. szerda, 19:21
naiv????
nem hiszem h naivak lennénk,esetleg csak bizunk a jobban..és nem mindenki a katasztrófát várja,mert sokunk nem hisz a világvégében,olyan nem lesz...
175 2010. február 16. kedd, 16:11
trabant
szerintem nagyon szomorú.de nemhiszem hogy bekövetkezik.
174 2010. február 15. hétfő, 09:11
Louis
Sziasztok!

Látom sok itt a fiatal,naiv hiszékeny ember, emlegetitek a gazdasági válságot,a vírusokat, a világvége időpontját, a bolygók állását, hát ezek már mind voltak, volt már ugyanilyen válság 70 éve, a bolygók évente összeállnak, vírusok is voltak (spanyol nátha), és 2000be is volt világvége. Nem ezzel kéne foglalkozni, 2012 december 21.,22.,23. már ott sem pontos a dátum de utána mi lesz? 2013?2040? mindig-mindig van és lesz és volt is ilyen dátum,kár ez a nagy felhajtás...
173 2010. február 11. csütörtök, 17:05
s.janos
mindenki fogadja szivebe az ur JEZUST mer akkor az UR magahoz veszi es udvozul AMEN ?
172 2010. február 07. vasárnap, 16:13
Csak ember
Néhány hozzászólást végigolvasva észrevettem, hogy a vélemények nagyon osztottak, de hát emberek vagyunk és sokfélék... Tudósok, asztrológusok és még sokan mások próbálnak különböző "okos" hipotézissel előállni, de annyira értelmetlen, hiszen a jövő titkai kifürkészhetetlenek... hajlamosak vagyunk mi emberek túl sokat gondolkodni, ahelyett rábíznánk magunkat a GONDVISELÉSRE... Ady Endre szavait idézem: "Nem volna más vallás, nem volna csak ennyi: imádni az Istent és egymást szeretni"... én remélem, hogy az új világban meg fog ez valósulni...
171 2010. február 06. szombat, 16:58
Hivő lány Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Sziasztok mindenkinek....nagyon sokat olvastam és dokumentáltam erről a témáról,szinte az ezotéria a mindenem(persze attól "reális" vagyok).18 és fél évem ennek az érdeklődésnek szenteltem és szerintem igy lesz ez a továbbiakban is.Az én véleményem szerint a 2012-es felemelkedés igaz dolog,amit az ősök előre tudtak,ugyanis bölcs népek voltak.A Föld egy globális átalakuláson megy keresztül,ami minden embert érint.A régi világ lassan véget ér,s ez érzékelhető is,ugyanis a sok katasztrófa,a világválság,a hirtelen elhalálozások száma jelentősen megnőtt az Utolsó Időkben.De ez meg fog változni....
Nagyon örülök,hogy rábukkantam erre a honlapra,és arra kérem a hasonló gondolkodású embereket,hogy ha szeretnének megismerkedni velem e-mailben,akkor nagyon szivesen várom a leveleiket...mivel én szeretnék kapcsolatban lenni spirituális beállitottságú emberekkel.
170 2010. február 04. csütörtök, 13:04
ismeretlen
ez be fog következni akár hiszitek akár nem ugy hogy készüljetek fel . a nap fog minket elpusztitani nem az aszteorida 2012 ben lesz
169 2010. február 03. szerda, 17:39
szavanarola
tegnap beszéltem egy maja főistennel. ütött az utolsó óra, mondta. én ásítottam egy nagyot, aztán átfordultam a tengelyemen és lesmároltam berta duddét
168 2010. február 02. kedd, 18:08
Domcsa
amúgy meg sokan fizikai világvégére gondolnak...ez így konkrétan (szerintem) nem igaz...eleinte énis féltem(ez valószínüleg a 7 éves koromban történt auutóbalesetre vezethető vissza...azóta félenkebb vagyok), de utánaolvastam és sok helyen láttam ,hogy nem igaz...bár olyan cikk is akadt ahol azt irták , hogy igaz...
Üdv!
167 2010. február 02. kedd, 17:24
Domcsa
ja és a film....látványos de kamu
166 2010. február 02. kedd, 16:57
Domcsa
szerintem se lesz itt 2012-ben semmi extra dolog....találtak 1 kőtáblát...naés...HollyWood rátapadt a témára és elterjeszte a filmjével ezt a nézetet hogy "jaj itt a világvége"...nem lesz semminek se a vége maximum változás fog történni az emberiséggel...még a maják sem hisznek ebben...olvastam 1 cikket a neten, h csak a majáknál lesz változás...és az emberiség is nagyképűen azt hiszi ,h bármit veszélyt is jelent a Földre nézve...a Fölt sokkal szönyűbbeket is túlélt , mint mi.Nézzzétek meg George Carlin-Mentsük meg a bolygót! a youtubeon...sok érdekes dolog van benne,h az emberek nem veszélyesek különösképpen a földre nézve.Üdv mindenkinek!
165 2010. január 30. szombat, 23:38
peace
2012.-t akartam irni:)
164 2010. január 30. szombat, 23:36
peace
Nos..nem tudom, higyjek e abban, hogy 1012ben vesz fordulopontot a vilag. Ugy velem , csakis vilagmeretu katasztrofak(vagy meg azok se) dobbenthetik ra az embereket az elet valodi ertelmere. A mai ember mar nem tudja ertekelni az elet apro oromeit, hajlamosak vagyunk a szepet, a jot termeszetesnek venni, meg se latni....pedig ha egy kicsit is belegondolunk...annyi mindenert kellene halasnak lennunk(az eletunkert, szereto szuleinkert, baratainkert, stb)azert is hogy ilyen gyonyoru vilagban elhetunk, s nem pusztitanunk kellene, hanem inkabb vedeni, hogy az emberisegnek minel tovabb resze legyen e foldi paradicsom elvezeteben. Tobbet kellene egymassal torodnunk, de mindez csak ugy megvalosithato ha eloszor is magunkat hozzuk rendbe. Mi eggyek vagyunk az univerzummal, a reszet kepezzuk s ha ot pusztitjuk, vegiteletunket irjuk ala..................

PEACE PEACE PEACE
163 2010. január 24. vasárnap, 13:50
dögri
én már nem tom mit higgyek
162 2010. január 22. péntek, 20:34
Lola
Hát,ha be is következik,akkor az nagy részben az emberiség hibája lesz! Mert ha kifújjuk az orrunkat,és van tőlünk kb 4 méterre egy kuka,akkor mi inkább ledobjuk a földre,a sok bacilussal teli zsebkendőt,UNDORÍTÓ!!!!!!!! Ha el is jön,megérdemeljük! De Jézus második eljövetele is közel van,tehát egy új világ is kezdőthet a jó emberek számára! És kérlek,ha valaki nem hisz Istenben,ne kezdjen el róla káromkodni! És ha valaki csak azért jön ide,hogy jól kinevesse a vallásosokat,meg káromkodjon Istenről,az inkább menjen el innen,mert ez egy 2012-es oldal,és nem pedig nevvesük ki a vallásosokat oldal! És amúgy mondanám pár embernek,hogy feltalálták az ékezetet! Nyugodtan használjátok! És szerintem nem én vagyok az egyetlen,aki nem szereti,ha valaki ékezet nélkül ír! Éís amúgy emberek,meg kéne válltozni!!!
161 2010. január 20. szerda, 22:29
LuPex
Énse hinném hogy ez 2012ben biztos így lesz,túl hamar lenne!
A Tudósok megálapítoták hogy 1,5év milliárd mulva a hold anyira eltávolodik a földtől hogy nem tudja a földet a tengelyén megtartani,ezért a föld jobra balra fog mozogni le fel a tengelye ami óris környezeti katasztrófa lesz!
(Mivel tudjuk a Jupiter a legnagyobb bolygó anak a gravitációs mezőébe fog a hold eljutni!
4évmilliárd mulva szinte biztos hogy a föld elpusztul,s vele így minket is elvisz!!ez a nap robbanása miatt lesz,de még 4évmilliárd után nem roban fel hanem olyan nagyra megtágul hogy benyeli a földet így biztos vége lesz mindenek!
(LOL 1.5,-4évmilliárd az nekünk maga az örökké valóság :D)
160 2010. január 18. hétfő, 12:45
Dark angel.
ne vesztegesd az idődet értelmetlen dolgokra.inkább keresd meg azt ami igazán boldoggá tesz :) (L)
159 2010. január 17. vasárnap, 19:32
bogi
ezt aki el hiszi az nagy hulye mert aki nm hiszi a nm hulye mert nm johet el 2012-ben a vilagvege mert nm mi hatarozuk meg miko jon
158 2010. január 15. péntek, 17:57
B-girl
Nagyon vicces mondhtatom!
157 2010. január 10. vasárnap, 18:06
S.T.A.L.K.E.R.
A világ melyik vége jön el?
156 2010. január 09. szombat, 18:54
B-girl
Igen ez így igaz!Akárki is irta igaza van!
155 2010. január 08. péntek, 21:16
Egy ember a sok közül...
A Majáknak már akkoriban nagyon jó csillagászatuk volt, és építészetük is lenyűgöző. A mai technológiával is okozna fejtörést egy piramis építése. Nagyon fejlett civilizáció volt. Viszont hirtelen "eltűntek", hogy hogyan azt senki sem tudja, mert őket nem az amerikai gyarmatosítók mészárolták le. Erich Von Däniken könyvei adhatnak erre némi magyarázatot. Szóval érdekes dolog.
A természeti katasztrófák is egyre sűrűbben fordulnak elő, ami nem véletlen, változik a Föld éghajlata, gyengül a Golf-áramlat, olvadnak a jégtáblák. Időjárásunk meg van hülyülve, egyik nap van 15-20 fok, másik nap -10, Ez nem normális dolog. És télen eddigi életemben még nem láttam télen zívatart villámlással, dörgéssel és jégesővel. Szóval szerintem valami történni fog a Földön... Ha nem is világvége, de nagy változás lesz.
154 2010. január 08. péntek, 16:27
B-girl
schnukinak üzenem te vagy hülye ember!részvétem azoknak akik ismernek és elviselnek!ekkora köcsögöt mint te!hmmm vkinek annak is kell lenni.elöször tanulj meg irni és utána dumálj!
Puszika!
Peace
153 2010. január 08. péntek, 12:23
Agresszívtapsifüles
Jó lenne helyesen írni is megtanulni egyeseknek nem csesztetésből mondom.Könyörgöm még a vak is látja mi van itt!!!Jó lenne felébredni és nem csak a pénzhajhászásnak élni.Mi van ha holnap meghalnál?Hova viszed az összeharácsolt vagyonod?A sírba nem viheted,Isten elé csak a lelked teheted.A holnap nem ígéret csupán esély.Akármikor vége lehet mindennek,amekkora balfaszok vagyunk még előbb gajdratesszük a Földet mint 2012-ben.

És megérdemeljük mi emberek amit kapunk.Mert csak a külsőségek,a pénz számít,szarér-húgyér eladják az anyjukat is az ördögnek egyesek.Jó lenne egymásra figyelni.
PEACE!
152 2010. január 08. péntek, 01:17
tibi
mivan veletek nics egy csepeszetek akor jon avilagvege mikor meg haltok az meg a urkezeben van nem a majak joslataban majak egy huje emberek voltak a maji civizaijohoz en is josolok nektek valamit hogy nekem 2015 ben aranyat fogok szarni azt is elhiszitek mert en nem akor ne firkasatok a 2012 halesz a kor itlesz mit torodol vele ugysem tehetel semit meg nem lehet meg josolni
mert meg ember nem lata a jovot ej a manak a holnapal meg netorogy ez a en velemenyem hameg an nyira izgat akor tudok egy meg oldast egy golyot a felybe oszt nem kel a godni meg felni a 2012 itt a megg oldas nocsa mert nem erekra ijen hujesegel foglalkozni mert van masdolgom is ugyan ugy mint nektekis tikis tgyetek a dolgotokat nefejetek mert nem lehet megjosolni a vilagveget mert az jon magatol a mikor meghalsz oszt ojankor mar az teged nem erdekel szrintem no szijasztok ne fejetek ha lesz vilagvege akor it lesz??????????
151 2010. január 07. csütörtök, 21:06
schnuki
Hogy lehetne a vilagot megvaltoztatni, a kozmikus esemenyeket nem igazan tudjuk befolyasolni, ürraketacskaval becsapodo meteorok röppalyait modositani, na ja kerem, de mekkora is az a becsapodo egi tünemeny. Nekem van vilag vege, nem is egyszer, ha a megboldogult anyosom leanytestvere latogatast tesz nalunk. Az a vilag vege maga, olyan sötet.
150 2010. január 05. kedd, 17:35
delta
tudjátok az emberiség soha semmiből nem tanul ,és nem hisz semmiben!megérdemeljük ha ez igy van elrendelve.
149 2010. január 05. kedd, 16:55
FaZyyy
mar volt 1 par vilagvege...szerintem ezt is tulelem ha mar ediig tuleltem oket:)):)):)):))
148 2010. január 04. hétfő, 20:55
zoli
tudjátok az a gáz hogy 1000 re 2000 re meg mindenre monták hogy akkor jön el a világvége én nemtom hogy 20012 dec 24 eljöne de nemérdekel különösebben...
147 2010. január 04. hétfő, 20:51
mind meghalunk
(mind meghalunk xD
146 2010. január 03. vasárnap, 19:46
Sajtos Roló
Várom már ezt a bizonyos 2012 dec 21 ét de attól tartók lófasz nem fog történni pedig jólenne ha nem kéne tovább szenvelegni ebben a fertőbe.
145 2010. január 03. vasárnap, 18:05
dark
eheh..szeirntem meg minek vele foglalkozni..vagy eljön vagynem.. ennyi:D most hogy veszekedtek rajta attól senkisem tudja meg hogy milesz..inkább addig élvezzétek az életet...XD
144 2010. január 02. szombat, 18:33
B-girl
Sztem az a hülye aki azt mondja hülyeség az egész.Jó nagy analfabéták vagytok!Tisztelet a kivételnek!Ha anyira műveltnek tartják egyesek magukat hogy ez a dolog nem igaz és hogy nem lesz semmi 2012-ben azok nem néznek tv-t könyörgök nyissátok ki a szemeteket!ti hol éltek?álomvilágba?nem látjátok hogy már közel járunk hozzá csak körül kell nézni(időjárás,gazdasági vállság,járványok tovább is van mondjam még) és azon kívül van bőven alapja ennek a teoriának.
Aki nem hiszi járjon utána!Isten legyen veletek!PUSZIKA!
PEACE!
143 2010. január 01. péntek, 20:37
Énn
ez nagyon nagy hülyeség. hülye aki elhiszi. Szinte minden évre mondták h 'világvége'. ennyit róluk. SZÉGYEN -.-
142 2010. január 01. péntek, 13:17
Rebeka
nagy kamu az egész !!!! a maják azt higgyék el hogy hülyék mást nem is kel. aki hisz ebben hogy világvége lesz 2012 az is higgye el hogy hülye!!! én 2012 -ben leszek 13 éves és nem félek mert nem lesz világvége. mert majdnem minden évre azt mondják hogy "" נαנ νιℓágνégє...٩(•̮̮̃•̃)۶ ""

NAGY HÜLYE AKI EZT ELHISZI: HAHAHA
141 2010. január 01. péntek, 11:37
antal peter szabolcs
szerintem akor jon el amikor minden nep fog harcolni es nagy sotetseg lesz ekor meg jelenek az angyalok es
140 2009. december 31. csütörtök, 20:10
kaki
anyamusunak igaza van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
139 2009. december 31. csütörtök, 20:09
MÓRI GYILKOS
mindenkit ki nyírok még 20012 előtt
138 2009. december 31. csütörtök, 20:09
pfff
bazszátok meg nem is lesz ilyen ez csak kamuu!!!!!
137 2009. december 31. csütörtök, 18:27
anonymus
nincs isten, basszátok meg..
felőlem jöhet a vég, gusztustalan ez a világ és az összes ember benne
136 2009. december 30. szerda, 14:16
Móni
Lehet hogy hülyeség az egész... mégis itt vagy, és foglalkozól vele. az ember nem szokott hülyeséggel foglalkozni. Szóval nem hülyeség, csak szerinted nem fog történni semmi. ez is egy vélemény, de a téma foglalkoztat? nem?
135 2009. december 30. szerda, 12:20
marco
szerintem hulyeség az egész.Az embereket ijezgetik.Annyi világvége elmélet volt már,és egyik sem jott be.
134 2009. december 29. kedd, 17:05
Móni
sztem 2012 változást fog hozni. A Mayák nagyon "okos" és inteligens nép volt.( ne menjünk bele, h miért...:) sztem ezt- akik komolyan foglalkoznak a témával sejtik)de érdemes belemerülni egy kicsit a témába, és elgondolkodni azon, hogy talán a fenn maradt időben a szellemünket fejleszük, és próbáljunk ugy élni, h érdemesek legyünk 2012 után is itt lenni.
133 2009. december 27. vasárnap, 17:44
Csendes Diána 9 éves
sziasztok én nem várom mert akkor 12 éves leszek félek :(
132 2009. december 25. péntek, 23:11
xy
hali mindenkinek!!!
-------------------------ne legyetek lustak!!!!!!
-----------szoljatok hozza........jol fogna par uj velemeny!
------
2222 22222 2 22222
2 2 2 2 2
2 2 2 2 2
222 22222 2 22222
131 2009. december 21. hétfő, 22:29
xy
2012 ----------------------------------alig varom mar!!:))))))))))))
130 2009. december 19. szombat, 08:47
mohai
Jó napot,az akit jónak mondunk az tudjacsak.
129 2009. december 17. csütörtök, 11:28
Emese
Nem szabad ebben hinni,de aki elhiszi es fel az forduljon magaba es valaszolja meg maganak h o most mitol fel a halaltol vagy h a lelke hova jut a paradicsomba-e vagy az orok karhozatra?aki hivo ember annak nem kell felnie,mert az UrNAK az oveire gondja van.eljunk a jelenbe es meg valtoztassuk meg az eletunket meg tart a kegyelmi ido!olyan nagy art fizetunk a bunert,szenvedesert,pedig feleannyit se kellene szenvedni es az orok boldogsag lenne az osztalyroszunk!addig kell cselekedni meg lehet.de az embernek az a nagy hibaja h mindig aztan dobben ra h mit hagyott ki!tanyeron van kinalva a boldogsag es mi eltoljuk magunktol,pedig majd mikor elljon a veg akko meg csak egy eselyt kernenk de mar akkor keso ezert meg most cselekedj meg elsz!
128 2009. december 17. csütörtök, 11:13
Emese
a Biblia azt irja h az ember nem tudja az h mikor jon el a veg,se a napot se az idot es meg a legokosabb ember senki nem tudja megmondani,az az atya kezeben van.bun azzal foglalkozni h mikor jon el inkabb a jelennel kellene foglalkoznunk.foglalkozunk a jovovel es aztan arra dobbenunk ra h se jelenunk se jovonk nem lesz.a jelenbe kell elnunk es azzal kene torodnunk h minden nap kozelebb es kozelebb keruljunk a Megvaltonkoz,s ha igazan szoros kapcsolatba vagyunk vele akkor nem kell felnunk es nem az kellene foglalkoztasson h 2012 vilagvege.egyszer eljon a veg,de azt ember nem tudhatja,de oruljunk h meg tart a kegyelmi ido meg megterhetunk.kivanom h mindenki talaljon ra az Urra en ra tamaszkodjon!
127 2009. december 13. vasárnap, 18:25
...
hat anyit mondok h en hiszek ebben
126 2009. december 12. szombat, 11:46
Hudson Hawk
A számmisztika szerint 5-ös volt 2003 is és 2021 és 2030 is az lesz. Mi is történt 2003-ban? http://hu.wikipedia.org/wiki/2003 , persze érdmes megnézni még néhány évet pl. 2004 http://hu.wikipedia.org/wiki/2004, hogy láthassuk, akkor is ugyan úgy történtek nagy sorsfordító események.
Ugyanakkar arról sem feledkezhetünk meg, hogy vannak népek akik más időszámítással dolgoznak és ugyan így számolgatják az éveiket számmisztikailag. Nekik ezekre az évekre más jön ki. Arról már nem is beszélve, hogy a történelem során többször ugrálunk az időben naptárilag pl. Gergely-naptár bevezetéskori kiesés http://hu.wikipedia.org/wiki/Gergely-napt%C3%A1r
(5-ös évek: 5, 14, 23, 32, ... 1004, 1013, 1022, 1031, 1040, 1112, 1121, 1202, 1211, 1220, 1301, 1310, 1400, 2003, 2012, 2021, 2030, 2300 ...)
Azért remélem valami szépet hoz a 2012-es év, ugyan így 2011 és 2010 is sőt a holnapi és a mai nap is :)
Tegyünk érte, hogy így legyen! +x)
125 2009. december 12. szombat, 11:00
player
Ne hujicsd maged ember, honnan a fenebo tudjatok ti ezt ,hogy 2012-ben lesz a vilagvege? Ez csak hazudas.........
124 2009. december 11. péntek, 21:44
akarki
szerintem mindent a joistenre kell bizni mert csak ö tugya mikor lesza vilag vege
123 2009. december 11. péntek, 20:55
olga
nemtudom de haigaz a kor nagyon felkel készulni mert fájdalmas és szomóru lesz mert a család és gyerkek feleségek férfijak nagyszulök,barátok és mideki szerse egymást mert haigaz a kor nemsok idök van sajnos mideki szerse a csalágyát mig lehet mert nicsfotosab mitacsalád ökértuk mértök vagyuk de isten ugyakaja ncsmiteni kezébe vagyuk és ha hiv menikel de a dig van idö midekinek imádni ha esika szesö fuja zél vagy sutanap mert utána nem fogjuk érezni semit de a mugy midég kel szertni mert kinezert és nem tizteli a másikat nemérsemit a szélet élet kaptuk de visza veszik ejna szideje igy vagy ugy midegy hogy ne nemidegy hogy mikor tugyátok mit modok miden perc et kikel haználni mert a szélet szép és van jo oldala és rosz sajno ,
122 2009. december 11. péntek, 20:35
imike
szerintem minndenki hükye!!!
121 2009. december 06. vasárnap, 06:26
dávid
ém nem szeretnám a világvége lenne
120 2009. december 05. szombat, 22:25
ismeretlen
2012 ben lesz de nem decemberben
119 2009. december 05. szombat, 22:04
2012
Most tenyleg,kimondta,hogy vilagvege lesz?Szerintem a vilagvege akkor wan,amikor meghalunk!minek kellett kiirtani a majakat?lehet,hogy folytattak wolna a naptarat!aztan meg azon gondolkodunk,hogy vajon miert hagytak abba!
118 2009. december 05. szombat, 20:35
Kata
HOnnan vették ezek hogy 2012ben lesz..akkor lesz amior nem számítunk rá...a Bibliában is igy ál,csak elkell olvsani,meg amúgyi Jézus nem pont a0- évben született,hanem utána egy kicsivel...mert pl ha valaki azt mondja majd nekünk 2012ben hogy nah most lesza világvége,tele lesz az egész Föld hisztériával meg csiálják a hülyeséget majd...de cask a Bibliát kelene elövenni és elolvasni hogy mi van a jelenések könyvében...
117 2009. december 05. szombat, 07:18
kate
ennyi hülyét egy csomóba !!!! a múltkor volt a tévében hogy semmi nem fenyegeti a földet,tudósok beszéltek róla nem hülyék!!!!!!!!!!!.NEM LEHET KITALÁLNI SEMMI BAROMSÁGOT ÉS ELADNI AZ EMBEREKNEK , VALAMI GÖRÖG PÖCS MIATT!!!!AKKOR MÉG FEJLETLEN VOLT A VILÁG!!JA ÉS MIBŐL JÓSÓLTA EZT KI FŰSTŐLGŐ GÖMBBŐL?????

UTI:KATASZTRÓFÁK MINDIG IS VOLTAK ÉS LESZNEK IS NEM KELL IDE JOSLÁS!!!!!!!!!!
116 2009. december 03. csütörtök, 22:04
Rebeka
ennyi hulyet egy rakason!!!honnan a francbol szeditek,hogy vilagvege lesz,amikor lehet,hogy valami jo fog tortenni az emberiseggel!azt mondtak csak,hogy 2012-ben lesz valami,de meg az sem biztos!szerintem,ha megkerdeznenk a majakat,hogy mi lesz 2012-ben,szerintem meg ok sem tudnak.nekem mindegy,hogy ti mit hisztek!mindenki azt hisz,abban hisz amiben akar!tolem birtok meg a majak isteneben is!bocsesz az ekezethibakaert!amugy meg ha vilag vege lesz,akkor sziasztok!
115 2009. december 02. szerda, 20:25
ewi
hát én nem tudom mit higgyek.. 1 biztos ha világvége lesz szerintem nem menekülünk meg! nem lesz nyálas happy end a vége, nem fogja valami csúcsszuper ember megmenteni a Földet.
114 2009. december 02. szerda, 11:12
kriszti
ez egy nagy marhasag 2012 persze man ...:)) hanyszor montak hogy vilagvege lesz meg minden es nem volt semmi:)) hujek ezek nehogy man meg csak 17 eves vagyok meg meg kell kapjam a jogsit meg minden:) de ugyse lesz semmi ebbol:)) nagy marhak..!!!! a tudosok :):-j:)))) en nevetek ezen a marhasagon ...:)) en Romaniaba lakok itt nem lesz semmi:))) nah halli
113 2009. november 28. szombat, 14:50
...
2012-re gondoltál ugye?
112 2009. november 28. szombat, 12:12
Angelo
Amugy,elméletileg kizárt hogy világvége legyen.Még pedig ,kataszrófák bekővetkzhetnek!Vagy esetleg világ járvány ,visszont az emberiség kapzsisága,fajgyülette, viheti végbe aszt amire nem számitanánk.Szoval minden emberi faj utálja egymást.20012-ről az a véleményem hogy a barátaimal tőltőm a szilvesztert.Tudatlanság aki aszt hiszi világ vége lesz.emberek születni,és salynos meghalni is fognak.Nem ugy mükődik hogy nyáron fel nézzek a csillagokra és meg állitom ,hogy 20012 világ vége, ez butaság,mert a mayák eszt csinálták.
111 2009. november 28. szombat, 00:45
dia
nem hiszem, hogy ezt bárki is olvassa, de azért elmondanám az én véleményemet is: a maják valóban jól számolták 2012 decemberében változás lesz, a "halak"ból "vízöntő" szakaszba érünk, minden szakasz váltás, nagy háborukkal, változásokkal járt, a maják nem azt mondták itt a világ vége, csak azt egy szakasz lezárul, de semmilyen negatív hozzáfűzést nem tettek hozzá. persze lehet vége lesz mindenek... de nem azért mert a maják megmondták...
110 2009. november 25. szerda, 23:05
megihbazzeg.
kérdem én. vajon tényleg lesz világ vége? vagy csak mondták és elhitették a néppel? kitudja... majd lesz valami..:\ a szüleim tuttommal nem hisznek ebben...:\ talán elolvasom a Bibliát... és majd meglátom, hogy írtak-e 2012-ről ahogy sokan mondogatták... mindegy... a lényeg az, hogy én hiszek ebben és 2012.december.21.-én felmegyek a házunk tetejére és onnan nézem akármi is történik majd... talán a legjobb bnőim esetleg mások velem tartanak...nekem8. én nekem megvan 12.dec.21.-re a programom...:D na hali.
109 2009. november 22. vasárnap, 10:57
zenét küldök
http://www.youtube.com/watch?v=6gX-qcS6Z0E
ezt hallgassátok meg
meglágyulhattok és ezután gondolkozzatok
108 2009. november 19. csütörtök, 14:05
Klara
Hogy mikor jon el a vilagvege az nincs megirva sehol, csak az emberek talalgatjak. Meg Jezus se tudta megmonndani az apostoloknak, mert azt egyedul csak az Isten tudja. Ne legyetek mar okosabbak az Istennel.Szerintem az a leghejeseb, aki a megterest valasztja.Szerezsd felebaratodat, ne mindeg a roszat kerezsd a masikba.Probald megtalalni a roszba is a jot.Fogad el Jezust megvaltodul ,oszinten band meg buneidet, sokat imadkozzal es a szeretet ne haljon ki a szivedbol soha. Isten meg fog bocsatani neked.Meglazsd konnyeb Istennel elni mint nelkule.Termeszetesen ahoz, hogy Istent meg erzsd nem az eszed kel hozza ,hanem a szived. Ha nem az eszed iranyit, hanem a szived, akkor maskep eled meg a napjaidat.En sokat imadkozom es szivbol kerem Istent ,hogy segitsen meg ; mikor mijen bajombol.Mindeg megsegit csak oda kel figyelni ra.Kiveve azt nem teljesiti ami nemvalik a javunkra, az pedig termeszetes.
107 2009. november 18. szerda, 15:19
gyongyi
BIZZAL ISTENBEN, NEM AZ EMBEREKBEN,LEGYEN NAGY HIT A LELKEDBEN , NEM A KULOMBOZO VALLASOKBAN AZ ISTEN TUDJA HOGY MIT MIKOR TESSZ ES MIERT-AZ ELETED NALA KEZDODOTT ES OTT IS FELYEZODIK BE.
106 2009. november 18. szerda, 15:09
GYONGYI
BIZZATOK ISTENBEN,LEGYEN NAGY HIT A LELKETEKBEN NEM KULOMBOZO VALLAS ES IGY NEM FOGTOK ELTEVEDNI. Az UR TUDJA HOGY MIT MIKOR TESSZ,ES MIERT.......
105 2009. november 18. szerda, 14:01
nyuszika!!!
Szerinttem is hülyeség,én nem hiszem,de majd mindenek eljön az ideje egyszer mindenki meg hal!!!
104 2009. november 17. kedd, 16:13
XD
Istenben hiszel
gratulálok neked
nagyszüleim nagy hívők voltak
2 naponta jártak kb. templomba és kínopk kínjai közt haltak meg
mert Isten segített
Isten....
biztos ő teremtett a földet és majd ő miatta halunk meg XD
103 2009. november 17. kedd, 11:27
ezt olvassatok inkabb el!
betettem azt az oldalt es ott olvassatok el hogy mit mondanak a majakrol....a masik dolog meg...lesz ami lesz...en Istenben hiszek!es ugy ahogy masok is irtak lennebb sem az idot,sem az orat nem tudhatja senki...
102 2009. november 17. kedd, 11:25
ezt olvassatok inkabb el!
http://www.sg.hu/cikkek/70308/a_majak_szerint_sem_lesz_vilagvege_2012_ben
101 2009. november 16. hétfő, 00:42
mrs.Colombo
Elhiszem, hogy egy nagy napkitörés fog bekövetkezni 2012-ben. Tudományos kutatások is igazolják. Lehet régen olvasni róla itt-ott. Persze nem akarnak pánikot kelteni...

Ez a napkitörés letörli a műholdjainkat. Navigációnknak, kapcsolattartásnak annyi.

Ez is lehet a "világvége", hisz megszűnik a kommunikáció! Nuku telefon, net stb.
Nem lehet műholdon keresztül nyomni az agyament Brazil sorozatokat a népeknek, meg sok-sok szemét reklámot.
Összeomlik ez a nagy neoliberális világ.
Egyes gazdag elemeknek nagyon rossz lesz, nekik valóban eljön a Világvége!

Az emberek pedig ráébrednek, hogy az éppen aktuális kütyük nélkül, vagy éppen a legmenőbb csizma nélkül is van ÉLET a Földön!

Összefogással, emberséggel élhetünk ezután!
100 2009. november 16. hétfő, 00:19
elég
"Persze, valami ilyen jellegű dolognak is hozzá kell segíteni a változáshoz, de szerintem ez arról fog szólni, hogy rájönnek az arra érdemes emberek, hogy ez már nem tartható állapot."

Idéztem egy hozzászólásból.De kérdem én,miért nem lehet erre magunktól rájönni,miért kell egy olyan kaliberű dolog amiről az itt leírtak szólnak????...Az ég szerelmére Emberek vegyétek észre magatokat!!!!
99 2009. november 16. hétfő, 00:11
sins
2012.12.21
2
0=X
1+2=3
1+2=3
2+1=3
2X333=666
98 2009. november 15. vasárnap, 19:44
monika
Sem a napot,orát nem tudja senki közülünk,csak az Ur!!! Az amerikaiak meg különben is okostonik,mindig ök a zsenik,hát persze,utálom öket!!!!!
97 2009. november 15. vasárnap, 19:09
Valaki..
Én már nem hiszek senkinek....Majd csak ha én látom.
96 2009. november 14. szombat, 12:48
csa
Én csak azon csodálkozom hogy minden olyan dologban tudunk hinni amit a múltból felfedeztek, de ami itt van a kezünkben azt meg nem tudjuk elfogadni. A Biblia. Hogyan tud valaki a Bibliáról és tartalmáról valamit is mondani, ha még el sem olvasta. Kutatni kell az abban leirtakat, és minnél többet fogod olvasni, saját magad fogsz meggyözödni arról hogy valami be fog következni, mert semmi nincs véletlenül. De nem mindegy hogy hogyan éri az embert a történés. Szerintem el kell kezdeni olvasni, kutatni, és rá jön az ember milyen titkok és igazságokat tartalmaz.
95 2009. november 14. szombat, 01:12
Luciána
Tudjátok mért lesz világvége? Nem lesz itt bolygó meg Isten meg semmi! Láthatjátok, hogy itt a neten is egymás torkának lehet esni a nézeteltérések miatt. Hát pont ez lesz ami majd a világ végét okozza. A szkeptikus és a hívő "oldal" fog egymással szembe állni sikeresen kitör a III. VH, és szétbombázzuk a bolygót. Amíg ilyen az emberi mentalitás, ne várjatok csodát. Lehet kapaszkodót találni fiktív személekben, mert valakinek ez erőt ad. De én úgy érzem, hogy van létjogosultságom ezen a földön élni, és az emberi hülyeség miatt nem akarok meghalni. Sok mindent túl lehet élni, ha nem szélsőségesen állsz a dologhoz. Lesz ami lesz, ennél ami most van még a világ vége is jobb!!!
94 2009. november 13. péntek, 18:26
TAKÁCS KAROLINA
ÉN NEM HISZEM EL.
NEM TUDJUK SE AZ ÉVET SE A HÓNAPOT SE AZ ÓRÁT STB. STB STB.
KÖVESSÉTEK Jézust˘˘
93 2009. november 12. csütörtök, 20:44
Valaki
egyszer ugyis eljon az Ur es akkor itt a foldon vilagvege lesz...senki nemtudja megmondani a pontos datumot...mindneki csak talalgat es josol...mindenki egyszer ugyis meghal,hiszen mindenki tartozik meg egy halallal...ne olvassatok annyi mindent a neten...inkabb eljetek a manak!barmikor meghalhat az ember....inkabb legyunk jok es szeressuk egymast!:D
92 2009. november 12. csütörtök, 20:03
Én...
Szerintem nem lesz itt semmijen világ vége!!! Ez hülyeség csak azért monsják hogy beszarassanak mindenkit.Az a furcsa az egészbe, hogy 2000re is jósoltak világvégét meg 2005re is és még is itt vagyunk!!!Amúgy meg a maják honnan tudhatták sok ezer éve hogy most milesz??Ennek semmi értelme sincs,és amúgy is Isten nem hagyja hogy itt bármi is töténjen!!! MERT A VILÁGVÉGÉNEK NINCS SEMMI VALÓSÁG ALAPJA!!!
91 2009. november 11. szerda, 20:28
én...
meg most világvége...XD
mindenkinek akkor van világvége ha meghal
tehár nagymamámnak már eljött a világvége
én lehet 2012-ben halok meg lehet nem
90 2009. november 11. szerda, 20:04
2012
vilag vege?brrr, no megyek dolgozni
89 2009. november 11. szerda, 19:44
Sniper
Egyszer mindennek vége lesz
De azt nem lehet meghatározni hogy mikor így a világvégét sem
A maják nem számolják az időt 2012-től
biztos elfogyott a papír
ha meg jön a világváge hát jön
én élem az életem és nem törődöm ilyen hülyeségekkel mint ez
88 2009. november 08. vasárnap, 15:34
Ati
"Egyszer úgyis felfalja majd ezt az egészet valami földönkívüli tenyészet..." /Lukács evangéliuma, mármint a Tankcsapda-frontember Lukács Laciénak :D

Biztosan lesz "vége a világnak", és én a magam részéről ott akarok lenni.

Sziasztok :)
87 2009. november 08. vasárnap, 14:23
valaki valahonnan
és mi van a planet x-el
azt mondják hogy van egy 10. bolygó
ami közeledik a Föld felé és most már lehet látni közönséges kis teleszkóppal is csak félnek hivatalossá tenni
és majd csak akkor szólnak ha már szabad szemmel látható lesz
planet x: 24-szer nagyobb mint a Föld
várhatóan jövő tavasszal lesz szabad szemmel is látható és 2012-re éri el a Föld közelét vagy be is csapódik
86 2009. november 08. vasárnap, 13:53
valaki....
*írta
85 2009. november 08. vasárnap, 10:28
valaki....
már nem tudom melyikőtök qrta hogy a biblia választ ad minenre
szerintem ez hülyeség vagyis én nem hiszek benne
mert ha csak annyit veszünk a bibliából hogy
-volt ádám és éva(ők voltak az első 2 ember)
-született két FIÚK:Ábel és Káin

és akkor innen hogy van tovább??

na de hogy a témában is benne legyek
én azt mondom hogy lesz vilálvége csak nem 2012-ben
hanem valamikor 2060 környékén egy meteor miatt
84 2009. november 07. szombat, 14:04
én
Én 12 évaes vagyok és nincs kedvem 15 évesen meghali, minimum 90 éves koromig tervezem ,h élni szeretnék.
83 2009. november 06. péntek, 13:44
dodo123456
Nem tom hogy mi lesz még csak 12 vok... és szeretném élni az életemet nem akarok ilyen hamar meghalni..
82 2009. november 02. hétfő, 06:44
_G
jaj buta jézusosok, az istenetek le se szar minket, ahelyett belé kapaszkodnátok élnétek inkább tartalmasan a tyúkszaros életetek =D
81 2009. október 31. szombat, 20:29
gyöngyi
Én 12 éves vagyok és kiváncsi vagyok de félek is most van egy új film a cime:Képlet na annak kb olyan hangulata van.
80 2009. október 29. csütörtök, 12:50
Valaki
En ebben hiszek!
79 2009. október 29. csütörtök, 12:46
Valaki
ne feljetek,imadkozzatok es higyjetek Istenbe es O segiteni fog!(a felelmet az ordog teszi belenk...Istennel legyozhetjuk Ot!!!)Szeressuk egymast gyerekek :)
78 2009. október 29. csütörtök, 12:41
Valaki
O turelmes hozzank,ezert var meg ezzel...eppe ezert legyen tobb SZERETET a szivunkben egymas irant...a foldi elet utan jon majd az igazi elet...itt lent vagy ott font...en meg csak 20 eves vagyok es szeretnek en is meg elni,gyerekeket,megoregedni...es eppen ezert imadkozom es remenykedem hogy Isten nekem is megadja mindezeket a vagyakat...en is boldog szeretnek lenni,es amig itt vagyok addig mindent megteszek ezert,es a korulottem levoket es boldogga probalom tenni...
77 2009. október 29. csütörtök, 12:39
Valaki
ez a megpecseteles is megvan irva a BiBliaBan....egyeduralom lesz...lehet lesz valami abbol,amit feljebb irnak a Majak,nem kizart....de inkabb Istent feljetek...nagy az o turelme...ezert nem jott el a vilagvege ,mert var rank es nem akarja ,hogy elvesszunk,hanem,hogy az o gyerekei legyunk.Istennel 1 nap olyan mint nallunk 1000 ev
76 2009. október 29. csütörtök, 12:37
Valaki
DE MEG EZEK SE tevesszenek meg,mert senki nem tudja mely oraban jon el az Ur ("vilagvege")...es ir arrol is,hogy lesznek hitteritok,hamis profetak,akik majd csodat tesznek,de az se renditse meg hitunket...es lesznek az antikrisztusok,meg meglesz a nep pecsetelve,s valoszinuleg eppen a gazdasagi valsag miatt...kiveszik a penzt a forgalombol es ez az ugymod pecset a chipp-ek lesznek(ami mar par orszagban jelen van utanna lehet nezni Chip 666 >ami az ordog szama)...
75 2009. október 29. csütörtök, 12:36
valaki
Ugy viselkedjetek , hogy minnel kevese``et vetkezzetek,imadkozzatok es kerjetek Istent,hogy bocsassa meg buneiteket!Szeressetek egymast...mert megvan irva,hogy sem ember,sem Isten Fia nem tudja mikor jon el O (a vilag vege,ha igy jo``an ertitek) csak egyedul Isten tudja...es az is megvan irva,hogy ejjeli tolvajkent fog eljonni es akkor amikor SEnki nem godolja!Es lesznek jelek:arvizek,termeszeti katasztrofak,gazdasagi valsag...stb
74 2009. október 29. csütörtök, 12:35
Valaki
Szerintem pedig az van,hogy nem kene mindenfelet elhinni...olvasgattam en is ezt azt a neten,lattam sok joslatot tudosoktol es igy tovabb...amik valojaban nem kovetkeztek be!Akarmikor elutheti az embert egy kocsi vagy tortenhet barmi amibe helyben meghalhat.A vilagvege mindenkinel akkor kovetkezik amikor meghal.Semmi joslasban ne higgyetek!A Bibliaban azt irja,hogy senki nem tudja mikor jon el az Ur...nem a vilagvege hanem az Ur..akinek az itelo szeke elott megkell allnunk es szamon ker majd minket minden bunukert,inkabb ettol feljetek es higyjetek Istenben...es aki megerdemli az felkerul a Mennybe,aki meg nem az lent marad a Foldon a Pokolban!
73 2009. október 25. vasárnap, 08:28
Gregor
Hogy itt mekorra egy barom egytol egyig mindenki!!!!
72 2009. október 25. vasárnap, 04:42
Spondjabob
Na de ezt nem értem.
hisz 2000-re is azt mondták meg 2005-re is.
de ez mind kamu. nincsenek ilyen számok nem is volak, a Föld a Túlnépesedés-be fog ki pusztulni de akkora már nem leszünk itt.
nem hogy 2013 :D hihi
jó vicc.
71 2009. október 24. szombat, 16:06
ági
nem hinném hogy ezzel csak tréfálnak,hiszen akkor nem írodott volna 2012ről könyv és az eddigi kutatások azt mutatják hogy 2012ben egy új korszak születik mivel ˇˇmeghalˇˇ egy másik!!!
70 2009. október 22. csütörtök, 11:35
edina
sok hülyeség van a tv-ben de ez az összesnél leg hülyébb meg külömben is ki hiszi el ezt? szerintem csak meg tréfáljákaz embereket
69 2009. október 22. csütörtök, 11:30
edina
szerintem ez egy nagy baromség meg honnan tudhatnák az emberek hogy pont akko van
68 2009. október 22. csütörtök, 08:46
MAYA KUTATÓ
Még egy tanácsot ha elfogadtok:felejtsétek el a televíziót.
El sem tudjátok képzelni,mennyit árt.Inkább írogassatok egymással,osszátok meg véleményeiteket,tapasztalaitokat.

(SZÁMÍTÁSOM SZERINT 25-30 ÉV MÚLVA EL FOG SIVATAGSODNI AZ ORSZÁG KÖZÉPSŐ,ILL KELETI SZEKTORA,ILL.ELNÉPTELENEDNEK BIZONYOS FÖLDRÉSZEK IS.AZ ÉHINSÉGRŐL NEM IS BESZÉLEK
67 2009. október 22. csütörtök, 08:45
MAYA KUTATÓ
Véleményem szerint:
-elindult egy folyamat,sajnos rossz (környezetszennyezés)
-klímaváltozás okozója
-most kezd az emberiség észbe kapni,hogy ezen változtatni kell!!!!!(elég későn)De nem csak a tudósoknak,politikusoknak,hanem nektek,nekem,mindannyian kellünk egy teljes új világ építéséhez.

SZERINTEM AMIRÓL ÍROGATNAK,HOGY VILÁGVÉGE AZ NEM AZ,HANEM AZ ÚJJÁÉPÍTÉS.

Olvastam a hozzászólásokat.:valaki a dinók kihalását említette."jött egy meteorit és bumm"
minden vége! A dinók nem meteorit,klímaváltozás, miatt pusztultak ki.Abban viszont egyetértek,hogy több befolyási tényező közrejátszhatott a dinók kihalásában,de szerintem mérgező algák okozták a faj kipusztulását.(a klímaváltozás hosszú több millió év.Minden faj tud alkalmazkodni.Ugyan úgy a dinók is alkalmazkodtak volna ehhez a változáshoz.
66 2009. október 22. csütörtök, 08:43
MAYA KUTATÓ
NAGY FIGYELMET!

Az eddigi ismeretek alapján tudjuk, hogy a Maya Kalendárium 2012, december 22.-ére jelzi a nagy NAPRENDSZER ÉV útolsó ciklusának végét! Ez magában nem jelent semmit, hiszen ciklusokról van szó és ahogy egy ciklus befejezõdik, úgy születik meg egy újabb. De a 2012-es cilkus változás különbözik a többitõl, mivel ekkor fog befejezõdni a Napredszer Nagy Éve is 25920 évvel. Nem lesz vége a Világnak sem az évek számításának mivel újra kezdõdik el egy NAGY ÉV az újabb 5125 éves ciklussal, (azaz a mayák pontos számolása szerint5184 évvel! Öt ciklust jelölnek. 5 x 5184 = 25.920 Nem lesz vége a földi életnek!
65 2009. október 21. szerda, 18:44
BIDX
Na figyeljetek...

én egyáltalán nem hiszek ebbe mert már annyi ilyen volt hogy 2000-ben világvége 2007-ben világvége stb... ezeket is csak az élteti hogy minden ember berezel... én tisztába vagyok azzal a ténnyel hogy a világ mér nem a jó út fele sétálgat (sajnos) ami a globális felmelegedéshez, az árvizekbez vezet ...stb... én így gondolok erre a dologra sőt nem is gondolok rá mert szar lesz tölle a kedvem... az a lényeg hogy élj a mának aztán " a világ vége még várhat " ;)
64 2009. október 21. szerda, 17:23
Ági
Sziasztok! én egy 14 éves "kislány" vagyok és én nagyon nemszeretném hogy vége legyen a világnak !!! bár ez ahogy most halad szerintem egyáltalán nem jó irány! És egy kicsit tartok is 2012 től!!!!!!! Sőt nagyon is!
63 2009. október 17. szombat, 17:30
idióta
szentem érdekfeszítő...a fenébe is elpocsékoltuk az időnket rosszabb lett a világ és még mindig vannak háborúk...nem hiszem el... nem lehet csak úgy vége a világnak...na mindegy ez csak az én véleményem:)
62 2009. október 17. szombat, 17:00
koko
nomtom talán ahogy nézem atőbi iratót lehet vagy nem de adikis élvezd az életet
61 2009. október 11. vasárnap, 16:26
Mindegykivagyok
Sziasztok!

Olvastam pár könyvet,és cikket a témában,illetve figyelembe vettem,nem csak a Maja,Tolték,és a Hopik hátrahagyott irásait,de az indiai Srimad Bhagavatam,és a Biblia tanitásait is.
Valószinűleg ez a világ vége,nem egy olyan mindenkimeghal világvége lesz.Sokkal inkább számithatunk arra,hogfy maximum pár millió emberáldozatot követelő katasztrófák fognak bekövetkezni,és az emberek eddigi gondolkodása fog megváltozni.Ha úgy tetszik a megvilágosodás kora közeledik,amit rengeteg előjel alátámaszt,de ezekbe most nem mennék bele.Ez nem egy pillanat alatt fog bekövetkezni,csak aznap érjük el a fordulópontot.Ez egy lassú folyamat lesz,vagyis már most is zajlik.Tájékozódjatok.
60 2009. október 05. hétfő, 16:41
Fütyőke
Na ha tényleg 2012-be lesz a világ vége akkor emberek tegyetek meg mindent mert már nincs sok idő addig úgy-hogy most partizzatok és bulizzatok élvezzétek az életet;)
59 2009. szeptember 27. vasárnap, 11:41
nem kell elhini
Sziasztok!

Szerintem lehetséges ez az egész mert amikor a dinók kihaltak az egy meteorit volt akor új faj jött létre új világ az ember és az ember világa
ha igaz ez a 2012-es dolog hát lehet hogy megint egy új faj jön létre megint.

De szerintem ez a egész kicsit hülyeség mert anyiszor megigértek mindent világ végével kapcsolatal és semmi nem történt akor miért pont most lene?
58 2009. szeptember 23. szerda, 07:03
Amrani Rasim Tamás
Van egy időgépem. Nem bírtam magammal, mint ahogy a kíváncsiságommal sem. Megnéztem mi lesz 2012 december 22-én. Igazuk volt a Majának. Tényleg eljön a világvége. ”De egy öröm egy bodottág lesz az egész, szóval blokkolnám, izé ne fürgyé le addig ”mán”, illetve MEN úgyis mindegy. Ja és győz a (jobbik), de hogy az melyik lesz, majd idővel kiderül.:)
57 2009. szeptember 21. hétfő, 20:56
meg áll az ész...
Se gazdaságilag, se erkölcsileg, sem máshogy… Ezeket nem kell, hogy részletezzem, mert aki talán egy kicsit is “magasabb” szinten van az tudja miről beszélek.
Az tény, hogy drasztikus népességcsökkenésre is szükség van, ahhoz, hogy az emberek összefogjanak és ne egymást marják… (a békéhez még túl sokan vagyunk…)
Én hiszek abban, hogy hamarosan változnak a dolgok, de azt nem hiszem, hogy azon a bizonyos napon, egyik pillanatról másikra, meg is történik…
Na béke!
56 2009. szeptember 21. hétfő, 20:54
winston
Ezt a sok “földhözragadt” barmot… és okoskodó, “valamiténishallotamerrőlésnagyonokoslettem” embereket, hogy:
1, legalább vennék a fáradságot, ha már baromságot szólnak a témához, azt legalább helyesen írnák le.
2, egyszerűen, nem tudom elhinni, hogy mindenki csak a fizikai világvégére gondol. Fel se tudja fogni ez a sok okoskodó f@sz, (bocsánat a nyers fogalmazásomért, de már idegesít) hogy nem arról van szó, hogy kisbolygó, vagy atomháború, vagy vírus, vagy akármi, amibe mindenki belehal, ez fog történni.
Persze, valami ilyen jellegű dolognak is hozzá kell segíteni a változáshoz, de szerintem ez arról fog szólni, hogy rájönnek az arra érdemes emberek, hogy ez már nem tartható állapot. Mert ez már, egyértelműen érződik, hogy valami vége felé haladunk, és szerintem nem kell ehhez időpontot társítani, aki kicsit is el tud szakadni ettől az anyagi világtól az érzi, hogy ez nem működik már túl sokáig.
55 2009. szeptember 20. vasárnap, 21:31
hhmmm...
háát érdekes ... kiváncsian várom mi lessz :)
54 2009. szeptember 20. vasárnap, 16:13
hmm
azért vicces olvasni a sok írni nem tudó embert hogy nyilatkozik hitről, szeretetről... de kb semmit nem tudnak róla, csak amit beléjük plántáltak...
53 2009. szeptember 19. szombat, 11:50
eperke
Nagyon félelmetes, lehet belénk jön lehet hogy nem?
52 2009. szeptember 16. szerda, 23:50
Kornél
Ceri-Louis Thomas

A kristálykoponyák relytéje

Olvassátok el. Erről szól.
51 2009. szeptember 14. hétfő, 21:43
ZN
Addig is szeretet, béke és boldogság kísérje utatokat!:)
50 2009. szeptember 14. hétfő, 09:44
Ifjú Sátán
Pedig az lessz 2012-ben és én már ősszintén szolva már várom hogy befejeződjőn ez a mostani kor
49 2009. szeptember 13. vasárnap, 12:10
bogi
szerintem nem lehet vilagvege 2012-ben mert a vilagveget csak jezus tugya megcsinalni
48 2009. szeptember 06. vasárnap, 00:21
szuzi
Kedves Tisztaszívű embertársak.
Teljesen mindehy,hogy ki mit gonol erről az eseményről!be fog következni a válztozás!és kell is a változás mert túlságosan is elszakadtunk a SZERETETTŐL!
Csak egy út van az igazi Boldogsághoz!!az Igaz Hit és Szeretet!aki ezt megérti és megnyitja a szívében azt a kaput az Boldog lesz és átkerül egy új és másik Boldog életbe!!
Ébressz a társaidat! Járd a Szeretet útját és építsd a Fények Hídját!
mindenre megkapod a választ!

legyen végre Hittetek!!!szerető öleléssel Zsu
47 2009. augusztus 31. hétfő, 18:26
ency
igaz mert az emberek is elwannak rosszulwa...és a biblia is megírja! eröl ennyit!!
46 2009. augusztus 30. vasárnap, 11:23
Kiinguss
2012. december 21. nem 2012. december 12.
45 2009. augusztus 29. szombat, 06:03
Eszter
Szerintem ezt az egészséges dolgot nem kell elhinni.
44 2009. augusztus 28. péntek, 17:29
Eszter
Amikor még dinók éltek akkor is bekövetkezett a világ vége, akkor 2012 december 12-én miért is ne következne be még egyszer a világ vége? És lehet, hogy egy új világ jönne létre.
43 2009. augusztus 28. péntek, 15:23
xd...
én olyan típus vagyok Hiszem ha látom
42 2009. augusztus 28. péntek, 15:18
bea
aki ezt az egészet elhiszi az nagyon téved
mert ez csak kitalálció meg stb.
41 2009. augusztus 24. hétfő, 11:11
xyz
Az egész azért történik mert hatalmas kinccsel rendelkezünk,mármint a kárpát medence!És az se az utolsó hogy egyik nyelvcsoportba se tartozunk,a magyar nyelv az a magyar nyelv! LEgősibb nép vagyunk! Utána lehet nézni hány piramoson van magyar róvásírás!Hopp..
40 2009. augusztus 24. hétfő, 11:09
xyz
Nem vették egyesek észre hogy azért van ilyen kakiban Magyarország mert minkert ki akarnak írtani?Módszeresen butítják a magyarokat az iskolákban!Államosítani akarják az egész országot...Egy kis magyar öntudat kellenne ismét!
39 2009. augusztus 24. hétfő, 06:15
Kiinguss
nem hinném,hogy a pénzzel lenne probléma majd..a maják azt jósolták,hogy egy új korszak kezdődik az emberiség életében egy "jobb korszak" akkor nem hinném,hogy a pénzzel lennének dolgok,mert,hogy ha minden tönkre megy..akkor nincs "jobb korszak"
38 2009. augusztus 24. hétfő, 01:22
G
A megoldás szerintem az lenne, ha egy teljesen új pénznemet vezetnének be a sok helyett, amit kivétel nélkül minden állam elfogad.Az országok pedig 1 nagy országgá olvadnának össze, ahogy annak eredetileg lennie kéne.A nagy változtatások gondolata persze a pénzhajhász politikusoknak eszébe sem jut, így nem sok esélyt látok rá, hogy tesznek is valamit.Ez azonban nem folytatódhat örökké, mivel Földünk forrásai végesek.Most több milliárd ember élete van néhány másikénak a kezében, ezért ha nem történik javulás, ekkora mérvű felelőtlenséget már nem fog megbocsátani környezetünk.Tehát nem lehet semmibevenni a dolgot,másik oldalról erre alapozni sem olyan módon, hogy "akkor legalább ezt a pár évet élvezzem ki".
37 2009. augusztus 24. hétfő, 01:21
G
Valószínűnek tartom, hogy a nemzetközi pénznemek is hasonlóan inflálódásnak indulnak a közeljövőben.Talán a dollárt is úgy fogják söpörni az utcán mint a pengőt.Ételhez nem lehet majd hozzájutni, mert melyik bolt árulna akármit is elértéktelenedett pénzért?!Ennek ellensúlyozására a különböző országok sajátjukon kívül más energiaforrásokhoz próbálnak majd jutni ami hatására egy új világháború törhet ki.Azt viszont már tudjuk, hogy ez az emberiségre nézve végzetes következményekkel bír(lehetséges, hogy ennek a hatásait látták előre a jövendőmondók, maják, stb...)
36 2009. augusztus 24. hétfő, 01:19
G
Aki egyből rávágja 2012-re, hogy semmi valóságalapja, annak javaslom olvasson utánna, vagy legalább gondolja végig mi történik körülötte.Nem biztos, hogy misztikus dolgok fognak bekövetkezni.Szerintem ez a változási folyamat visszavezethető a gazdasági válságra.Magyarországon a vállalkozások 2 percenként mennek tönkre, egyre jelentősebb a munkanélküliség és a hajléktalanság.Mindemellett a pénz értéke egyre csökken.
35 2009. augusztus 23. vasárnap, 19:07
Picílány
Én nem tudom mi lesz :)))) majd kivárjuk :P
34 2009. augusztus 23. vasárnap, 08:51
Kiinguss
Szerintem itt elég sok mindenki rosszul értelmezi a dolgokat.Utána olvastam,h legyen fogalmam az egészről.Nem világ végét jósolnak 2012-re..hanem mást.Mindenhol azt állítják tudósok,a maláj naptár,a Biblia,hogy valami történni fog 2012-ben,de ez nem a világ vége lesz.Valószínű,h lesz Nap kitörés,de nem hinném,hogy akkora,hogy elérné Földünket.Sok filmben 2012-ben van a világ vége,de ez hülyeség.A maláj naptár 2012 december 21-ig tart,mivel szerintük ekkor változás lesz az emberiség életében,de világ végéről nincs szó.Azt írják,h lehet olyan történik amiben meghal 1-2 millió ember,de aztán a többi él tovább és egy új korszak kezdődik egy sokkal jobb és fényesebb jövő,de majd kiderül,ho mi lesz!Én nagyon kíváncsi vagyok,és azt mondom,h nem lesz világ vége csak egy fordulópont!Nem úgy kéne élni,h 2012-ben világ vége..azt se tudjuk,h a holnap mit tartogat számunkra.Most kéne cselekedni amíg nem késő.
33 2009. augusztus 18. kedd, 08:53
xyz
Akit kicsit jobban érdekel ez a téma,és pluszban a mi magyarságunk eredete,olvassa el ezt a cikket: http://napfiak.uw.hu/content.php?article.91
Érdemes,és elgondolkodtató!
32 2009. augusztus 18. kedd, 08:50
xyz
Mellesleg utána lehet nézni hány helyen szerepel a 2012-es évszám,elgondolkodtató!Pl.:A magyar Szent koronán is szerepel ez az évszám,sztem hátborzongató!Nemcsak a maják jósoltak "valamit" 2012-re,szinte az összes vallási próféciában szerepel!Nem hinném hogy kipusztulna az emberiség,nem hiszem h meteor csapodik a Földbe,sztem csak eljön egy új kor...
31 2009. augusztus 17. hétfő, 18:23
nem ertem
És szerintem a 2012 csak egy új film lesz amivel csak ilyeszgetnek nem lesz semmi komoly itt ne ilyedjetek meg kérlek ok?nem lesz kipusztulás és stb.......meglátjatok nem hazudok,nem szoktam :)
30 2009. augusztus 17. hétfő, 18:20
nem ertem
Én nem tudom mi lesz ,hogy mi lesz,én az a tipus vagyok amelyk olyan Hiszem ha látom tipus,tudjátok nem?Én is kivancsi vagyok,de szerintem nem lesz Világ Vége,csak valami meteorok esnek a földre az nem nagy valami,már voltak ilyenek régebben is,es még itt vagyunk,ha pl egy nagyobb darab közeledik a Föld felé,és be is csapódik azt is tul birjuk élni mert valamivel szét kell lőjjék és abból is csak kicsi darabok lesznek,na mindegy és bolygo 100% hogy nem fog belénkcsapódni mert nehezen ternek le a palyalyukról nemigaz?(bocsi a helyseirasert de nem magyar vagyok es ritkan hasznalom az ekezeteket bocsi megegyszer is:D)
29 2009. augusztus 17. hétfő, 09:24
xyz
Egyeseknek ajánlom a helyesírási szótárt beszerezni(ha más nem kérj karácsonyra),vagy csak végy néha kezedbe könyvet,olvasás csodákra képes!
Hiszem hogy 2012-ben fordulóponthoz érünk,és eljön annak az ideje mikor tiszteljük embertásainkat,egyenlőként kezeljük a másikat,szereteté lesz a főszerep,az elme,a lélek egy magasabb szintjére való jutása lesz a cél.Ideje gondolkodni emberek és megtanulni szeretni a másikat!További szép napot mindenkinek,és elnézést ha a hozzászólásom valakit sértett,kinek nem inge ne vegye magára...
28 2009. augusztus 17. hétfő, 09:21
xyz
Örülök hogy vannak értelmes hozzászólók! Akik tudnak és szeretnek is gondolkodni,kommunikálni embertársaikkal!Sokat olvastam mostanában 2012-ről, mindnekinek ajánlom(nézzetek szét az interneten,mit írnak 2012-ről a maják pl.),hátha megváltozik a véleménye(primítiv hozzászólóknak),és nem szólja le a nála sokkal intelligensebb embertársát,aki tájékozottabb,olvasottabb,és nyitott a témára,ami nagyon ritka,sok ember a bepögyöpösödött gondolataiba él,elzárva önmagát a világtól.
27 2009. augusztus 13. csütörtök, 10:59
Angoltanárnő
Idézet Murphy századostól (U.S. Air Force): "AHHOZ, HOGY AZ EXPONENCIÁLISAN NÖVEKVŐ EMBERI OSTOBASÁG ELFÉRJEN VALAHOGY ITT A FÖLDÖN - A VILÁGEGYETEMNEK FOLYTONOSAN TÁGULNIA KELL..." Az üresfejű hozzászólóknak értelmes mondanivalója továbbra sincs a témával kapcsolatosan és sajnos még arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább mellőzzék a durva helyesírási hibákat. A hevenyészve összetákolt egy mondatos sefüle-sefarka vélemény nyilvánítók orbitális hülyeségeikkel csak önmagukat minősítik. No comment!!!
26 2009. augusztus 12. szerda, 20:47
Bubuk
Az orrdugulas helyett valaszd a becsapodo meteoritot! ..
A viccet ferre teve, tenyleg gazemberek vagyunk mind. gaz a foldon. Csak haszontalan gaz....
25 2009. augusztus 10. hétfő, 08:04
v ki
de az is lehet hogy 1000 ben és 2000 ben a meteor csak nött 2012 ben lehet hogz egy oriasi fog a földnek csapodni. a tudosok meg is fekezhettek 2000 ben ami 12 even keresztül csak nö, nö,és nö!!!
24 2009. augusztus 06. csütörtök, 23:09
freedomb, jonasok
Teljesen mindegy, hogy lesz e világ vége holnap, vagy 2012-ben, vagy utána. Úgyis csak úgy érdemes élni, hogy szándékosan ne bántsuk a másikat. Se testileg, se lelkileg.
23 2009. augusztus 05. szerda, 23:01
ilkay
Most 2012 re jósolják a vilégvégét...Emberek nem kell minden hülyeséget bevenni.Mindenki úgy tesz mintha most először jósoltak volna világvégét.Ha nem készülne belőle film akkor kb 40% al kevesebb ember venné komolyan.jósoltak már 1000 re 2000 re egy csomó meteoros világvégét jósoltak egyik se jött be.Ezeket világtól elzárt szektások találják ki és ráadásnak az összeesküvés elméleteket ma mindenki komolyan veszi mindenki azzal jön hogy már el is kezdődött az egész a világ válsággal.Olyan elképzelhetetlenül ostoba ötleteket is hallottam hogy titkos technologiával építenek a kormányok csillaghajókat és ez vágta haza a gazdaságot.BAROMSÁG.Azért van világválság mert a világ egyik leghatalmasabb országa háborúzik és az emberek félnek a pénzüket egy ilyen országba fektetni ami köztudottan bőkezű ha a hadi iparról van szó és fél hogy a pénzést sose látja viszont.Ennyi az egész.
22 2009. augusztus 05. szerda, 20:46
Berni
én olvastam a bibliát es a világvége előtt az 1000 éves országlás van amikor a sátánt megköti Isten és akkor az embereknek nem lesz semmi bűnük, és majd utánna mikor a sátán elsyabadul akkor lesz a sok hábarú meg ilyen hülyeségek...szaal ez nem a világvége hanem az 1000 éves országlás kezdete lesz...de én csak mondtam mert én a bibliában hiszek nem egy ilyen kitalált szövegekben h " 2012-ben eljön a világvége"...bla bla bla...hát aki nem hisz nekem az elolvashatja a bibliát..már nemtudom pontosan h hanyadik rész meg ilyesmik de a "jelenések könyvébe" van :D...pááá :)
21 2009. augusztus 05. szerda, 18:22
atlantisz
Elég régóta benne vagyok a témában és azt kell mondanom hogy nagyon rossz évek várnak ránk, nagyon sokat fogunk szenvedni.
Nézzünk körül a világban!
Hány olyan embert ismerünk aki becsületes, aki nem tapossa el a másikat, hogy saját magának jobb legyen, aki nem piázik, nem drogozik és nem a tévében szereplő sztárok határozzák meg az életmódját. Hány ember van aki elgondolkodik azon, hogy jó ember-e, vagy csak az a lényeg hogy mindene meglegyen a másik meg le van szarva.
Ha szellemi fejlődést hoz az új korszak képes lesz az átlag ember az új életszemléletre. Nem tartom valószínűnek.
Akkor ki lehet számolni hányan fogják túlélni a világvégét.
És bizony mondom néktek jövőre 2010-ben elkezdődik.

Egy jó tanács: Segítsétek a társaitokat a jóban!
20 2009. augusztus 05. szerda, 15:35
Angoltanárnő
Az Apokalipszis témaköre (akár hiszünk benne - akár nem) sokkal több komolyságot, elmélyülést és értelmes véleménycserét igényelne, mint amit a hozzászólók többsége eddig itt fel tudott mutatni... Ugyan miért van az, hogy a hazai Internet bármilyen fórumán bármilyen magasröptű témában folyik is egy eszmecsere előbb vagy utóbb (de inkább előbb!) a fórum néhány cinikus és primitív hozzászóló útszéli stílusban (és természetesen álnéven) írt, magvas gondolatokat nélkülöző, viszont helyesírási hibákban annál inkább bővelkedő agymenésétől lesz hangos?? Minden nagyrabecsülésem és tiszteletem a témaindító Joshuáé, viszont minden alábecsülésem és tiszteletlenségem az üresfejű hozzászólóké, akiknek agykapacitása a maximum egy-két mondatos jópofáskodásnál többre nem futja:(
19 2009. augusztus 02. vasárnap, 22:30
zseni
en beledtörödtem a halálba,csak arra varok hogy baszanak le egy atombombat,vagy essen rank egy meteor
18 2009. július 31. péntek, 20:40
blabla
valaki kitalája a sok hülye meg beveszi
17 2009. július 29. szerda, 18:56
Jófiú
Szerintem az egyetlen hiteles és valóban kompetens személyiség e fontos sorskérdés megválaszolásában maga Jézus lehetne, mivel Ő kiválasztott volt! Isten fiaként előre látta a dolgok összefüggéseit, egyszerre látott múltat, jelent s jövőt, tehát biztosan tudta (tudnia kellett) hogy pontosan mikor következik be a vég! Mivel azonban azzal is pontosan tisztában volt, hogy halandó ember nem képes ekkora súlyú információ feldolgozására, ezért tanítványainak a Bibliában található ilyen irányú kérdésére "hogy tudniillik pontosan mikor jönnek el a végső idők?" mindannyiszor kitérően válaszolt...
16 2009. július 29. szerda, 12:05
Gringó
Ha meg az atomháború lsz akkor az ellen meg tegyen valamit a NATO vagy az USA. Az ő dolguk h megakadályozzák azt hogy valaki ledobja az atombombát.
15 2009. július 29. szerda, 12:03
Gringó
A Föld élete sem tart örökké. De szerintem sem kéne 2012-ben mindenkinek meghalnia. De világvégét mondtak már a 90-es évekre, 2000-re, 2006-ra, 2007-re is. De ha az az elmélet válik be hogy jön egy meteor vagy egy bolygó és belénk csapódik, akkor minek van meg a NASA? Azért találták ki ezt az űrkutatási intézményt hogy kémlelje az eget és állítsa meg a Földre veszélyes dolgokat. Akkor a NASA feladata lenen ezt megakadályozni nem?
14 2009. július 27. hétfő, 12:12
Nostra Manus
OH YES, Szerintem nagyon is lehetséges, hogy valamikor a közeljövőben (és ha igen, akkor már pl. miért nem épp 2012-ben?):
1. Kisbolygóval ütközik a föld,
2. Vallási fanatikus idióták nukleáris világháborút robbantanak ki,
3. Bolygónk mágneses pólusai felcserélődnek és ez az egész földre kiterjedő kataklizmát vált ki,
4. Világméretű járvány szedi áldozatait, melyet eddig ismeretlen vírustörzs okoz majd és mire megtalálnák az ellenszerét...

Szóval csak így tovább, a végtelenségig, a variációk száma bizonyára kimeríthetetlen, de mindez nagyon is lehetséges!!! Konklúzió: Örüljetek a mának, nézzétek a dolgok pozitív oldalát, élvezzétek az életet amiíg lehet és főleg minél többet szerelmeskedjetek. Ez az ami segít. Ezt onnan tudom, hogy amióta párom lett és szerelmes vagyok és napi rendszerességgel szenzációsakat szexelünk, már a világvége duma sem tud igazán érdekelni.
Na csá:)
13 2009. július 22. szerda, 18:23
bohács enikő
Ez az egész csak handabanda én nem hiszek benne.
Azért , mert butaság aki ezeket írja.
12 2009. július 09. csütörtök, 20:55
xd
hát ja én is buberre szavazok
béke
11 2009. július 09. csütörtök, 20:55
cuki
jól beszél buber igaza van
10 2009. július 09. csütörtök, 20:53
buber
ez szép is jó amit ide írtok de aki azt írja fogadd el egyszer úgyis meghalsz annak nincs igaza mert ha tegyük fel én átmegyek hozzá és golyót eresztek a fejébe az mindjárt más minthogy nem csinálnék semmit és ő végignézhetné talán az unokája születését
higgyétek el soha nem mindegy mikor halunk meg mert akinek mindegy az öjje meg magát amiest ezt végigolvassa hisz úgyis mindegy szerinte ho mikor hal meg:)
9 2009. július 08. szerda, 18:27
Beca
Szerintem nem a világ végétől kell félni
hanem saját magunktol mert mi okozuk saját vesztünket.Mert egyetlen baj van az emberiségel,a vérünkben van az ön pusztitás.
8 2009. július 08. szerda, 18:21
beca
Nemzőrög a haraszt ha nem fuja a szél.
Ezt értem 2-3-mal lejeb.
7 2009. július 08. szerda, 01:25
egy ember
az a baj az emberekkel h túlspilázzák a dolgokat. vagy eljön a világvége vagy nem. ha eljön mivan,elöbb vagy utóbb meghalunk mindannyian. fogadd el, szokd meg. ez az élet rendje
6 2009. július 07. kedd, 23:53
a hű szolga
ha hűsgesvagy jehova istenhez nincsokunk félni mertő mindenben segit.és vigyáz ránk.
5 2009. július 06. hétfő, 18:10
Beca
Szia. Lamber szerintem van benne valami mert
az én fejemben is megfordult már ez de én lasan amilyenné válik a világ és környezetünk minden tényezöje. Én minden nap majdnem úgy fekszekle hogy nem tudommit hoz a holnap .De úgy kelek fel hogy lehet sosem ér véget. DE a porus váltás 20012-ben annyitfog tenni hogy a föld mágneses gravitácios mezejét változtatja meg.

De adigis örülj hogy élsz.
4 2009. július 06. hétfő, 18:00
Lambert
Nem gondoljátok hogy mért készitenek és vetitenek egyre tőbb katasztrofa és világ vége filmeket,?Mert nem a hiradoban fogják közölni nem ? filmen hogy még szorakoz egy jot a saját pusztulásodon.A holnap messze van de nem tudhatod mit hoz a holnap. így éld azéleted úgy ahogyan jonak látod.
3 2009. július 01. szerda, 10:07
Zoli
ha netá lenne napkitörés akkor remélem nállunk este lesz xD
2 2009. június 30. kedd, 16:18
valaki
Én azt mondom, hogy talán lesz valami.., az egyik tudományos tv csatornán arról volt szó, hogy a Föld mágnes pólusai ekkor fognak felcserélődni, és akkor nem leszünk megvédve a nap káros sugárzásától, és a tetejében ép akkor lesz a nap-nak is a pólus váltása, amely nap kitöréseket fog eredményezni....
Ha ez bekövetkezik, akkor nagy gáz lesz..:P
1 2009. június 08. hétfő, 14:06
akárki...
Úgy vélem, ha ez be is következik, akkor nem azzal kéne foglalkozni, hogy mi lesz utána hanem, hogy az emberiség ne pusztuljon ki és ha lehet mindenki élje túl. A film sem arról szólt, hogy mit hoztak előtte még létre és mennyire várták a változásokat hogy ők változzanak és változtassák meg a világot és a jövőjüket...Gondolkozzunk egy kicsit alaposabban és logikusabban, ha már ez a téma.

Szólj hozzá!

Név:
Hozzászólás: